ABChus montering ferdighus
ABChus montering ferdighus

Vil du bli en ABChus forhandler?

ABChus har utviklet komplettkonseptet som setter en ny standard i bransjen knyttet til tydelighet rundt pris, kvalitet og leveranseomfang. I lys av økt etterspørsel ønsker vi å komme i kontakt med potensielle forhandlere for distribusjon av våre hus i Norge.

Vil du bygge ferdighus?

ABChus har utviklet komplettkonseptet som setter en ny standard i bransjen knyttet til tydelighet rundt pris, kvalitet og leveranseomfang. I lys av økt etterspørsel ønsker vi å komme i kontakt med potensielle forhandlere for distribusjon av våre hus i Norge.

Som forhandler av Norges mest fremoverlente boligleverandør bør du være fremoverlent, ha pågangsmot og et øye for salg. Vi har høy fokus på fornøyde kunder, er du enig i dette så kan du kanskje bli en ABChus-forhandler.

Gjennom produksjon av elementer på egen fabrikk og montering av hus på byggeplassen kan vi effektivisere byggeprosessen, redusere risikoen for feil og samtidig tilby moderne hjem av høy kvalitet til meget konkurransedyktige priser.

Vi leverer i dag omkring 300 ferdighus i året - fra Agder i sør til Trøndelag i Nord, og bakgrunnen for at vi ønsker å komme i kontakt med flere potensielle forhandlere er enkel:

– Vi klarer ikke å møte etterspørselen vi har i andre fylker og deler av landet der vi selv ikke har kontorer, forklarer Magnar Sandersen, forhandlersjef i ABChus. Vi ønsker derfor å dele vårt konsept med flinke entreprenører. Det kan være et selskap som driver med eiendom, en entreprenør som har en liten bedrift, eller driftige personer med kompetanse innen byggfaget som bygger et par hus i løpet av året, sier han.

Vi kan tilby følgende:

ABChus har 40 husmodeller i sin portefølje, her finner du alt fra moderne, funkisboliger, herskapelige, tradisjonelle boliger og tomannsboliger.

Ferdig utvendig er et konsept som er skreddersydd for byggmestere, utbyggere eller andre profesjonelle aktører som enten har ansvarsrett eller tilknytter seg samarbeidspartnere som innehar dette.

Som ABChus-forhandler drar du nytte av erfaring, kunnskap og et konsept opparbeidet av et bransjeledende selskap som omsetter for over en halv milliard i året.

– Våre forhandlere får tilgang til et prisgunstig boligkonsept. De kjøper elementene fra oss og får tilgang til alle våre innkjøpsavtaler. I tillegg kan vi bidra med CRM-løsninger, prosjektleder-verktøy og tilpasset markedsmateriell for deres område, sier forhandlersjef Magnar Sandersen.

Er du vår nye forhandler?

image

Kontakt meg for ABChus forhandleravtale

Vi gjør det enklere å bygge nytt hus

Nelly moderne hus

Et riktig utvalg av boligmodeller

Vi leverer nøkkelferdige boliger av høy kvalitet til en attraktiv pris. Alle våre boliger er komplett ved innflytting.

Husmodellen Wide er en stor funkisbolig på hele 186 kvadratmeter

Lettlest leveransebeskrivelse

Hva er med og hva er ikke i vår leveranse? Hos oss får du en tydelig leveransebeskrivelse og ingen ubehagelige overraskelser.

Madeleine i husmodellen Nelly

Hva koster huset deg til slutt?

Våre boliger leveres komplett. Prisen du får er prisen du betaler. Banken din liker også to streker under svaret.

ABChus kontor i Bergen

Byggeprosessen

For hos oss i ABChus er det vi som gjør den største jobben og du som drømmer. Her kan du lese mer om byggeprosessen.

Ferdighus Aurora

Ferdighus er ikke det samme som ferdighus

Det burde ikke være vanskelig forstå hva som er inkludert eller ikke. Men det kan virke som at alle husleverandører har sin egen versjon av ordene ferdighus og nøkkelferdig. Så nå sitter du der da, og prøver å sammenligne. Finne ut hva de forskjellige har unnlatt å nevne. Vi er annerledes. Våre hus er virkelig innflyttingsklare og vi har Norges mest lettleste leveringsbeskrivelse. Se selv.

Luna 6M flermannsbolig

Er du en boligbygger? Vi ser etter flere ABChus-forhandlere

Som ABChus-forhandler får du tilgang til et effektivt og prisgunstig boligkonsept fra en bransjeledende aktør. Vi bistår deg med systemer, markedsmateriell, innkjøpsavtaler og leads, som sørger for at din bedrift kan ekspandere og øke marginer.