Produkter

Adele – ferdighus for skrå tomter, herskapelig bolig. Luftig stue – og kjøkkenløsning i 1. etasje.

Leonora- ferdighus for skrå tomter, moderne tomannsbolig. Luftig stue – og kjøkkenløsning i 2. etasje.

Vindy- en liten bolig på to plan. En flott moderne bolig med tre soverom i underetasje.

Vindy- ferdighus for skrå tomter, liten bolig. En flott moderne bolig med tre soverom i underetasje.

Nevie er en moderne langstrakt bolig på to fulle etasjer som også kan settes på skrå tomt. Boligen har 3 soverom og en praktikantdel.

Nevie – ferdighus for skrå tomter, med praktikantdel i 1. etasje. En flott moderne bolig med oppholdsrommene i 2. etasje.

Nelly – ferdighus for skrå tomt. Et moderne hus med flotte estetiske løsninger. Dette er ferdighuset for deg som foretrekker god plass og luftig romfølelse

Victoria er «lillesøsteren» til Elisabeth.

Elisabeth er en kompakt og stilren tomannsbolig hvor smarte løsninger gjør det enkelt å trives.

Liten eller stor tomt, det spiller ingen rolle. Bygger man en Alma får man uansett plass til mange. Dette er den perfekte boligen for førstegangsetablerere.

Grøntveien ligger i Store Breivik rett utenfor Son sentrum, en idyllisk plass langs Oslofjorden. Byggefeltet består av 6 eneboliger, oppført i moderne arkitektur og med fokus på store, åpne vindusflater. 

Velkommen til Brødholt på Tomter! Omringet av natur og friluftsmuligheter ligger Brødholt idyllisk til, kun noen minutter unna Tomter sentrum. Dette eneboligprosjektet består av flere byggefelt som oppføres trinnvis. 

Skoglundkollen ligger idyllisk til i naturskjønne omgivelser, ikke langt fra Son sentrum. Her oppføres flere moderne boliger over flere trinn i et naturskjønt område. Her legges det til rette for godt naboskap med fellesområder og lekeplasser.  

Når du trenger plass, og tomten er smal er Arwen det passende huset. Arwen er en moderne bolig med tre soverom, to bad og et romslig vaskerom, og er helt perfekt for den aktive familien.

Linnea er et lite og svært arealeffektiv ferdighus med alt på ett plan. Legg merke til spisestuen, som bades i lys og luft. Huset rommer 2 soverom i tillegg til romslig entre og en praktisk sportsbod.

Zara er for deg som ønsker deg en tradisjonell bolig. Huset har liggende bekledning og vinduer med sprosser, og et sjarmerende og tidløst design

Nora er det perfekte hjemmet for deg som drømmer om et funkishus. Den moderne boligen har et klart funkispreg, med stramme linjer og spennende løsninger.

Noomi er et av våre mest populære ferdighus. Dette er en moderne og billig enebolig av høy kvalitet.

Nelly er en praktisk og stilfull bolig med gode planløsninger.

Emilie er et flott og moderne hus med stor terrasse. Boligen har 4 soverom og store vinduer og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette ferdighuset har carport og et overbygget inngangsport

Aurora er et av våre svært populære funkishus. Den moderne boligen har stramme linjer og pulttak, kombinert med mange spennende vinkler, som gir huset den klassiske funkisstilen. 

Alexandra er et ferdighus i en tradisjonell stil, med vakre, herskapelige elementer. Huset er vakkert og romslig, og går over to fulle etasjer.

Noelle er en topp moderne tomannsbolig med gode planløsninger og med alle krav til komfort ivaretatt.

Noelle XL er i likhet med Noelle, en topp moderne tomannsbolig. XL-modellen er litt større og er i tillegg komplett med store og flotte takvinduer i toppetasjen.

Adele er en av våre mest populære ferdighus. Det er et stort og flott ferdighus i en herskapelig stil. Med hele 6 soverom passer dette perfekt for barnefamilier.

Leonora er en moderne tomannsbolig som er tegnet med utgangspunkt i Nora. Oppholdsrommene er plassert i første etasje, mens 3 soverom, stue og bad er å finne i andre etasje.

