Til salgs

Ferdighuset Emilie på Brødholt

Velkommen til Lofthuslia på Brødholt!

Lofthuslia på Brødholt består av 18 Emilie ferdighus. Omringet av natur og friluftsmuligheter ligger Brødholt idyllisk til, kun noen minutter unna Tomter sentrum.

Velkommen til Løvhagen i Son!

Velkommen til Skoglundkollen i Son!

Skoglundkollen ligger idyllisk til i naturskjønne omgivelser, ikke langt fra Son sentrum. Her oppføres flere moderne boliger over flere trinn i et naturskjønt område. Her legges det til rette for godt naboskap med fellesområder og lekeplasser.

ABChus på Finn.no

Funkishuset Wide for skråtomt

Øvrige ABChus på Finn.no

Ønsker du å kjøpe nytt hus? På Finn.no kan du se hvilke ABChus som er til salgs i ditt nærområde

Vi utvikler boligprosjekter tilrettelagt for deg

Ved et boligprosjekt er som regel de ytre rammene for boligen satt, mens du som kunde kan til dels tilpasse huset innvendig etter egne ønsker. Vi selger boligen før eller underveis i byggeprosjektet, og kunden kan derfor selv sette sitt personlige preg på boligen innen den er ferdig bygget. Det er fleksibilitet med henblikk på materialvalg innvendig, og veien til nybygd bolig blir enklere for kunden ved å velge et boligprosjekt.

Geografisk opererer vi mest med prosjekter i Folloregionen og omegn. ABChus har lang erfaring fra byggebransjen og ferdighusbransjen. Vi kan referere til mange suksessfulle boligprosjekter gjennom årene.