Nevie

Nevie et moderne hus på to fulle plan

Denne langstrakte boligen har tre soverom, hvor to av disse er plassert i hovedetasjen sammen med en ekstra stue, bad og eget vaskerom. Denne etasjen har også en praktikantdel, noe vi opplever stor etterspørsel etter. Praktikantdelen har egen inngang samt eget bad med plass til vaskemaskin.

I andre etasje finner vi oppholdsrommene med stue og kjøkken og en egen suiteavdeling til hovedsoverommet. Med eget bad og omkledningsrom samt møtt himling blir dette hovedsoverommet svært så eksklusivt. Stuen har som hovedsoverommet, også mønt himling. Takhøyden strekker seg opp til 4,6 meter gir en svært luftig opplevelse til stuen. Ellers har stuen mange store vinduer som bidrar til å øke romfølelsen.

Kjøkkenet ligger i nær tilknytting til stuen og har to praktiske innganger. Kjøkkenet er av romslig størrelse og kjennetegnes av mye lys fra store vinduer. Her har du også utgang til en overbygd terrasse hvor man kan nyte god mat i hyggelig lag.

Nevie er et moderne hus som har et spennende design og uttrykk i eksteriøret synes vi er utrolig flott. Her har vi kombinert både smal og vanlig kledning for å skape mer liv og struktur i overflatene.

Nevie er et ferdighus som også kan fås til skrå tomt.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Bli med hjem til Victoria og Svein i husmodellen Nevie fra ABChus

Les "Hjemme hos Victoria og Svein" her og se hvordan de har det i sin Nevie.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

ABChus Husbanken logo

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Les mer om hvilke hus som tilfredsstiller husbankens krav til her.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

*Gjelder ikke ferdig utvendig leveranse

Ferdig utvendig husleveranse

Fasade ferdighus Nevie med utgang fra kjøkken til veranda

Oppdag friheten i vårt 'Ferdig Utvendig'-konsept – den ideelle løsningen for deg som ønsker å bygge ditt eget hus på en kostnadseffektiv måte. Vi leverer en bolig som er fullført utvendig, inkludert takstein, isolerte yttervegger og dampsperre. Alt er klargjort for installasjon av rør og elektrisitet, noe som sikrer et tørt og solid grunnlag for ditt videre arbeid.

Inkludert i leveransen finner du også et nøkkelferdig baderom utstyrt med fliser, moderne baderomsinnredning og varmekabler. Du får også avanserte smarthus-funksjoner og en toppmoderne teknisk enhet som inkluderer ventilasjon, varmtvannsbereder, sikringsskap og vannfordelerskap. Det unike ved dette konseptet er fleksibiliteten det tilbyr: Mens det ytre og mer komplekse arbeidet er ferdigstilt av oss, har du full frihet til å tilpasse og fullføre boligen som du ønsker.

Fakta og Mål

BRA

176,5

BYA

117,1 m²

Grunnflate

99,5

Soverom

3

Tak

Saltak

P-rom

176,5 m²

Etasjer

2

Bad/WC

3

Energikarakter

B

Mønehøyde

8,2 m

Utleiedel

Ja

Gesimshøyde

5,8 m

Takvinkel

30 grader

Vaskerom

Ja

Energikarakter Farge

red

Lengde

14,3 m

Bredde

10,1 m

Smarthus

Ja

Ferdighuset Nevie fra ABChus

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

 • 1. Rådgivning
 • 2. Valg av hus
 • 3. Byggesøknad
 • 4. Bygging
 • 5. Overtakelse
 • 6. Garanti
 • Signering av kjøpskontrakt på tomt

  Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

  Par ser igjennom byggelån

  Vi utfører tomtebefaring for å sikre oss at huset dere drømmer om faktisk passer inn på tomten og kan bygges etter kommunens reguleringsbestemmelser. Når vi er enige om hustype og plassering på tomten, vil våre konsulenter begynne å jobbe med detaljene. I denne fasen utarbeides det situasjonsplan, tegninger og tilbud for husprosjektet deres.

  Et par signerer på lånepapirer

  Når kontrakten er signert, sendes byggesøknad til kommunen. Behandlingstid for en byggesøknad varierer fra kommune til kommune, men vanligvis tar det minimum 3 uker. Når byggesøknaden er ferdig behandlet og godkjent, gir kommunen igangsettingstillatelse (IG) som betyr at byggingen kan starte.

  Befaring på byggeplass

  Når IG foreligger fra kommunen, kaller vi inn til et oppstartsmøte hvor dere får møte deres egen prosjektleder. I dette møtet blir fremdriften for prosjektet gjennomgått og huset blir satt i bestilling.

  Overtakelse av bolig

  Underveis i prosjektet vil dere bli kalt inn på møter og befaringer for å sikre at alt blir slik dere har avtalt. Like før overtagelse vil vi sammen gjennomgå huset punkt for punkt for å sikre dette.Deretter kan vi sende en søknad om ferdigattest til kommunen. Når denne kommer fra kommunen, er det tid for overlevering. Dere har nå endelig blitt huseiere!

  image

  Et år etter overtagelse vil vi utføre en ettårsbefaring for å ta en gjennomgang av huset deres. Dette for å avdekke eventuelle feil eller mangler. Her blir det ført en protokoll med punkter og tidsfrister for utbedringer. Vi stiller i tillegg 5 års garanti etter Bustadoppføringslova. Alt dette gir deg nødvendig trygghet for at drømmeboligen blir levert som avtalt.

  Relaterte ferdighus

  Relaterte ferdighus

  Populære innlegg

  image

  Ferdighuset Nevie: hjemme hos Victoria og Svein

  ABChus møter Victoria hjemme hos ekteparet Victoria og Svein i deres nybygde ferdighus Nevie, på Jessheim.  Victoria forteller at det nesten var litt tilfeldig at de valgte akkurat denne husmodellen.  — Siden vi har en litt klønete tomt, var det ikke alle husmodeller som passet, vi var derfor nødt til å lete litt ekstra etter […]

  image

  Ferdighus, prefabrikkert eller bygge selv? Lær mer om byggeprosessene

  Det er flere måter å bygge hus på. Du kan overlate alt til fagfolk, eller du kan ta en aktiv del i byggeprosessen.