Book et besøk nå

Velkommen til Visning!

Book privat visning med en av våre boligkonsulenter.
Vi har flere hus under oppføring i stort sett hele Norge. Book privat visning i en av våre boliger som er under oppføring. Ta gjerne kontakt med din lokale boligkonsulent for avtale.

Vi har derfor ordnet slik at du kan booke deg privat visning med en av våre boligkonsulenter i boliger under oppføring rundt omkring i Norge.

Hva er en komplettbolig?
Vi i ABChus ønsker å gjøre det så enkelt som mulig å bygge drømmehuset. Vi har derfor utviklet komplettkonseptet. For deg som kunde betyr det: ingen bekymringer, ingen vanskelige valg og ingen uforutsette kostnader. Alt du trenger å gjøre er å finne en byggeklar tomt og velge drømmehuset.

Komplettboligene er designet ut fra hva våre kunder har fortalt oss om sine ønsker for en drømmebolig. Disse har vi kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan du bygger best og mest effektivt. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for familielivets ulike stadier.

I samarbeid med interiørkonsulenter er farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom valgt med fokus på̊ kvalitet og trender. Du kan velge å bygge huset som det er designet i utgangspunktet, eller du kan velge mellom en rekke tilvalg, hvor blant annet farger, gulv og kjøkken er endret. I tillegg har vi en rekke tilvalgsmuligheter, slik at du kan få boligen som du vil ha den. Når du har truffet dine valg om tomt og hus, vet vi nøyaktig hva ditt hus vil koste og hvor raskt du kan flytte inn.

Enklere blir det ikke.

En komplettbolig er et elementhus av høy kvalitet og til en rimelig pris. Hvordan får vi det til?

Hvordan gjør vi det?

  • Huset ditt er gjennomarbeidet og kvalitetssikret i alle ledd. Det betyr ingen overraskelser eller uforutsette utgifter, og vi bygger din bolig raskt til en fastsatt pris.
  • Vi bygger etter elementmetoden, som gjør at vi kan bygge raskere og tørrere med minimalt materialsvinn. På̊ den måten holdes kostnadene nede. Vi benytter kun kvalitetsråvarer fra bærekraftig skog.
  • Elementmetoden innebærer at vegger, gulv og tak bygges innendørs under tørre og kontrollerte forhold, og monteres raskt på̊ tomten. Tiden hvor huset er åpent og utsatt for vær og vind er derfor kraftig redusert.
  • Våre dyktige håndverkere kjenner allerede huset ditt godt. Vi vet nøyaktig hvor hver skrue skal sitte, fordi vi har bygget huset ditt før. Det betyr at risikoen for feil i byggeprosessen er minimal og gjør det mulig for oss å bygge effektivt.

3D-visning

Innovative og engasjerende 3D-visninger, eller en virtuell tour. Vi i ABChus har brukt ypperste 3D-teknoligi hvor vi kan vise og presentere våre boliger på en helt unik måte. Med 3D-visning klikker du deg bare gjennom hele boligen og du føler du er tilstede i selve boligen.

På husmodellene som er vist under har vi laget 3D-visninger av boligene. Ta gjerne en titt i fred og ro. Det er lett å navigere seg rundt. Test et av eksemplene under, ha en fin digital visning!

Visningshus

Ingen resultater basert på filter du har valgt. Vennligst prøv på nytt.

Adele

Adele er en av våre mest populære ferdighus. Det er et stort og flott ferdighus i en herskapelig stil. Med hele 6 soverom passer dette perfekt for barnefamilier.

197,5 m2

6 (3) soverom

2 bad

Adele for skrå tomt

Adele - ferdighus for skrå tomter, herskapelig bolig. Luftig stue - og kjøkkenløsning i 1. etasje.

194,2 m2

4 (5) soverom

2 bad

Alexandra

Alexandra er et ferdighus i en tradisjonell stil, med vakre, herskapelige elementer. Huset er vakkert og romslig, og går over to fulle etasjer.

212,9 m2

4 soverom

2 bad

Ella 2M

Ella 2M er en flott tomannsbolig med fire soverom og en romslig stue – og kjøkkenløsning. Boligen har store vinduer og god gjennomlysning noe som gir en lys og trivelig første etasje

236,4 m2

4+4 soverom

2+2 bad

Ella 3M

Tenker du på å bygge flere enheter er Ella 3M husmodellen for deg. Fire soverom og en romslig stue – og kjøkkenløsning gjør Ella tremannsbolig til en vinner hos de aller fleste. 

354,4 m2

pr enhet 4 soverom

pr enhet 2 bad

Leonora

Leonora er en moderne tomannsbolig som er tegnet med utgangspunkt i Nora. Oppholdsrommene er plassert i første etasje, mens tre soverom, stue og bad er å finne i andre etasje.

291,2 m2

3+3 soverom

2+2 bad

Nelly

Nelly er en praktisk og stilfull bolig med gode planløsninger. Det moderne ferdighuset er på 170,5 kvadratmeter og består av fire soverom, to bad, to flotte stuer, vakkert ildsted og et eget vaskerom.

170,5 m2

5 soverom

2 bad

Nelly for skrå tomt

Nelly - ferdighus for skrå tomt. Et moderne hus med flotte estetiske løsninger. Dette er ferdighuset for deg som foretrekker god plass og luftig romfølelse

159,2 m2

4 soverom

2 bad

Nevie

Nevie er en moderne langstrakt bolig på to fulle etasjer som også kan settes på skrå tomt. Boligen har tre soverom og en praktikantdel.

176,5 m2

3 soverom

3 bad

Noelle XL

Noelle XL er i likhet med Noelle, en topp moderne tomannsbolig. XL-modellen er litt større og er i tillegg komplett med store og flotte takvinduer i toppetasjen.

231,9 m2

3+3 soverom

2+2 bad

Noomi

Noomi er et av våre mest populære ferdighus. Dette er en moderne og billig enebolig av høy kvalitet.

140,2 m2

3 (4) soverom

2 bad

Zara

Zara er for deg som ønsker deg en tradisjonell bolig. Huset har liggende bekledning og vinduer med sprosser, og et sjarmerende og tidløst design

143 m2

3(4) soverom

2 bad