Hedda er en stilig tomannsbolig som består av to enheter kjedet sammen. Hver enhet består av tre soverom, to bad, en romslig stue – og kjøkkenløsning. Boligen passer helt perfekt for de som ønsker å gå sammen om å bygge.

Tuva 3M er en moderne tremannsbolig med god gjennomlysning og en flott kjøkkenløsning.

Tenker du på å bygge flere enheter er Ella 3M husmodellen for deg. Fire soverom og en romslig stue – og kjøkkenløsning gjør Ella tremannsbolig til en vinner hos de aller fleste. 

Tuva 2M er en moderne tomannsbolig med funkispreg, store vinduer og et stilig kjøkken med barløsning.

Legg inn innehold her...

 • Kjøkken
 • Utvendig farge
 • Populære inlegg

  Hjemme hos Iselin og Stian

  Fra landlig hus til mer sentralt og allikevel avskjermet innerst i en blindvei. Vi er på vei for å møte Stian og Iselin med familie for å ta en prat om deres nybygde hus. Vi svinger inn fra sentrum i Ski og bare noen minutters kjøring så er vi på rett plass. Huset ligger flott til innerst i en blindvei, og er moderne med store vinduer og en stram utførelse.

  I usikre tider er fastpris gull verdt

  Vi er preget av usikkerhet både i Norge og i resten av verden. I en slik situasjon er det få som kan si med sikkerhet hvordan verden kommer til å se ut i fremtiden. Samtidig er det ikke til å komme unna at livet går videre på de fleste områder. Hvordan vi vi bor er på ingen måte noe unntak.

  null

  Du kommer ikke særlig langt med drømmen om nytt hus uten å ha en tomt du kan bygge på. Når vi snakker om tomter, er det mange spørsmål som kan dukke opp. For eksempel hvor stort hus du kan bygge der, hvor høyt hus du kan bygge, hvem du skal kjøpe den av, veirett og rettigheter til å bli koblet på vann og avløp.

  Linnea_voksne mennesker

  Ferdighus kan kategoriseres på flere måter, enten du vil ta utgangspunkt i, størrelse eller enebolig versus tomannsbolig.  Det finnes imidlertid også en annen måte å kategorisere på - nemlig etter antall etasjer. Altså et skille mellom boliger som har alt på ett plan versus boliger med to eller halvannen etasje. Hva er egentlig fordelene og ulempene med de ulike?

  Belegningsstein

  Når du bygger deg nytt hus, er det ikke så rart at du først og fremst er opptatt av hvordan selve huset skal bli og legger det meste av energien i å tenke på ting som gulv, kjøkken og bad. Samtidig er jo ikke huset komplett før uteområdene også er ferdige.

  Topp 5 hagetrender

  Staycation et begrep som dukket opp i 2003, lenge før koronaviruset. Det er en sammensetting av stay (bli hjemme) vacation (ferie) og har vært en økende trend.

  Familien er samlet i stuen i Adele

  Senk skuldrene – med et smarthus kan du spare strømkostnader mens du ligger på stranden i Barcelona, åpne døren for rørleggeren som undersøke sluket på badet, og være trygg på at sikkerheten i huset er ivaretatt.

  Avgassing og inneklima

  Inneklima er en problemstilling som handler om mer enn ventilasjon og luftomskifting. Det handler faktisk også om hvilke materialer og produkter du i det hele tatt bruker i boligen.

  Husmodellen Noomi, et rimelig ferdighus

  Når du skal bygge hus, må du ha en godt tilpasset tomt. Grunnarbeidet på tomten er derfor en viktig del av byggeprosessen. Men hvordan graver du ut en tomt? Hva betyr det egentlig å «planere»? Og hvor mye vil det koste deg?

  Nora

  Når du skal bygge nytt hus, vil du møte på mange uttrykk som kategoriserer husmodeller og ferdighus, og det er ikke alltid lett å vite hva som er hva.

  Visningsbyen i Åsgreina

  Sensommeren 2019 åpner ABChus Romeriksåsens Visningsby, dette er Norges første visningsby og er en helt ny mulighet for boligdrømmende nordmenn. Her kan du som drømmer om å bygge besøke akkurat det huset du ønsker, før du starter selve byggeprosessen.

  null

  Sammen med ordfører for Nannestad Kommune, Hans Thue, har vår direktør Torkel Engeness tatt det første spadetaket på det som skal bli Norges første visningsby!

