Aktuelt

blogg

Vi ringer på og ønskes velkommen av Per Kristian (29) og lille Emilie på halv annet år. «Kom inn! Velkommen til oss!» Vi kommer inn i en hyggelig og romslig gang. Mens vi henger av oss ser jeg til høyre og ser et stort og romslig vaskerom. Vi beveger oss mot stuen og umiddelbart trekkes […]

Søvn er viktig for oss alle, og i forbindelse med den internasjonale søvndagen 13. mars har vår egen interiørdesigner kommet med 5 gode tips til hvordan du kan sove bedre!

ABChus har besluttet å midlertidig ikke utføre mer enn helt nødvendige service eller reklamasjonsoppdrag på våre boliger, grunnet koronaviruset.

Systemer, benkeplass og smarte løsninger gjør den store forskjellen på et vaskerom. Ved å gjøre noen enkle grep får du et ryddig og velfungerende vaskerom

Når du skal bygge et hus med utleiedel, blir valget om å bygge med muligheten for utleie som regel tatt i en tidlig fase. Her er rådene fra ekspertene om utleiedel.

Hvis du noen gang har sett på eller kjøpt innerdører, vinduer eller ferdigmalt listverk har du helt sikkert lagt merke til at de nærmest uten unntak leveres i fargen Bomull.

Spoler vi tiden noen tiår tilbake var husbygging en lang og krevende prosess. Bare det å sette opp huset kunne ta svært lang tid. Velger å bygge elementhus vil du faktisk oppleve at huset oppføres og er tett i løpet av en ukes tid.

blogg

Våre interiørdesignere har tatt jobben for deg. Bygger du nytt hus med ABChus får du interiørdesignerens kompetanse og farge-og materialvalg med på kjøpet.

Førstkommende helg, 13. – 15. mars er vi å treffe på årets boligmesse i Fredrikstad. Messen holdes i Kongstenshallen i Gamle Fredrikstad. Messen har totalt 117 utstillere, med utstillere fra alle kategorier innen bolig.

Ved å velge en kompaktdør fremfor en billig formpresset dør, får man en dør med mye bedre kvalitet, og som er vesentlig bedre på lydreduksjon.

Visste du at det er mulig å slå av alle lys i et ABChus ved å trykke på en enkel knapp? Et smarthus gir deg smartere kontroll over enhetene i hjemmet ditt.

For de aller fleste utgjør boligen den aller største investeringen vi foretar oss i løpet av livet. Kjøper du deg en bolig i bruktmarkedet kan du gå på visning for å oppleve huset, studere rominndeling, ta og føle på overflater, materialer osv.

I løpet av 2020 vil vi delta på 6 boligmesser rundt om i landet. Messen for deg som er i gang med oppussing eller husbygging og ønsker å bli inspirert, få eksperthjelp eller bare ønsker å sikre deg gode messetilbud.

– Det er stor variasjon i hva folk ønsker seg. Noen vil gjerne ha et hus som er spesialtilpasset, men svært mange ønsker at huset kommer fiks ferdig, sier Per Morten Døhl Petersen, salgssjef i ABChus. Og det er ikke så rart. De fleste av oss har ikke alle forutsetninger for å ta alle viktige […]