Hytte

Hytte

Vi i ABChus har utviklet to serier kvalitetshytter. Vi har lagt stor vekt på gode arealeffektive planløsninger for ulike familiers behov. Hyttene passer både på fjellet og ved sjøen og leveres i to typer konsepter; som byggesett montert og byggesett montert inkludert materialpakke.

Meld meg på nyhetsbrev!

Gjør som 600 andre personer i jakt på sitt nye drømmehus.

Få nyheter direkt i innboksen.

2021/03/img-1.jpg

Vi opptrer redelig og aktsomt og viser respekt for alle vi møter.

2021/03/image-3.jpg
2021/03/img-2.jpg

Våre hytter

Ønsker du å bygge hytte? «Hyttedrømmen» Ja, det kan vi hjelpe deg med.

Etterspørselen etter hytter har vel aldri vært så stor som den er nå, derfor ønsker vi i ABChus tilby deg hytter og feriehus.

Enhver hyttedrøm er forskjellig derfor har vi utviklet to hytteserier hvor man kan få de i tre ulike størrelser.

Vi tilbyr tradisjonelle og moderne hytter. Hytteseriene passer både på fjellet og ved sjøen. Vi har også frittstående anneks til hytte.

Vi har inndelt disse i to konsepter i første omgang, byggesett hytte; 1. byggesett montert 2. byggesett montert inkludert materialpakke.

Byggesett montert: Her får du yttervegger og tak, montert på en støpt betongplate du selv har besørget. Hytta er da ferdig utvendig og klar til beising. Mange ønsker selv å sette sitt preg på hytten, og yte egeninnsats, derfor er denne leveransen ikke inkludert, isolasjon, gulv, panel og øvrige innvendige materialer.

Byggesett montert inkludert materialpakke: Her får du yttervegger og tak montert samt en innvendig materialpakke som bl.a. isolasjon, reisverk, panel og listverk. Du bestemmer selv når du vil komplettere og fedigstille hytta.

Hytta kommer i prefabrikerte elementer som er bygget innendørs på fabrikk i tørre og kontrollerte omgivelser. Elementene er sortert på lastebilene slik at de løftes over på sin plass med en gang. Hytta er tett etter ca en uke.