  Tomt i et LNF-område kan by på utfordringer

  Kanskje du er så heldig at du har tilgang på billige tomteareal gjennom familie eller venner? Da får du jo i utgangspunktet en langt rimeligere billett inn i markedet, særlig om du skal bygge i pressområder i eller rundt de store byene. Det er vi helt enige, men dersom det skulle vise seg at kommunen har regulert området til det som kalles LNF, kan det fort vise seg vanskelig å bygge hus der.

  Overtakelse av bolig

  Hvor raskt kan du forvente en overtakelse når du bygger hus? Hva bør du spørre om når ekspertene tar deg gjennom det nye huset, og hva er egentlig en ferdigattest? Her er alt du trenger å vite.

  Slik sikrer du drømmeboligen1

  Under tar vi deg gjennom stegene på veien mot din nye drømmebolig. Vi har til enhver tid en rekke prosjekter ute i markedet – forhåpentligvis ligger et av disse i et område der du kunne tenke deg å bo.

  Mann vurderer tomten med et kart

  Selv om du eier en tomt, betyr det likevel ikke at du kan gjøre hva du vil med den. Her vil vi gi deg en oversikt over hvilke forhold som påvirker muligheten for fradeling og for bygging på en tomt.

  Nelly tilpasset skrå tomt kjøkken

  Interiørdesigneren avslører kriteriene som er sentrale for å skape et drømmehus, og gir gode råd for innredning, design og inspirasjon til kjøkkenet – husets kjerne.

  Adele herskapelig hus

  Har du en egen tomt er du allerede ett skritt nærmere drømmen om ny bolig. Før du setter i gang med å bygge drømmehuset, er det imidlertid en del som skal på plass. Her får du gode råd.

  Bilde av en reguleringsplan

  En reguleringsplan er en bindende plan for hva slags bebyggelse og arealbruk som kan finne sted innenfor et avgrenset område. De er dermed er viktige redskap for at kommunene skal kunne legge til rette for effektiv og helhetlig utbygging mv.

  Kompaktdør

  ”En kompaktdør er et godt valg av innerdør” forklarer markedsansvarlig hos Harmonie Norge. "Ved å velge en kompaktdør fremfor en billig formpresset dør, får man en dør med mye bedre kvalitet, og som er vesentlig bedre på lydreduksjon"

  Slik bygger du hus

  Det er mye å tenke på når du skal bygge hus. Fra budsjett og byggesøknader, til tidsplan og innflytting. Før du bestemmer deg, er det smart å sette seg inn i hva prosessene innebærer og hvordan du kan bygge billig og raskt. Her er våre beste råd.

  Byggeregler

  Hvor finner du byggereglene for området du skal bygge bolig, og hvilke brannkrav og byggeregler gjelder for garasje og utleie? Her tar vi deg gjennom de mest sentrale byggereglene i Norge, og hva som har endret seg fra 2018 til 2019.

  Par ser igjennom byggelån

  Før drømmen om en bolig kan bli virkelighet, må du sikre deg et lån. Her gir ekspertene deg grunnleggende kunnskap om finansiering av bolig, og forklarer forskjellene på ulike typer lån og betingelser.

  Noomi stor og lys stue

  For mange kan det være svært fristende med egeninnsats når man skal bygge bolig. Er du en dyktig håndverker, så kan det lønne seg naturligvis. Men de fleste av oss som har andre yrker, og ellers har en travel hverdag, bør tenke seg om et par ganger. Velger man faktisk å gjøre egeninnsats i vesentlig grad, så forplikter det.

  Kjøpe tomt

  Den klassiske måten å bygge nytt hus på er at du kjøper en tomt og bygger et hus på den. Men hvordan i alle dager skal du egentlig gå frem for å få tak i en tomt?

  Arwen- et av våre flotte funkishus

  De siste årene har funkishus, ofte bare kalt funkis, blitt stadig mer populært her til lands. Det er som om funkis-bølgen skyller over oss. Nå er det til og med mulig å bygge funkis som modulhus, noe som var helt utenkelig da funksjonalismen var på høyden av sin popularitet i mellomkrigstiden.

