Aktuelt

blogg
Ferdighusprodusenten ABChus og Lyssand-Frekhaug inngår et strategisk samarbeid til en samlet verdi av 40 millioner kroner.

Velkommen til Victoria og Svein! De har bygget ferdighuset Nevie, og har fått et nydelig, lunt hjem, og en praktisk hybel.

Med høye strømpriser er det mange som ser etter energieffektive løsninger når de skal kjøpe hus. Samtidig er bærekraft noe stadig flere vektlegger, og mange ønsker derfor å kunne benytte seg av energi som er produsert med lavest mulig utslipp.

Her finner du oppskrifter på mat og bakevarer som blir lagt ut på våre sosiale medier.

ABChus og Byggern har frem til nå samarbeidet om leveranser til prosjekter i Bergen og i Trondheim. Nedslagsfeltet for den nye avtalen blir mye større og gjelder for alle underliggende og samarbeidende selskaper har igjennom mange år hatt et innholdsrikt samarbeid.

Vi i ABChus skal tilby komplette boliger til markedets beste priser – til tross for økende priser på materialer og prisjusteringer hos underleverandører. Vi er transparente – og leverer alltid til avtalt pris og tid.

Ferdighus, prefabrikkert hus, nøkkelferdig hus eller bygge selv? Dette er en av de første avgjørelsene du står ovenfor når du skal bygge hus. Hva du velger vil påvirke pris, budsjett, kostnader og hvor mye du må gjøre selv. Her tar vi deg gjennom alt du trenger å vite.

blogg
Adele ble designet etter et ønske om en stor og romslig bolig med 6 soverom. Og resultatet er blitt en lekker og herskapelig bolig hvor man kan samle familie og venner til hyggelige middager.

Er du på jakt etter drømmeboligen. Husdrømmen er nærmere enn du tror. Nå får du muligheten til å utforske noen av våre boliger. Vi holder visningsdager i hele landet!

Signeringskampanje. Signerer du kontrakt med oss i perioden 25.-27.11. får du velge blant tre rå black weekend pakker.

Vi i ABChus har en glede å inviterer deg til en hyggelig familiedag 26. november i Vinterbro Ishall i Kveldroveien 6 fra kl. 11-13. Vi anbefaler at dere tar med egen skøyter, hjelm og varme klær. 

Det er viktig å bytte filter i din Kardia-enhet minst en gang i året, helst hvert halvår for best mulig ventilasjon. Dette opprettholder den rene luften som kommer fra ventilasjonen og ut i ditt ferdighus.

ABChus har et bredt utvalg av ferdighus, og fleste av våre boliger tilfredsstiller Husbankens krav til finansiering.

Våre ferdighus leveres med smarthusteknologi som standard. Alt kontrolleres i mobil-applikasjonen, der du også har oversikt over morgendagens strømpriser. For deg som kunde betyr at du raskt og enkelt kan redusere strømutgiftene med tusenvis av kroner.