Pris Øst: Nøkkelferdig fra 3.478.000 kr inkl. mva
Pris Vest: Nøkkelferdig fra 3.611.000 kr inkl. mva
Pris Midt: Nøkkelferdig fra 3.688.000 kr inkl. mva

Noomi er et av våre mest populære ferdighus

Dette er en moderne og billig enebolig av høy kvalitet. Boligen er på 140,1 kvadratmeter, og består av tre soverom, to stuer – den ene kombinert med et flott kjøkken, to baderom, vaskerom, og to romslige boder for oppbevaring.

Boligen har en stilren fasade, store vindusflater og smarte takvinduer som sørger for luftige og lyse rom. Våre interiørdesignere har sørget for nøye utvalgte løsninger og en smakfull fargepalett, noe som har resultert i en bolig som har blitt utrolig populær. 

Planløsningen er også svært god, boligen har en sportsbod med ekstra inngang samt en loftstue som oppleves svært romslig og luftig. Dette er virkelig en bolig som gir deg mye for pengene. 

Vi har vært hjemme hos June og Marius, se filmen her.
Les hjemme hos-artikkelen her.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Se alternativ planløsning med 4 soverom i 2.etasje.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Populære Noomi

Dette er en av våre mest populære boliger. Noomi er nemlig en bolig som vi mener kan passe til alle! Den er ikke for stor, kun 140 kvadratmeter, men har samtidig romslige og gode romløsninger som gjør denne boligen til en vinner!

Per Morten Døhl Petersen, Salgssjef

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg