leonora for skrå tomt

Leonora tomannsbolig - for skrå tomt

Leonora er en moderne tomannsbolig. Boligen består av to enheter kjedet sammen, og har smal kledning med innslag av fasadeplater, dette gir et mer spennende uttrykk!

product icon

Tomannsbolig

4+4 soverom

product icon

P-rom: 276,4 m2

BRA: 286,2 m2


Leonora er en moderne tomannsbolig tilpasset for skrå tomt. Her får du en luftig stue- og kjøkkenløsning i 2.etasje. Her er det også utgang til egen veranda.

Boligen inneholder hele fire soverom i hver enhet, samt to baderom og eget vaskerom på 7,3 kvadratmeter. Hele boligen er malt i lekre farger.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Nelly – ferdighus for skrå tomt. Et moderne hus med flotte estetiske løsninger. Dette er ferdighuset for deg som foretrekker god plass og luftig romfølelse

Vindy- ferdighus for skrå tomter, liten bolig. En flott moderne bolig med tre soverom i underetasje.

Populære innlegg

Noelle XL er et at våre ferdighus

Når du skal bygge drømmehuset, vil du gjerne ha høy kvalitet til en rimelig pris. I tillegg er det en fordel hvis du kan flytte inn så raskt som mulig. Takket være konseptet «ferdighus», er dette en drøm som enkelt kan oppfylles.

Å bygge tomannsbolig sammen

Å komme inn på boligmarkedet, er en utfordring. Spesielt når man er ung. Det som er sikkert er at trenden gjennom flere tiår har vist at en tomannsbolig er en god investering. Dette fordi en tomannsbolig er lett å omsette. En god plan kan derfor være å alliere seg med noen venner eller partnere, og bygge en tomannsbolig sammen med de.