Pris Øst: Nøkkelferdig fra 3.661.000 kr inkl. mva
Pris Vest: Nøkkelferdig fra 3.816.000 kr inkl. mva
Pris Midt: Nøkkelferdig fra 3.775.000 kr inkl. mva

Emma er boligen for deg som ønsker en åpen planløsning

Den moderne boligen har et tradisjonelt utseende, med saltak og attraktiv planløsning. Huset er på 145,9 kvadratmeter, og er komplett med tre soverom, to bad, peis, sportsbod og åpen stue - og kjøkkenløsning.

Boligen har en god planløsning og et areal som er effektivt utnyttet. Løsningen med framtrekket i front av fasaden, gir ferdighuset et harmonisk uttrykk. Og hvem kunne vel ikke tenke seg egen utgang til balkong fra hovedsoverommet? Her kan man nyte morgenkaffen mens man har full oversikt over hva som skjer i hagen. 

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Før drømmen om en bolig kan bli virkelighet, må du sikre deg et lån. Her gir ekspertene deg grunnleggende kunnskap om finansiering av bolig, og forklarer forskjellene på ulike typer lån og betingelser.
blogg
Starten på en husprosess er som regel preget av mange drømmer og store planer. Så slår realiteten inn, først og fremst i form av at du skal ha nok penger til å betale for alle drømmene.