  Nelly tilpasset skrå tomt

  Hva vil det egentlig si å kjøpe et nytt hus? Hva er det du egentlig får når du kontakter en husleverandør og hva er det som ikke er med i prisen?

  Slik kan ABChus Proff

  ABChus Proff er et samarbeid rettet mot entreprenører, eiendomsutviklere, utbyggere og investorer. Med utgangspunkt i et forhåndsprosjektert ferdighus fra vår huskatalog kan din bedrift spare tid og penger, og samtidig gi muligheter for vekst.

  Å bygge tomannsbolig sammen

  Å komme inn på boligmarkedet, er en utfordring. Spesielt når man er ung. Det som er sikkert er at trenden gjennom flere tiår har vist at en tomannsbolig er en god investering. Dette fordi en tomannsbolig er lett å omsette. En god plan kan derfor være å alliere seg med noen venner eller partnere, og bygge en tomannsbolig sammen med de.

  Veien til drømmehuset

  Hver eneste uke sendes det ut tusenvis av huskataloger til de norske hjem. Noen kommer frem, andre ikke. Uansett, du venter spent på de katalogene du har bestilt, enten det er fra ABChus eller noen av våre konkurrenter.

  Hvor mye koster deg å bygge drømmehuset

  Noen ganger spiller ikke pris noen stor rolle. Det kan være at produktet er så bra at du ikke bryr deg, eller fordi behovet rett og slett er så stort at pris ikke lenger er av betydning.

  Oppmåling av tomt

  For å holde orden og oversikt over hvem som eier hvilke eiendommer og hva som kan bygges hvor, er det behov for presis informasjon om tomte- og eiendomsgrenser. Den informasjonen skaffes til veie gjennom oppmåling av tomter

  Et effektivt og ryddig vaskerom

  Systemer, benkeplass og smarte løsninger gjør den store forskjellen på et vaskerom. Ved å gjøre noen enkle grep får du et ryddig og velfungerende vaskerom.

  Klassiske boliger med sprosser og detaljer.

  Når du orienterer deg i ferdighuskataloger vil du ofte se at det skilles mellom to hovedtyper av hus – klassiske og moderne. De klassiske hustypene omtales gjerne også som tradisjonelle, noe som forteller oss at de er bygget med en utforming som har vært vanlig i Norge i lang tid.

  farger og overflater

  Våre interiørdesignere har tatt jobben for deg. Bygger du nytt hus med ABChus får du interiørdesignerens kompetanse og farge-og materialvalg med på kjøpet.

  Klassisk Hvit eller Bomull?

  Hvis du noen gang har sett på eller kjøpt innerdører, vinduer eller ferdigmalt listverk har du helt sikkert lagt merke til at de nærmest uten unntak leveres i fargen Bomull.

  Pris på nøkkelferdige hus

  Enten du går på butikken for å kjøpe middag, skal kjøpe en ny bil eller noe annet, er du vant til at du får en pris du kan forholde deg til på forhånd. Skal du bygge deg et nøkkelferdig hus er det imidlertid ikke like enkelt.

  Alexandre_stor bolig

  Det er flere måter å bygge hus på. Du kan overlate alt til fagfolk, eller du kan ta en aktiv del i byggeprosessen. Skal du bygge hus, bør du finne ut hva som passer best for din husdrøm, ditt budsjett og din tidsplan.

  Ta og føl på huset før du bestemmer deg

  For de aller fleste utgjør boligen den aller største investeringen vi foretar oss i løpet av livet. Kjøper du deg en bolig i bruktmarkedet kan du gå på visning for å oppleve huset, studere rominndeling, ta og føle på overflater, materialer osv. I tillegg har du prospekt og annonse som er breddfulle av bilder du kan se på i ro og mak.

  Et utskjært bilde holdt mot en solnedgang

  Når du skal bygge hus, trenger du først en tomt. Og du vil gjerne ha en tomt med best mulig utnyttelsesgrad – så hva bør du egentlig se etter? Her er alt du må vite før du kjøper tomt.

  Raskere byggetid gir raskere innflytting

  Spoler vi tiden noen tiår tilbake var husbygging en lang og krevende prosess. Bare det å sette opp huset kunne ta svært lang tid. Velger å bygge elementhus vil du faktisk oppleve at huset oppføres og er tett i løpet av en ukes tid.

