Aktuelt

blogg
Av: Chili Media Foto: Jannicke Valen/@aimforhappiness Når interiørdesigner og stylist, Jannicke Valen, er i gang med søndagsfrokosten, er det utsikten mot Bunnefjorden som gjør at helgeroen raskt senker seg. For syv år siden flyttet hun og mannen inn i et hus på 140 kvadratmeter fra ABChus, nydelig plassert på en solrik høyde på Nesoddens østside. […]

Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.

Signer kontrakt med oss i perioden mai - juli 2023 og få rabatt på tilvalg til en verdi av 90.000 kr*. Les mer om kampanjen her.

Det er ikke alle som vil eller har behov for å bygge et stort hus på to etasjer. Det kan også hende at det rett og slett ikke er plass nok på tomten. Vi leverer både moderne og tradisjonelle husmodeller på under 140 kvadratmeter. 

Er du på jakt etter drømmeboligen. Husdrømmen er nærmere enn du tror. Nå får du muligheten til å utforske noen av våre boliger. Vi holder visningsdager i hele landet!

I år vil vi delta på totalt 4 boligmesser rundt om i landet. Her vil du møte flinke boligkonsulenter fra våre avdelingskontorer rundt om i landet. Du finner en oversikt over hvilke messer vi vil delta på og gratisbilletter lenger ned i artikkelen.Vi gleder oss til å treffe deg! 

ABChus kan levere funkishus for skrå tomt, flat tomt og smal tomt. I huskatalogen vår finner du 10 ulike modeller i forskjellig type design, ulike størrelser, med 3 til 5 soverom og med utleiedel hvis ønskelig. Les mer om funkishus her.

blogg
Vi er glade for å kunne støtte Follo HK i deres arbeid med å fremme fysisk aktivitet og sunn livsstil blant barn og ungdom i lokalområdet.

ABChus har besøkt Kloppensøyla på Østre Toten, som er en familiebedrift med lang tradisjon for trevirke. I dag drives bedriften av Bjarne Holmstad og kona Mette.

ABChus opplever vekst, og avtalen med kjøp av den norskeide elemetfabrikken Econdo Production kompletterer konsernets leveranser og sikrer nødvendig produksjonskapasitet i årene som kommer.

Midt i hjertet av Tomter, som ligger i et av Norges fineste jordbruksområder. Her kommer 18 stilfulle og praktiske eneboliger for salg. Vi gir deg rabatt på hele 70.000 kr på tilvalg på kjøkken og hvitevarer. Rabatten gjelder ved signering av kontrakt i løpet av mars, april eller mai 2023

Ferdighusprodusenten ABChus og Lyssand-Frekhaug inngår et strategisk samarbeid til en samlet verdi av 40 millioner kroner.

Velkommen til Victoria og Svein! De har bygget ferdighuset Nevie, og har fått et nydelig, lunt hjem, og en praktisk hybel.

Med høye strømpriser er det mange som ser etter energieffektive løsninger når de skal kjøpe hus. Samtidig er bærekraft noe stadig flere vektlegger, og mange ønsker derfor å kunne benytte seg av energi som er produsert med lavest mulig utslipp.