Tuva 3M

Moderne tremannsbolig med funkispreg

Tuva tremannsbolig er, i likhet med Tuva 2M, en moderne bolig satt sammen i rekke. Flermannsboligen er på 355 kvadratmeter totalt, og består av tre enheter i rekke, med fire soverom og to bad i hver enhet. Tuva 3M egner seg helt perfekt for førstegangsetablerende eller som en romslig familiebolig.

Store vinduer i hver ende av huset gir dette boligen lyse og luftige oppholdsrom. Kjøkkenet er stilig og moderne med en flott barløsning, og ligger i nær tilknytning til stuen. Med kort vei ut i hagen kan man åpne terrassedøren på fine sommerdager, dette gir rom for hyggelige lag med venner og familie både inne og ute. 

ABChus Husbanken logo

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Les mer om hvilke hus som tilfredsstiller husbankens krav til her.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

*Gjelder ikke ferdig utvendig leveranse

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Ferdig utvendig husleveranse

Fasadeillustrasjon husmodellen Tuva 3M

Oppdag friheten i vårt 'Ferdig Utvendig'-konsept – den ideelle løsningen for deg som ønsker å bygge ditt eget hus på en kostnadseffektiv måte. Vi leverer en bolig som er fullført utvendig, inkludert takstein, isolerte yttervegger og dampsperre. Alt er klargjort for installasjon av rør og elektrisitet, noe som sikrer et tørt og solid grunnlag for ditt videre arbeid.

Inkludert i leveransen finner du også et nøkkelferdig baderom utstyrt med fliser, moderne baderomsinnredning og varmekabler. Du får også avanserte smarthus-funksjoner og en toppmoderne teknisk enhet som inkluderer ventilasjon, varmtvannsbereder, sikringsskap og vannfordelerskap. Det unike ved dette konseptet er fleksibiliteten det tilbyr: Mens det ytre og mer komplekse arbeidet er ferdigstilt av oss, har du full frihet til å tilpasse og fullføre boligen som du ønsker.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Tremannsboligen Tuva

Dette har vært en veldig spennende bolig å tegne! Det var viktig for oss å få alle disse enhetene til å oppleves som lyse og luftige samtidig som boligen fortsatt beholdt nødvendige funksjoner. Vi har faktisk fire soverom og to bad i hver av enhetene i tillegg til stue og kjøkken, men enhetene oppleves fortsatt som luftige og romslige.

Anne-Britt Kristiansen, Arkitekt

Fakta og Mål

BRA

354,4

BRA Pr. Enhet

118,1 m²

Grunnflate

202,0

Soverom

4 pr enhet

BYA

205,3 m²

Tak

Pulttak

Etasjer

2

Bad/WC

2 pr enhet

P-rom

354,4 m²

Energikarakter

A

P-rom Pr. Enhet

118,1 m²

Gesimshøyde

7,0 m

Takvinkel

6 grader

Energikarakter Farge

Red

Lengde

19,1 m

Bredde

13,7 m

Smarthus

Ja

Stue i husmodellen Tuva skrå med mønt himling

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

 • 1. Rådgivning
 • 2. Valg av hus
 • 3. Byggesøknad
 • 4. Bygging
 • 5. Overtakelse
 • 6. Garanti
 • Signering av kjøpskontrakt på tomt

  Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

  Par ser igjennom byggelån

  Vi utfører tomtebefaring for å sikre oss at huset dere drømmer om faktisk passer inn på tomten og kan bygges etter kommunens reguleringsbestemmelser. Når vi er enige om hustype og plassering på tomten, vil våre konsulenter begynne å jobbe med detaljene. I denne fasen utarbeides det situasjonsplan, tegninger og tilbud for husprosjektet deres.

  Et par signerer på lånepapirer

  Når kontrakten er signert, sendes byggesøknad til kommunen. Behandlingstid for en byggesøknad varierer fra kommune til kommune, men vanligvis tar det minimum 3 uker. Når byggesøknaden er ferdig behandlet og godkjent, gir kommunen igangsettingstillatelse (IG) som betyr at byggingen kan starte.

  Befaring på byggeplass

  Når IG foreligger fra kommunen, kaller vi inn til et oppstartsmøte hvor dere får møte deres egen prosjektleder. I dette møtet blir fremdriften for prosjektet gjennomgått og huset blir satt i bestilling.

  Overtakelse av bolig

  Underveis i prosjektet vil dere bli kalt inn på møter og befaringer for å sikre at alt blir slik dere har avtalt. Like før overtagelse vil vi sammen gjennomgå huset punkt for punkt for å sikre dette.Deretter kan vi sende en søknad om ferdigattest til kommunen. Når denne kommer fra kommunen, er det tid for overlevering. Dere har nå endelig blitt huseiere!

  image

  Et år etter overtagelse vil vi utføre en ettårsbefaring for å ta en gjennomgang av huset deres. Dette for å avdekke eventuelle feil eller mangler. Her blir det ført en protokoll med punkter og tidsfrister for utbedringer. Vi stiller i tillegg 5 års garanti etter Bustadoppføringslova. Alt dette gir deg nødvendig trygghet for at drømmeboligen blir levert som avtalt.

  Relaterte ferdighus

  Relaterte ferdighus