  Bygge hus med utleiedel på skrå tomt?

  Et hus med utleiedel gir deg mange økonomiske fordeler. Vi har snakket med ekspertene om hvilke fordeler som finnes ved å bygge med utleiedel.

  Gjør hus og hage klar til våren

  Her er noen tips til forberedelser det kan være lurt å gjennomføre i den fine årstiden vi nå er inne i.

  null

  Vi er på vei til å møte Per Kristian og Camilla med familie for å ta en prat om deres nye hus. Vi svinger opp en nyasfaltert vei og skjønner med en gang at vi er på riktig plass. Huset er moderne med store vinduer og litt stram utførelse. Huset ligger på et platå med en flott utsikt.

  søvn

  Søvn er viktig for oss alle, og i forbindelse med den internasjonale søvndagen som var den 13. mars har vår egen interiørdesigner kommet med 5 gode tips til hvordan du kan sove bedre!

  Boligmesse Fredrikstad

  Førstkommende helg, 13. - 15. mars er vi å treffe på årets boligmesse i Fredrikstad. Messen holdes i Kongstenshallen i Gamle Fredrikstad. Messen har totalt 117 utstillere, med utstillere fra alle kategorier innen bolig.

  Smarthus appen

  Lyden fra vekkeklokka river deg ut av drømmene og inn i en kald vintermorgen. Du står opp og snubler bort til kjøkkenet for å få i gang kaffemaskinen. Nå skal barna vekkes, frokost spises, tenner børstes, ja alle skal gjøres klare.

  Boligmessene 2020

  I løpet av 2020 vil vi delta på 6 boligmesser rundt om i landet. Dette er messer hvor du kan møte både lokale og nasjonale utstillere, fra flere ulike bransjer innen husbygging og oppussing.

  Noelle XL er et at våre ferdighus

  Når du skal bygge drømmehuset, vil du gjerne ha høy kvalitet til en rimelig pris. I tillegg er det en fordel hvis du kan flytte inn så raskt som mulig. Takket være konseptet «ferdighus», er dette en drøm som enkelt kan oppfylles.

  Familie i en stue

  Vi har utviklet komplettkonseptet hvor vi i samarbeid med interiørdesignere har satt farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom med fokus på kvalitet og trender. For deg som kunde betyr det ingen bekymring, ingen vanskelige valg og ingen uforutsatte kostnader.

  Nelly et rimelig hus

  Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.

  Arkitekttegnet hus

  Starten på en husprosess er som regel preget av mange drømmer og store planer. Så slår realiteten inn, først og fremst i form av at du skal ha nok penger til å betale for alle drømmene.

  Avtale om prosjektbolig er sikret

  Hvis du skal kjøpe ferdighus, er det hovedsakelig to valg du kan ta; Kjøpe egen tomt og velge et ferdighus som bygges der, eller kjøpe hus i prosjekt – såkalt prosjektbolig.

  Offentlig hall med masse mennesker

  Helgen 15.-17. november ønsker vi velkommen til Gjør Din Bolig Bedre-messe i Trondheim Spektrum. Her vil du møte flinke boligkonsulenter fra vårt avdelingskontor i Trøndelag.

  Flott tomannsbolig

  ABChus ønsker deg velkommen til visning i tomannsboligen Ella i Råde søndag 3. november fra kl 12-14.

  Messestanden til ABChus

  Helgen 25.-27. oktober ønsker vi velkommen til Gjør Din Bolig Bedre-messe i Drammenshallen. Her vil du møte flinke boligkonsulenter fra våre avdelingskontorer i Vestfold og Drammen.

  Hvor mange stikkontakter trengs i et hus?

  Et av temaene du støter på når du bygger nytt hus er de tekniske installasjonene og det elektriske anlegget. Når det gjelder det elektriske anlegget er det ikke fritt for at du kan bli litt overrasket over hvor mange stikkontakter som blir installert.

  Messestanden til ABChus

  Helgen 11.-13. september ønsker vi velkommen til Gjør Din Bolig Bedre-messe i Skien Fritidspark. Her vil du møte flinke boligkonsulenter fra våre avdelingskontorer i Vestfold og Drammen

  Velkommen til visning i Østfold og Hordaland

  ABChus ønsker deg velkommen til visning i vår komplettbolig Noomi i Sarpsborg og Nelly i Bergen (Fjell) søndag 13. oktober fra kl 12-14. Vi serverer kringle og kaffe til alle besøkende. Velkommen skal du være!

