Gir 324.000kr i rabatt på populær husmodell

image

Ferdighusprodusenten ABChus vil kompensere for høy rente, og kutter prisen på sin mest populære husmodell.

Prisvekst og høy rentebane har gjort det stadig mer utfordrende for mange nordmenn å investere i egen bolig. Den norske ferdighusprodusenten ABChus vil derfor i en kortere periode gjøre det enklere å realisere boligdrømmen og senker prisen på sin mest populære husmodell, Noomi med over 6%.

Salgssjef Per Morten Døhl Petersen i ABChus kutter prisen på sin mest populære husmodell

– Selv om vi ser tegn til bedring, vil vi leve med en presset økonomi i lang tid fremover. For mange innebærer det at de holdes utenfor boligmarkedet. Dette rammer særlig de som trenger det mest, barnefamiliene. For å avhjelpe situasjon senker vi derfor prisen på vår mest populære husmodell. I praksis vil kundene våre spare fra 324.500 kroner, sier Per Morten Døhl Petersen, salgssjef i ABChus.

Handler om demokratisering og markedsandeler

Prisreduksjonen vil i første omgang vare frem til 31. mai. Men selskapet vil vurdere om det er hensiktsmessig å utvide tilbudet både i tid og antallet modeller.  

– ABChus har helt siden oppstarten vært opptatt av å demokratisere boligmarkedet, gjennom en forretningsmodell som gjør det mulig for flere å kjøpe bolig som gir høy livskvalitet. Samtidig er det klart at prisreduksjonen også handler om å vinne markedsandeler i en bransje som står i en utfordrende tid, sier Døhl Petersen. 

Hus med bra tilbud! Vår populære husmodell Noomi kan du nå få til kampanjepris 3.710.000kr frem til 31.mai 2024

Vil la nye generasjoner spare i egen bolig

Modellen som nå får redusert pris er et nøkkelferdig smarthus med løsninger av høy kvalitet, og med grunnmurinkludert. Prisen inkluderer også kjøkken fra Drømmekjøkkenet og hvitevarer fra Siemens. En rekke tilvalgsmuligheter gjør det også mulig for hver enkelt å tilpasse huset etter sin smak. Huset er også godkjent for husbankfinansiering som er særlig viktig for unge i etableringsfasen.

– Vi både håper og tror at den reduserte prisen gjør at flere ser at de har mulighet til å realisere drømmen om nytt hus, og å kunne ta del i den norske boligmodellen som har gitt tidligere generasjoner mulighet til å spare i egen bolig, avslutter Døhl Petersen.

Tilvalgskjøkken i det moderne ferdighuset Noomi

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta en titt her hvor du kan se våre husmodeller. Følg også gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Går du med en drøm om å bygge deg hus? Ta kontakt med ditt lokale avdelingskontor for en hyggelig, og uforpliktende boligprat.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering