Romerike og Innlandet

Velkommen til avdelingskontoret på Romerike. Her sitter dyktige boligkonsulenter som har god erfaring innen boligbransjen og som er svært behjelpelige med å svare på det du måtte lure på innen boligkjøp. Kontoret dekker området nord for Enebakk kommune, Oslo, samt Hedmark og Oppland. Velkommen skal du være!

Vestvollveien 34e, 2019 Skedsmokorset

Tel: 90051979

Epost: post@abchus.no

Employee

Stine Charlotte Granmo

Boligkonsulent Romerike/Innlandet

Stine Charlotte er en engasjert og dedikert boligkonsulent, med snart 20 års erfaring innen salg av både bruktbolig, nybygg og tilvalg, samt utvikling av eiendom hos ulike aktører i Oslo og Omegn.
Hun har en Bachelor i Økonomi og Eiendomsmegling fra BI og har god kjennskap til eiendomsmarkedet. Hun har med sin lange erfaring, et godt øye til å se potensiale og muligheter ut fra kundenes behov både når det gjelder å velge tomt og type hus. Hun brenner for å skape det helt unike og personlige for hver kunde ved å velge de riktige løsningene på farger, interiør, design og brukervennlighet. Hun er en trygg og profesjonell støttespiller som ønsker å følge deg hele veien mot drømmehjemmet.
Employee

Lenita Michelle Kjærstad

Boligkonsulent

Lenita har over 7 års erfaring som salgskonsulent, og vet hva som skal til for hjelpe sine kunder på  med veien til sitt drømmehus. Hun er vant til å hjelpe kunden med store og små avgjørelser, og er genuint opptatt av fornøyde kunder med en trygghet og forutsigbarhet igjennom hele prosessen. 
Employee

Thomas Fosshaug

Teamleder Romerike og Hedmark/Oppland

Thomas Fosshaug har vært hos ABChus i 4 år, og er utdannet tømrer og bygningsingeniør. Han har over 20 års erfaring med boligbygging, og innehar store prosjekteringskunnskaper mot de fleste kommuner. Thomas er opptatt av en forutsigbarhet for sine kunder og at alt blir som avtalt.

KONTAKT OSS

Har du mer generelle spørsmål kan du bruke skjemaet under så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig