noomi

Noomi er et av våre mest populære ferdighus.

Dette er en moderne og billig enebolig av høy kvalitet. Boligen er på 140,1 kvadratmeter, og består av tre soverom, to stuer – den ene kombinert med et flott kjøkken, to baderom, vaskerom, og to romslige boder for oppbevaring.

product icon

Moderne hus

3 soverom

product icon

P-rom: 128 m2

BRA: 140,1 m2


Boligen har en stilren fasade, store vindusflater og smarte takvinduer som sørger for luftige og lyse rom. Våre interiørdesignere har sørget for nøye utvalgte løsninger og en smakfull fargepalett, noe som har resultert i en bolig som har blitt utrolig populær. 

Planløsningen er også svært god, boligen har en sportsbod med ekstra inngang samt en loftstue som oppleves svært romslig og luftig. Dette er virkelig en bolig som gir deg mye for pengene. 

Populære Noomi

Dette er en av våre mest populære boliger. Noomi er nemlig en bolig som vi mener kan passe til alle! Den er ikke for stor, kun 140 kvadratmeter, men har samtidig romslige og gode romløsninger som gjør denne boligen til en vinner!

Per Morten Døhl Petersen, Salgssjef

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Nelly er en praktisk og stilfull bolig med gode planløsninger.

Emilie er et flott og moderne hus med stor terrasse. Boligen har 4 soverom og store vinduer og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette ferdighuset har carport og et overbygget inngangsport

Populære innlegg