Gryningen 99

Gryningen 99, fjellhytte

Vår hytteserie, Gryningen, presenterer et variert utvalg av hytter som tilbyr smarte og velplanlagte løsninger. Med sitt moderne design er serien perfekt tilpasset både fjellhytter og hytter ved sjøen.

Gryningen er utrustet med en ekstern bod for oppbevaring av ved, ski, og snøryddingsutstyr, i tillegg til en praktisk sekundærinngang via et vaskerom som fører inn til hovedgangen. Dette sikrer at modellen møter alle de praktiske behovene til en moderne familie, med smarte oppbevaringsløsninger og nyttige funksjoner.

Med et dedikert oppbevaringsområde for sko, ytterklær og annet utstyr, holder du entréen ryddig og innbydende – perfekt for å ønske venner og familie velkommen til et varmt og hyggelig hjem."

Hytten har hele 8-10 soveplasser og to store bad, samt en deilig badstu. Med åpen kjøkken- og stueløsning åpnes hyttas sosiale sone opp. Med plass til mange rundt spisebordet hvor man kan nyte gode middager og spillkvelder.

Vi leverer også anneks til denne hytta, se møbelplan og fasadetegninger.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Fakta og Mål

BRA [m²]

99

BYA [m²]

128,5

P-rom [m²]

87,9

Mønehøyde [m]

5,1

Grunnflate

109,5

Gesimshøyde

3,0 m

Soverom

4

Sportsbod

0

Tak

Saltak

Takvinkel [grader]

30

Etasjer

1 + hems

Bad/WC

1

Energikarakter Farge

grey

Lengde [m]

18,0

Bredde [m]

7,3

image

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

 • 1. Rådgivning
 • 2. Valg av hus
 • 3. Byggesøknad
 • 4. Bygging
 • 5. Overtakelse
 • 6. Garanti
 • Signering av kjøpskontrakt på tomt

  Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

  Par ser igjennom byggelån

  Vi utfører tomtebefaring for å sikre oss at huset dere drømmer om faktisk passer inn på tomten og kan bygges etter kommunens reguleringsbestemmelser. Når vi er enige om hustype og plassering på tomten, vil våre konsulenter begynne å jobbe med detaljene. I denne fasen utarbeides det situasjonsplan, tegninger og tilbud for husprosjektet deres.

  Et par signerer på lånepapirer

  Når kontrakten er signert, sendes byggesøknad til kommunen. Behandlingstid for en byggesøknad varierer fra kommune til kommune, men vanligvis tar det minimum 3 uker. Når byggesøknaden er ferdig behandlet og godkjent, gir kommunen igangsettingstillatelse (IG) som betyr at byggingen kan starte.

  Befaring på byggeplass

  Når IG foreligger fra kommunen, kaller vi inn til et oppstartsmøte hvor dere får møte deres egen prosjektleder. I dette møtet blir fremdriften for prosjektet gjennomgått og huset blir satt i bestilling.

  Overtakelse av bolig

  Underveis i prosjektet vil dere bli kalt inn på møter og befaringer for å sikre at alt blir slik dere har avtalt. Like før overtagelse vil vi sammen gjennomgå huset punkt for punkt for å sikre dette.Deretter kan vi sende en søknad om ferdigattest til kommunen. Når denne kommer fra kommunen, er det tid for overlevering. Dere har nå endelig blitt huseiere!

  image

  Et år etter overtagelse vil vi utføre en ettårsbefaring for å ta en gjennomgang av huset deres. Dette for å avdekke eventuelle feil eller mangler. Her blir det ført en protokoll med punkter og tidsfrister for utbedringer. Vi stiller i tillegg 5 års garanti etter Bustadoppføringslova. Alt dette gir deg nødvendig trygghet for at drømmeboligen blir levert som avtalt.

  Hytter i samme serie

  Hytter i samme serie