Visningshus

Book et besøk nå

Vi har nå åpnet Norges første visningsby med braksuksess! Visningsbyen, som ligger i Åsgreina i Nannestad, adresse Blåbærsvingen 20 , består av tre komplettboliger som interesserte og potensielle kunder kan komme og besøke

Book visning

Benytt deg av skjema for å booke privat visning med en boligkonsulent på ønsket tidspunkt som passer din kalender.


Visning gjelder i husmodellene Adele og Alexandra.

 

Vi har nå åpnet Norges første visningsby med braksuksess! Visningsbyen, som ligger i Åsgreina i Nannestad, adresse Blåbærsvingen 20, består av tre komplettboliger som interesserte og potensielle kunder kan komme og besøke.

Går du med en plan eller en drøm om å bygge hus, får du her en ypperlig anledning til å se og oppleve husene akkurat slik disse leveres av oss. Husene er møblert og stylet slik at du får et inntrykk av hvordan husene vil være å bo i. Husene du kan se i visningsbyen er eneboligene Adele, Alexandra. De andre husene er solgt.

Liker du den moderne stilen med rene linjer og et skandinavisk uttrykk? Eller faller du mer for det klassiske og tradisjonelle? I visningsbyen kan du oppleve hus fra begge stilarter.

Ønsker du å besøke Visningshusene kan du booke et besøk via skjemaet på siden eller ta kontakt med din lokale boligkonsulent.

Velkommen til Visningsbyen!

Hva er en komplettbolig?

Vi i ABChus ønsker å gjøre det så enkelt som mulig å bygge drømmehuset. Vi har derfor utviklet komplettkonseptet. For deg som kunde betyr det: ingen bekymringer, ingen vanskelige valg og ingen uforutsette kostnader. Alt du trenger å gjøre er å finne en byggeklar tomt og velge drømmehuset. Resten ordner vi for deg.

Komplettboligene er designet ut fra hva våre kunder har fortalt oss om sine ønsker for en drømmebolig. Disse har vi kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan du bygger best og mest effektivt. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for familielivets ulike stadier.

I samarbeid med interiørkonsulenter er farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom valgt med fokus på̊ kvalitet og trender. Du kan velge å bygge huset som det er designet i utgangspunktet, eller du kan velge mellom en rekke tilvalg, hvor blant annet farger, gulv og kjøkken er endret. I tillegg har vi en rekke tilvalgsmuligheter, slik at du kan få boligen som du vil ha den. Når du har truffet dine valg om tomt og hus, vet vi nøyaktig hva ditt hus vil koste og hvor raskt du kan flytte inn.

Enklere blir det ikke.

En komplettbolig er et elementhus av høy kvalitet og til en rimelig pris. Hvordan får vi det til?

  • Huset ditt er gjennomarbeidet og kvalitetssikret i alle ledd. Det betyr ingen overraskelser eller uforutsette utgifter, og vi bygger din bolig raskt til en fastsatt pris.
  • Vi bygger etter elementmetoden, som gjør at vi kan bygge raskere og tørrere med minimalt materialsvinn. På̊ den måten holdes kostnadene nede. Vi benytter kun kvalitetsråvarer fra bærekraftig skog.
  • Elementmetoden innebærer at vegger, gulv og tak bygges innendørs under tørre og kontrollerte forhold, og monteres raskt på̊ tomten. Tiden hvor huset er åpent og utsatt for vær og vind er derfor kraftig redusert.
  • Våre dyktige håndverkere kjenner allerede huset ditt godt. Vi vet nøyaktig hvor hver skrue skal sitte, fordi vi har bygget huset ditt før. Det betyr at risikoen for feil i byggeprosessen er minimal og gjør det mulig for oss å bygge effektivt.

Husene som er i Visningsbyen

Husene som presenteres i Visningsbyen er Adele og Alexandra. Her kan du se og oppleve husene. Liker du den moderne stilen med rene linjer og et skandinavisk uttrykk? Eller faller du mer for det klassiske og tradisjonelle?

Se filmer fra byggingen av Visningsbyen

Drømmehuset med gode planløsninger

Huset ditt leveres

Huset ditt bygges

Ditt baderom

Vi som bygger huset ditt

Kardia - husets hjerte