elisabeth

Elisabeth er en kompakt og stilren tomannsbolig.

Elisabeth, hvor smarte løsninger gjør det enkelt å trives, har lyse, behagelige oppholdsrom, og med tre gode soverom, to stuer og et stort vaskerom ligger alt til rette for at man skal kunne bo godt.

product icon

Proff

3+3 soverom

product icon

P-rom: 266 m2

BRA: 288,5 m2


Fremtrekket ved terrassene bryter opp fasaden i spennende vinkler og gir en skjermet uteplass. Elisabeth er en bolig vi har bygget mange av, og er en sikker vinner.

Relaterte Proffhus

Ella 2M er en flott tomannsbolig med fire soverom og en romslig stue – og kjøkkenløsning. Boligen har store vinduer og god gjennomlysning noe som gir en lys og trivelig første etasje

Hedda er en stilig tomannsbolig som består av to enheter kjedet sammen. Hver enhet består av tre soverom, to bad, en romslig stue – og kjøkkenløsning. Boligen passer helt perfekt for de som ønsker å gå sammen om å bygge.

Leonora er en moderne tomannsbolig som er tegnet med utgangspunkt i Nora. Oppholdsrommene er plassert i første etasje, mens 3 soverom, stue og bad er å finne i andre etasje.

Noelle er en topp moderne tomannsbolig med gode planløsninger og med alle krav til komfort ivaretatt.

Noelle XL er i likhet med Noelle, en topp moderne tomannsbolig. XL-modellen er litt større og er i tillegg komplett med store og flotte takvinduer i toppetasjen.

Tuva 2M er en moderne tomannsbolig med funkispreg, store vinduer og et stilig kjøkken med barløsning.