alma

Liten eller stor tomt, det spiller ingen rolle.

Bygger man en Alma får man uansett plass til mange. Dette er den perfekte boligen for førstegangsetablerere. Med to soverom og en smart romslig stue-/kjøkkenløsning, ligger alt til rette for å nyte sitt første hjem.

product icon

Proff

4+4 soverom

product icon

P-rom: 261,7 m2

BRA: 282 m2


Det smarte inngangspartiet skjermer for ustabilt vær og gir et lunt inntrykk. Alma er et plasseffektivt hus som passer på de fleste tomter, og er en firemannsbolig som gir deg mange muligheter.

Relaterte Proffhus

Ella 2M er en flott tomannsbolig med fire soverom og en romslig stue – og kjøkkenløsning. Boligen har store vinduer og god gjennomlysning noe som gir en lys og trivelig første etasje

Hedda er en stilig tomannsbolig som består av to enheter kjedet sammen. Hver enhet består av tre soverom, to bad, en romslig stue – og kjøkkenløsning. Boligen passer helt perfekt for de som ønsker å gå sammen om å bygge.

Leonora er en moderne tomannsbolig som er tegnet med utgangspunkt i Nora. Oppholdsrommene er plassert i første etasje, mens 3 soverom, stue og bad er å finne i andre etasje.

Noelle er en topp moderne tomannsbolig med gode planløsninger og med alle krav til komfort ivaretatt.

Noelle XL er i likhet med Noelle, en topp moderne tomannsbolig. XL-modellen er litt større og er i tillegg komplett med store og flotte takvinduer i toppetasjen.

Tuva 2M er en moderne tomannsbolig med funkispreg, store vinduer og et stilig kjøkken med barløsning.