  Velkommen til Bygg Reis Deg- en byggmesse i Oslo

  16.- 19. oktober arrangeres Bygg Reis Deg messen på Norges Varemesse i Lillestrøm. Møt oss på stand C03-23 få svar på det du måtte lure på vedrørende husbygging, byggeprosessen eller valg av drømmehuset.

  Messestanden til ABChus

  Helgen 20.-22. september ønsker vi velkommen til Gjør Din Bolig Bedre-messe i Vestlandshallen. Her vil du møte flinke boligkonsulenter fra vårt avdelingskontor i Bergen, Hordaland.

  Messestanden til ABChus

  Helgen 13.-15. september ønsker vi velkommen til Gjør Din Bolig Bedre-messe på Telenor Arena. Her vil du møte flinke boligkonsulenter fra våre avdelingskontorer i Drammen, Romerike og Follo.

  pent kledde menn og kvinner konverserer

  ABChus sin avdeling i Follo ønsker deg velkommen til Boligbyggekveld ved vårt hovedkontor i Ski torsdag 29. august fra kl 18.30-21.00.

  Pent kledde menn og kvinner konverserer

  En stue dekorert i kelim-stilen

  I våres ble vi med vår samarbeidspartner og interiørdesigner Kristin Lindhjem inn i en av våre boliger og stylet samme stue i tre ulike stiler. Formålet var å gi inspirasjon samt presentere hvordan man med enkle grep kan gjøre en standardbolig til din unike og personlige drømmebolig ved enkle interiørgrep.

  Hvilket gulv skal jeg velge?

  Når du skal velge gulv til oppholdsrom som stue og kjøkken, står du som regel overfor et valg mellom parkett- eller laminatgulv. Hvilket gulv man velger handler selvsagt mye om personlig smak og preferanser, men også om hvem som bruker gulvet og hva slags slitasje det utsettes for.

  Kundekveld -pent kledde menn og kvinner konverserer

  ABChus Region Sør ønsker deg velkommen til boligbyggekveld ved vårt avdelingskontor, Bjørnstjerne Bjørnsons Gate 110 i Drammen. VI DELER UT GOODIEBAG TIL DE 15 FØRSTE! VERDI 1000,-

  Messestanden til ABChus

  Denne helgen, 26.-28.april, er Gjør Din Bolig Bedre-messen på plass på Hamar! Kom innom boligmessen som holdes i Vikingskipet.

  Et flott kjøkken i et av ABChus sine ferdighus

  Hvilke erfaringer har kundene våre etter å ha bygget med ABChus? Hvordan foregår prosessen, hvor lang tid tar det og hvor mye koster det? Her forteller tre kunder om deres erfaringer og opplevelser med oss.

  Små klosser av hus oppå stabler av mynter.

  Hva koster det å bygge hus, og hva er prisen for et ferdighus? ABChus har et bredt utvalg av nøkkelferdig hus - både funkishus, tradisjonelle hus og tomannsboliger med faste priser.

  Hedda soverom

  Fagerliåsen ligger nydelig til ved fjorden i Bamble kommune og har en særdeles barnevennlig og solrik beliggenhet i landlige omgivelser med en fantastisk utsikt utover Frierfjorden og Grenlandsbrua

  Hyggelig familie smiler mot kamera

  Ønsker du å bo nær både by og sjø, med stor plass til en overkommelig pris og trygge omgivelser for barna dine? Den drømmen kan bli oppfylt i Son.

  Illustrasjon av prosjektet på Skoglundkollen

  Den 17.mars 2018 går salgsstarten på vårt nye byggefelt i Son; Skoglundkollen!

  ABChus er ISO-sertifisert

  Torsdag 14. april 2016 ble en merkedag for boligleverandøren ABChus (tidligere IEC-HUS).

  null

  Da Yvonne (30) og Daniel (33) Halvorsen ventet sitt fjerde barn trengte de mer plass. Valget falt på et ABChus sitt Selena, og familien angrer ikke.

  Byggeprosessen

  null

  Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.