Bli en ABChus-forhandler

Bli en ABChus-forhandler

ABChus satser stort videre. Er du vår nye forhandler?

  ABChus har utviklet komplettkonseptet som setter en ny standard i bransjen knyttet til tydelighet rundt pris, kvalitet og leveranseomfang. I lys av økt etterspørsel ønsker vi å komme i kontakt med potensielle forhandlere for distribusjon av våre hus i Norge.   Kan det være deg? Ta kontakt med vår forhandlersjef Magnar på mobil 415 66 406 for flere opplysninger.

Vil du bygge ferdighus?

Bli med på laget. Som forhandler av Norges mest fremoverlente boligleverandør bør du være fremoverlent, ha pågangsmot og et øye for salg. Vi har høy fokus på fornøyde kunder, er du enig i dette så kan du kanskje bli en ABChus-forhandler.

Ta en titt i denne artikkelen, les her

Vi kan tilby følgende

ABChus har i underkant av 30 husmodeller i sin portefølje, her finner du alt fra moderne, funkisboliger, herskapelige, tradisjonelle boliger og tomannsboliger. Ferdighus for enhver smak

Ferdig utvendig er et konsept som er skreddersydd for byggmestere, utbyggere eller andre profesjonelle aktører som enten har ansvarsrett eller tilknytter seg samarbeidspartnere som innehar dette.

Bli med på laget

  • Et kjedekontor med arkitekter, markedsførere og innkjøpere
  • Vi står for leveranse av elementer
  • Baderomskabiner som er ferdig flislagt med baderomsinnredning
  • Kardia som er en teknisk enhet med varmtvannsbreder, sikringsskap og vannfordeler med mer
  • Noen modeller har også sentralstøvesuger

Hils på våre forhandlere

Perle eiendomsselskap har over 15 års erfaring fra ulike sider av bransjen både eiendomsmegling, næringsmegling, forvaltning og utleie, og større utviklingsprosjekter. Som ABChus forhandler har vi markedets beste plattform for boligbygging, som gjør det like enkelt for deg å bygge enebolig som det er å kjøpe leilighet. Som ABChus-forhandler tar vi hånd om våre kunder i Kongsberg og dekker nordover til Rødberg og til Hvittingfoss og Svarstad i sør, samt Notodden og nordover til Rjukan. Besøk oss på: https://www.perleeiendom.no

Velkommen til Karlos Hus, forhandler av ABChus i Billingstad, Sandvika og omegn. De ansatte i Karlos Hus har over 15 års erfaring fra byggebransjen og har utdanning som Sivilingeniører. De har tidligere levert flere hus til privatkunder, jobbet med feltutbygging og tømrertjenester. Som ABChus-forhandler vil vi dekke områdene rundt Billingstad, Sandvika, Lommedalen, Bærums Verk og Oslo Vest. Velkommen innom oss for en hyggelig boligprat. Se vår hjemmeside: www.karloshus.no

Velkommen til Tosip AS, forhandler av ABChus i Møre og Romsdal. Tosip ble etablert i mai 2016, som en frittstående samarbeidspartner av ABChus. Tosip har i dag 2 ansatte med mange års erfaring i byggebransjen, og også tidligere i ABChus. Våren 2020 ble Tosip ABChus-forhandler og tar hånd om våre kunder i Møre og Romsdal. http://www.tosip.no/ Velkommen innom oss til en uforpliktende boligprat!

Erfaringer fra andre

– ABChus opererer med faste datoer for når et byggesett leveres, og når datoen er satt vet vi med sikkerhet at elementene kommer den dagen. Dette gjør at vi tidlig i prosjektfasen kan lage oss en detaljert fremdriftsplan, forteller Bolsønes.

VÅR BYGGEPROSESS

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Bli en ABChus-forhandler

Vil du vite mer? Fyll inn dine personopplysninger her.