Forhandleravtale

Forhandleravtale

ABChus satser stort videre. Er du vår nye forhandler?   ABChus har utviklet komplettkonseptet som setter en ny standard i bransjen knyttet til tydelighet rundt pris, kvalitet og leveranseomfang. I lys av økt etterspørsel ønsker vi å komme i kontakt med potensielle forhandlere for distribusjon av våre hus i Norge.   Kan det være deg? Ta kontakt med vår forhandlersjef Magnar på mobil 415 66 406 for flere opplysninger.

ABChus Ferdig Utvendig

Ferdig utvendig er et konsept som er skreddersydd byggmestere, utbyggere eller andre profesjonelle aktører som enten har ansvarsrett eller tilknytter seg samarbeidspartnere som innehar dette.

ABChus står for leveransen av elementer, baderomskabiner som er ferdig flislagt med baderomsinnredning og Kardia som er en teknisk enhet med varmtvannsbereder, sikringsskap og vannfordelerskap med mer. Noen modeller har også sentralstøvsuger.

Erfaringer fra andre

Da fikk vi hjelp av teknisk tegner som ble med oss ut på tomten for å bistå i å finne den beste plasseringen. Dette var helt uforpliktende, og vi var faktisk ute flere ganger for å finne den perfekte plasseringen.» forklarer Per Kristian.

VÅR BYGGEPROSESS

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Drømmehuset med gode planløsninger

Huset ditt leveres

Huset ditt bygges

Ditt baderom

Vi som bygger huset ditt

Kardia - husets hjerte