noomi

Noomi er et av våre mest populære ferdighus.

Dette er en moderne og billig enebolig av høy kvalitet. Boligen er på 140,1 kvadratmeter, og består av tre soverom, to stuer – den ene kombinert med et flott kjøkken, to baderom, vaskerom, og to romslige boder for oppbevaring.

Moderne hus

3 soverom

P-rom: 130,9 m2

BRA: 140,1 m2


Boligen har en stilren fasade, store vindusflater og smarte takvinduer som sørger for luftige og lyse rom. Våre interiørdesignere har sørget for nøye utvalgte løsninger og en smakfull fargepalett, noe som har resultert i en bolig som har blitt utrolig populær. 

Planløsningen er også svært god, boligen har en sportsbod med ekstra inngang samt en loftstue som oppleves svært romslig og luftig. Dette er virkelig en bolig som gir deg mye for pengene. 

Relaterte ferdighus

Nelly er en praktisk og stilfull bolig med gode planløsninger.

Emilie er et flott og moderne hus med stor terrasse. Boligen har 4 soverom og store vinduer og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette ferdighuset har carport og et overbygget inngangsport

Populære innlegg

Noelle XL er et at våre ferdighus

Når du skal bygge drømmehuset, vil du gjerne ha høy kvalitet til en rimelig pris. I tillegg er det en fordel hvis du kan flytte inn så raskt som mulig. Takket være konseptet «ferdighus», er dette en drøm som enkelt kan oppfylles.

Noomi - et flott ferdighus.

Når du skal bygge hus, må du ha en godt tilpasset tomt. Grunnarbeidet på tomten er derfor en viktig del av byggeprosessen. Men hvordan graver du ut en tomt? Hva betyr det egentlig å «planere»? Og hvor mye vil det koste deg?