Bli en ABChus-forhandler

Bli en ABChus-forhandler

ABChus satser stort videre. Er du vår nye forhandler?   ABChus har utviklet komplettkonseptet som setter en ny standard i bransjen knyttet til tydelighet rundt pris, kvalitet og leveranseomfang. I lys av økt etterspørsel ønsker vi å komme i kontakt med potensielle forhandlere for distribusjon av våre hus i Norge.   Kan det være deg? Ta kontakt med vår forhandlersjef Magnar på mobil 415 66 406 for flere opplysninger.

Vil du bygge ferdighus?

Bli med på laget. Som forhandler av Norges mest fremoverlente boligleverandør bør du være fremoverlent, ha pågangsmot og et øye for salg. Vi har høy fokus på fornøyde kunder, er du enig i dette så kan du kanskje bli en ABChus-forhandler.

Ta en titt i denne artikkelen, les her

Vi kan tilby følgende

ABChus har i underkant av 30 husmodeller i sin portefølje, her finner du alt fra moderne, funkisboliger, herskapelige, tradisjonelle boliger og tomannsboliger. Ferdighus for enhver smak

Ferdig utvendig er et konsept som er skreddersydd for byggmestere, utbyggere eller andre profesjonelle aktører som enten har ansvarsrett eller tilknytter seg samarbeidspartnere som innehar dette.

Bli med på laget

  • Et kjedekontor med arkitekter, markedsførere og innkjøpere
  • Vi står for leveranse av elementer
  • Baderomskabiner som er ferdig flislagt med baderomsinnredning
  • Kardia som er en teknisk enhet med varmtvannsbreder, sikringsskap og vannfordeler med mer
  • Noen modeller har også sentralstøvesuger

Erfaringer fra andre

– ABChus opererer med faste datoer for når et byggesett leveres, og når datoen er satt vet vi med sikkerhet at elementene kommer den dagen. Dette gjør at vi tidlig i prosjektfasen kan lage oss en detaljert fremdriftsplan, forteller Bolsønes.

VÅR BYGGEPROSESS

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Bli en ABChus-forhandler

Vil du vite mer? Fyll inn dine personopplysninger her.

Drømmehuset med gode planløsninger

Huset ditt leveres

Huset ditt bygges

Ditt baderom

Vi som bygger huset ditt

Kardia - husets hjerte