Drammen

Velkommen til ABCHUS Drammen!  Her blir du møtt av våre flinke boligkonsulenter som kan bistå deg i veien mot drømmehuset. Vi har flotte kontorer på Dansrudveien 75 og vårt kontor dekker områdene rundt Asker, Buskerud, Drammen og Vestfold og Telemark.

Dansrudveien 75

Tel: 46744707

Epost: post@abchus.no

Employee

André Stabæk

Teamleder

Med over 6 års erfaring innen eiendomsutvikling har André svært god kompetanse innen boligutvikling. Han har god kunnskap til eiendomsmarkedet på Østlandet, og er alltid behjelpelig med å se på mulighetene for din eiendom. André er svært opptatt av at kunden skal føle seg trygg, og at han møter kundens forventninger.
Employee

Eirik Ditlefsen

Boligkonsulent

Med over 20 års erfaring fra salg og prosjektledelse i bygg og anlegg, har Eirik opparbeidet seg solid kompetanse i de ulike faser innen eiendomsutvikling. Eirik har de siste 12 årene jobbet i ABChus med salg av boliger til privatmarkedet og til små og store eiendomsutviklere i proffmarkedet. Han har mye erfaring med reguleringsplaner og kommunale bestemmelser, og er svært opptatt av å finne de beste og mest lønnsomme løsninger for sine kunder. 
Employee

Jon Erik Halvorsen

Boligkonsulent

Jon Erik har jobbet i anleggsbransjen i flere år, og har blant annet 15 år bak seg innen salg og kundeservice. Han er opptatt av å trygge kundene sine, gi gode råd og være en støttespiller gjennom hele byggeprosessen. I tillegg ser Jon Erik det som avgjørende for en god prosess å holde en god og åpen dialog med kunden gjennom hele reisen mot boligdrømmen.
Employee

Liv Marie Skiaker

Boligkonsulent

Liv Marie har over 10 års erfaring som eiendomsmegler i Viken hovedsakelig Buskerud/Vestfold. Hun har god kjennskap til eiendomsmarkedet i distriktet og vil alltid være behjelpelig med å se på potensialet for din eiendom. Hun er genuint opptatt av fornøyde kunder og vil gjøre det hun kan for at kunden skal føle seg trygg gjennom prosessen ved å gi god informasjon og tett oppfølging. Sammen med kunden vil hun være opptatt av å finne de riktige løsningene og sørge for at resultatet vil stå til forventningene.  

KONTAKT OSS

Har du mer generelle spørsmål kan du bruke skjemaet under så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig