Adele utvendig fra visningsbyen

Velkommen til Visning!

Book privat visning med en av våre boligkonsulenter.
Vi har flere hus under oppføring i stort sett hele Norge. Book privat visning i en av våre boliger som er under oppføring. Ta gjerne kontakt med din lokale boligkonsulent for avtale.

Vi har derfor ordnet slik at du kan booke deg privat visning med en av våre boligkonsulenter i boliger under oppføring rundt omkring i Norge.

Hva er en komplettbolig?
Vi i ABChus ønsker å gjøre det så enkelt som mulig å bygge drømmehuset. Vi har derfor utviklet komplettkonseptet. For deg som kunde betyr det: ingen bekymringer, ingen vanskelige valg og ingen uforutsette kostnader. Alt du trenger å gjøre er å finne en byggeklar tomt og velge drømmehuset.

Komplettboligene er designet ut fra hva våre kunder har fortalt oss om sine ønsker for en drømmebolig. Disse har vi kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan du bygger best og mest effektivt. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for familielivets ulike stadier.

I samarbeid med interiørkonsulenter er farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom valgt med fokus på kvalitet og trender. Du kan velge å bygge huset som det er designet i utgangspunktet, eller du kan velge mellom en rekke tilvalg, hvor blant annet farger, gulv og kjøkken er endret. I tillegg har vi en rekke tilvalgsmuligheter, slik at du kan få boligen som du vil ha den. Når du har truffet dine valg om tomt og hus, vet vi nøyaktig hva ditt hus vil koste og hvor raskt du kan flytte inn.

Enklere blir det ikke.

En komplettbolig er et elementhus av høy kvalitet og til en rimelig pris. Hvordan får vi det til?

Book et besøk nå

Hvordan gjør vi det?

  • Huset ditt er gjennomarbeidet og kvalitetssikret i alle ledd. Det betyr ingen overraskelser eller uforutsette utgifter, og vi bygger din bolig raskt til en fastsatt pris.
  • Vi bygger etter elementmetoden, som gjør at vi kan bygge raskere og tørrere med minimalt materialsvinn. På̊ den måten holdes kostnadene nede. Vi benytter kun kvalitetsråvarer fra bærekraftig skog.
  • Elementmetoden innebærer at vegger, gulv og tak bygges innendørs under tørre og kontrollerte forhold, og monteres raskt på̊ tomten. Tiden hvor huset er åpent og utsatt for vær og vind er derfor kraftig redusert.
  • Våre dyktige håndverkere kjenner allerede huset ditt godt. Vi vet nøyaktig hvor hver skrue skal sitte, fordi vi har bygget huset ditt før. Det betyr at risikoen for feil i byggeprosessen er minimal og gjør det mulig for oss å bygge effektivt.

3D-visning

Innovative og engasjerende 3D-visninger, eller en virtuell tour. Vi i ABChus har brukt ypperste 3D-teknoligi hvor vi kan vise og presentere våre boliger på en helt unik måte. Med 3D-visning klikker du deg bare gjennom hele boligen og du føler du er tilstede i selve boligen.

På husmodellene som er vist under har vi laget 3D-visninger av boligene. Ta gjerne en titt i fred og ro. Det er lett å navigere seg rundt. Test et av eksemplene under, ha en fin digital visning!

Visningshus