Vestland

ABChus Vestland er vårt avdelingskontoret i Bergen, og her treffer du flinke ansatte som gjør alt for at du skal bli en fornøyd kunde. Her har vi ansatte med svært god kompetanse inne boligbygging og som brenner for faget. Velkommen innom oss for en uhøytidelig prat.

Smålonane 2, 5353 Straume

Tel: 474 71 550

Epost: post@abchus.no

Employee

Jørgen Johnsen

Teamleder Hordaland

Jørgen Johnsen har vært med på hele ABChus sin reise, helt fra første hus ble bygget, og har derfor en inngående kjennskap til boligene og byggemetodene våre. Han har med sin trygghet og faglige dyktighet hjulpet utallige familier på veien til sitt drømmehjem. Jørgen har og solid erfaring med å hjelpe små og mellomstore eiendomsutviklere og samarbeider gjerne tett med disse for å oppnå gode og lønnsomme prosjekter.

Employee

Anna Halvorsen

Boligkonsulent

Anna har Bachelor i Interiør og Arkitektur og har jobbet i ABChus de siste 6 årene. Gjennom sin erfaring som teknisk tegner, tilvalgsansvarlig og som Boligkonsulent har hun fulgt de fleste av våre prosjekter fra start til slutt. Hun har god kjennskap til boligmarkedet på Vestlandet og er genuint opptatt av at du som kunde skal få innfridd fine ønsker innen boligbygging, enten det er snakk om en enebolig eller større boligutviklingsprosjekter.

KONTAKT OSS

Har du mer generelle spørsmål kan du bruke skjemaet under så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig