Gjennom hytteserien Gryningen viser vi hytter i ulike størrelser med gjennomtenkte planløsninger. Serien er en moderne hytteserie som passer både ved sjøen og på fjellet.

Med både utvendig bod til ved, utemøbler og utstyr til vannsport, samt sekundærinngang via vaskerom som er knyttet til gangen, har denne modellen alt en moderne familie trenger av praktiske løsninger og gode funksjoner.

I boden kan alle sko, jakker og utstyr oppbevares, så kan gangen/entrén være innbydene hvor man ønsker venner og familie velkommen.

Hytten har hele 10-12 soveplasser med mulighet for åtte faste sengeplasser og to store bad, samt en deilig badstue. Med åpen kjøkken- og stueløsning åpnes hyttas sosiale sone opp. Med plass til mange rundt spisebordet hvor man kan nyte gode middager og spillkvelder.

Vi leverer også anneks til denne hytta, se møbelplan og fasadetegninger.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

ABChusABChusABChus

Ønsker du vite mer om hytta?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Når dere skal bygge hus er det mange viktige valg å ta, et av dem er å finne planløsningen som er best for akkurat dere. I denne artikkelen finner du mange gode tips.    
blogg
Veien til et ferdig drømmehus trenger ikke bestå av uendelige skisser og timelange samtaler og diskusjoner med arkitekt. Tro det eller ei, men veien til drømmehuset kan faktisk være gjennom en titt i vår huskatalog eller en av våre husmodeller for ferdighus og sparring med våre dyktige kolleger.    
blogg
Kveldene blir mørkere, luften friskere og det er igjen tid til innekos. La deg inspirere av disse tipsene til å skape et lunt og innbydende høsthjem.