Pris på ferdighus

Pris på ferdighus

Hva koster det å bygge hus, og hva er prisen for et ferdighus? ABChus har et bredt utvalg av nøkkelferdig hus – både funkishus, tradisjonelle hus og tomannsboliger. Her finner du våre priser.

Pris på ferdighus – her er vår prisliste

Stadig flere som skal bygge hus, velger et ferdighus. Med en allerede travel hverdag, er det svært praktisk å kunne overlate et byggeprosjekt til et team av eksperter.

Mens du følger barn på fotballtrening, lager matpakker og velger deg ut en ny og flott sofa til det nye huset, er det noen andre som koordinerer, organiserer og bygger ditt fremtidig hjem – og det hele skjer på cirka 6-8 måneder.

Selve monteringen av huset, skjer på 7 dager. Hemmeligheten bak den effektive husbyggingen til ABChus er elementmetoden – det vil si at alle moduler bygges innendørs på en fabrikk og monteres på byggeplassen.

Hva koster ferdighus?

Det er imidlertid ikke bare den sømløse og effektive byggeprosessen som bidrar til at ferdighus appellerer til mange – det er like mye på grunn av den gunstige prisen.

Hos ABChus kan du få et komplett hus av høy kvalitet – og med nøkkelen i hånden, til en pris mellom 17.000 kroner og 20.000 kroner per kvadratmeter. En pris svært få andre utbyggere og husleverandører kan konkurrere med. Det billigste ferdighuset fra ABChus er modellen Linnea, som koster 2.340.000 kroner.

Hvordan kan det bli så billig å bygge hus?

Nøkkelen ligger i en prosess som allerede er gjennomført mange ganger og som stadig perfeksjoneres. Alt er nøye planlagt, og siden mye av byggingen foregår på en fabrikk, blir kostnadene lavere. Resultatet er et ferdighus til en svært god pris.

Lyst til å vite mer? Under finner du fullstendig oversikt over alle våre nøkkelferdige hus.

Ferdighus

Ingen resultater basert på filter du har valgt. Vennligst prøv på nytt.

Adele er en av våre mest populære ferdighus. Det er et stort og flott ferdighus i en herskapelig stil. Med hele 6 soverom passer dette perfekt for barnefamilier.

Adele – ferdighus for skrå tomter, herskapelig bolig. Luftig stue – og kjøkkenløsning i 1. etasje.

Alexandra er et ferdighus i en tradisjonell stil, med vakre, herskapelige elementer. Huset er vakkert og romslig, og går over to fulle etasjer.

Når du trenger plass, og tomten er smal er Arwen det passende huset. Arwen er en moderne bolig med tre soverom, to bad og et romslig vaskerom, og er helt perfekt for den aktive familien.

Nyheten Arwen for skrå tomt – moderne ferdighus med praktikantdel. Boligen har trendy farge – og materialvalg.  

Aurora er et av våre svært populære funkishus. Den moderne boligen har stramme linjer og pulttak, kombinert med mange spennende vinkler, som gir huset den klassiske funkisstilen. 

Ella 2M er en flott tomannsbolig med fire soverom og en romslig stue – og kjøkkenløsning. Boligen har store vinduer og god gjennomlysning noe som gir en lys og trivelig første etasje

Tenker du på å bygge flere enheter er Ella 3M husmodellen for deg. Fire soverom og en romslig stue – og kjøkkenløsning gjør Ella tremannsbolig til en vinner hos de aller fleste. 

Nyheten Embla- ferdighus med utleiedel på hele 70 kvm og bolig med moderne uttrykk. 

Embla er en kul bolig for deg som ønsker en mellomstor bolig med perfekt utleiedel. 

Emilie er et flott og moderne hus med stor terrasse. Boligen har 4 soverom og store vinduer og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette ferdighuset har carport og et overbygget inngangsport

Hedda er en stilig tomannsbolig som består av to enheter kjedet sammen. Hver enhet består av tre soverom, to bad, en romslig stue – og kjøkkenløsning. Boligen passer helt perfekt for de som ønsker å gå sammen om å bygge.

Leonora er en moderne tomannsbolig som er tegnet med utgangspunkt i Nora. Oppholdsrommene er plassert i første etasje, mens 3 soverom, stue og bad er å finne i andre etasje.

Leonora- ferdighus for skrå tomter, moderne tomannsbolig. Luftig stue – og kjøkkenløsning i 2. etasje.

Linnea er et lite og svært arealeffektiv ferdighus med alt på ett plan. Legg merke til spisestuen, som bades i lys og luft. Huset rommer 2 soverom i tillegg til romslig entre og en praktisk sportsbod.

Nelly er en praktisk og stilfull bolig med gode planløsninger.

Nelly – ferdighus for skrå tomt. Et moderne hus med flotte estetiske løsninger. Dette er ferdighuset for deg som foretrekker god plass og luftig romfølelse

Nevie er en moderne langstrakt bolig på to fulle etasjer som også kan settes på skrå tomt. Boligen har 3 soverom og en praktikantdel.

Nevie – ferdighus for skrå tomter, med praktikantdel i 1. etasje. En flott moderne bolig med oppholdsrommene i 2. etasje.

Noelle er en topp moderne tomannsbolig med gode planløsninger og med alle krav til komfort ivaretatt.

Noelle XL er i likhet med Noelle, en topp moderne tomannsbolig. XL-modellen er litt større og er i tillegg komplett med store og flotte takvinduer i toppetasjen.

Noomi er et av våre mest populære ferdighus. Dette er en moderne og billig enebolig av høy kvalitet.

Noomi er et av våre mest populære ferdighus. Dette er en moderne og billig enebolig av høy kvalitet.

Nora er det perfekte hjemmet for deg som drømmer om et funkishus. Den moderne boligen har et klart funkispreg, med stramme linjer og spennende løsninger.

Tuva 2M er en moderne tomannsbolig med funkispreg, store vinduer og et stilig kjøkken med barløsning.

Tuva 3M er en moderne tremannsbolig med god gjennomlysning og en flott kjøkkenløsning.

Vindy- en liten bolig på to plan. En flott moderne bolig med tre soverom i underetasje.

Vindy- ferdighus for skrå tomter, liten bolig. En flott moderne bolig med tre soverom i underetasje.

Zara er for deg som ønsker deg en tradisjonell bolig. Huset har liggende bekledning og vinduer med sprosser, og et sjarmerende og tidløst design