Pris Øst: På forespørsel
Pris Vest: På forespørsel

Leonora er en moderne tomannsbolig for skrå tomt. Boligen består av to enheter kjedet sammen, og har smal kledning med innslag av fasadeplater, dette gir et mer spennende uttrykk!

Leonora er en moderne tomannsbolig tilpasset for skrå tomt. Her får du en luftig stue- og kjøkkenløsning i 2.etasje. Her er det også utgang til egen veranda.

Boligen inneholder hele fire soverom i hver enhet, samt to baderom og eget vaskerom på 7,3 kvadratmeter. Hele boligen er malt i lekre farger.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Når du skal bygge drømmehuset, vil du gjerne ha høy kvalitet til en rimelig pris. I tillegg er det en fordel hvis du kan flytte inn så raskt som mulig. Takket være konseptet «ferdighus», er dette en drøm som enkelt kan oppfylles.
blogg
Å komme inn på boligmarkedet, er en utfordring. Spesielt når man er ung. Det som er sikkert er at trenden gjennom flere tiår har vist at en tomannsbolig er en god investering. Dette fordi en tomannsbolig er lett å omsette. En god plan kan derfor være å alliere seg med noen venner eller partnere, og bygge en tomannsbolig sammen med de.