Trøndelag

Drømmer du om å bygge ferdighus i Trøndelag? Da bør du stikke innom våre. nye og flotte kontor sentralt i Trondheim by. Her møter du våre flinke medarbeidere som bistår deg på veien mot ditt drømmehjem. Kontoret server kunder fra Trøndelag fylke. Velkommen skal du være!

Brøsetvegen 164, 7069 Trondheim

Tel: 48200140

Epost: post@abchus.no

Employee

Rune Hallan

Boligkonsulent

Rune har bakgrunn som eiendomsmegler og har i over 20 år solgt boliger i Trondheimsmarkedet, i nabokommuner og øvrige Trøndelag. Rune har i disse årene formidlet både tomter, bygårder og eneboliger. Rune er opptatt av å ha en god dialog med kunden samt god oppfølging underveis i prosessen.
Employee

Jeanette Sæther

Boligkonsulent

Jeanette Sæther har lang erfaring med kundeservice og jobbet tidligere som kunderådgiver i ABChus før hun ble boligkonsulent. Et godt kundeforhold er derfor noe Jeanette verdsetter høyt. Fra første kundemøte og gjennom hele byggeprosessen skal kunden føle seg ivaretatt på veien mot sitt drømmehus.
Employee

Ragne Solheim

Boligkonsulent

Med over 5 års erfaring i Abchus har Ragne god kjennskap til produktene og har god erfaring med hele salgsprosessen fra A-Å. Ragne er løsningsorientert, ryddig og gir aldri opp. Å bygge hus er en stor investering og noe man ofte gjør kun en gang i livet, derfor er Ragne opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt i hele prosessen.
Employee

Therese Holm

Kommersiell Regionleder Midt

Therese Holm har vært ansatt ABChus i over 4 år, hvor hun de to siste årene har vært Kommersiell Regionleder med ansvaret for tegning, byggesak og salg. Therese har opparbeidet seg god erfaring og kompetanse på fortetning i Trondheim og hun verdsetter hele prosessen fra første kundekontakt til overlevering av bolig. Therese brenner for at kunden skal blir fornøyd og sitte igjen med et godt prosjekt

KONTAKT OSS

Har du mer generelle spørsmål kan du bruke skjemaet under så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig