Husmodellen Wide fra ABChus bygget av forhandler Tosip AS i Molde
Husmodellen Wide fra ABChus bygget av forhandler Tosip AS i Molde

Bli vår nye forhandler!

Vi er Norges mest fremtidsrettede bolig- og hytteleverandør

ABChus har utviklet komplettkonseptet som setter en ny standard i bransjen knyttet til tydelighet rundt pris, kvalitet og leveranseomfang. Som forhandler av vårt boligkonsept blir du en del av en fremoverlent organisasjon som tør å tenke nytt!

Bli med på laget! Som forhandler av Norges mest fremoverlente boligleverandør bør du være fremoverlent, ha pågangsmot og et øye for salg. Vi har høy fokus på fornøyde kunder, er du enig i dette så kan du kanskje bli en ABChus-forhandler.

Vil du bygge ferdighus?

Vi har mange på laget, men jakter enda flere

ABChus har utviklet komplettkonseptet som setter en ny standard i bransjen knyttet til tydelighet rundt pris, kvalitet og leveranseomfang. I lys av økt etterspørsel ønsker vi å komme i kontakt med potensielle forhandlere for distribusjon av våre hus i Norge.

Som forhandler av Norges mest fremoverlente boligleverandør bør du være fremoverlent, ha pågangsmot og et øye for salg. Vi har høy fokus på fornøyde kunder, er du enig i dette så kan du kanskje bli en ABChus-forhandler.

Gjennom produksjon av elementer på egen fabrikk og montering av hus på byggeplassen kan vi effektivisere byggeprosessen, redusere risikoen for feil og samtidig tilby moderne hjem av høy kvalitet til meget konkurransedyktige priser.

Vi leverer i dag omkring 300 ferdighus i året - fra Agder i sør til Trøndelag i Nord, og bakgrunnen for at vi ønsker å komme i kontakt med flere potensielle forhandlere er enkel:

– Vi klarer ikke å møte etterspørselen vi har i andre fylker og deler av landet der vi selv ikke har kontorer, forklarer Magnar Sandersen, forhandlersjef i ABChus. Vi ønsker derfor å dele vårt konsept med flinke entreprenører. Det kan være et selskap som driver med eiendom, en entreprenør som har en liten bedrift, eller driftige personer med kompetanse innen byggfaget som bygger et par hus i løpet av året, sier han.

Forhandleransvarlig i ABChus Magnar Sandersen

Er du vår nye forhandler?

Bli en ABChus forhandler!

Vi kan tilby følgende:

ABChus har flere husmodeller i sin portefølje, her finner du alt fra moderne, funkisboliger, herskapelige, tradisjonelle boliger og tomannsboliger.

Ferdig utvendig er et konsept som er skreddersydd for byggmestere, utbyggere eller andre profesjonelle aktører som enten har ansvarsrett eller tilknytter seg samarbeidspartnere som innehar dette.

Som ABChus-forhandler drar du nytte av erfaring, kunnskap og et konsept opparbeidet av et bransjeledende selskap som omsetter for over en halv milliard i året.

– Våre forhandlere får tilgang til et prisgunstig boligkonsept. De kjøper elementene fra oss og får tilgang til alle våre innkjøpsavtaler. I tillegg kan vi bidra med CRM-løsninger, prosjektleder-verktøy og tilpasset markedsmateriell for deres område, sier forhandlersjef Magnar Sandersen.

Bli med på laget

  • Et kjedekontor med arkitekter, markedsførere og innkjøpere
  • Vi står for leveranse av elementer
  • Baderomskabiner som er ferdig flislagt med baderomsinnredning
  • Kardia som er en teknisk enhet med varmtvannsbreder, sikringsskap og vannfordeler med mer
  • Noen modeller har også sentralstøvesuger

Bli en av oss og legg til i tallet!

0

Husmodeller

0

Forhandlere

0+

Hus og hytter bygget

Vi har forhandlere over hele landet

Vi har forhandlere over hele landet

Ferdighus Aurora

Ikke rart at stadig flere velger ferdighus

Når du skal bygge drømmehuset, vil du gjerne ha høy kvalitet til en rimelig pris. I tillegg er det en fordel hvis du kan flytte inn så raskt som mulig. Takket være konseptet «ferdighus», er dette en drøm som enkelt kan oppfylles.

Leonora tomannsbolig

Våre tomannsboliger - et bredt utvalg

En tomannsbolig er en boligtype som passer utmerket når man ønsker å ha det romslig rundt seg, og samtidig vil bo på en økonomisk og sosial måte.   

Kontakt meg for ABChus forhandleravtale