Forhandleravtale

Vi har mange på laget, men jakter enda flere

ABChus har utviklet komplettkonseptet som setter en ny standard i bransjen knyttet til tydelighet rundt pris, kvalitet og leveranseomfang. I lys av økt etterspørsel ønsker vi å komme i kontakt med potensielle forhandlere for distribusjon av våre hus i Norge.

Bli med på laget! Som forhandler av Norges mest fremoverlente boligleverandør bør du være fremoverlent, ha pågangsmot og et øye for salg. Vi har høy fokus på fornøyde kunder, er du enig i dette så kan du kanskje bli en ABChus-forhandler.

Vi kan tilby følgende:
ABChus har totalt 40 husmodeller i sin portefølje, her finner du alt fra moderne, funkisboliger, herskapelige, tradisjonelle boliger og tomannsboliger. Vi har ferdighus for enhver smak.

Ferdig utvendig er et konsept som er skreddersydd for byggmestere, utbyggere eller andre profesjonelle aktører som enten har ansvarsrett eller tilknytter seg samarbeidspartnere som innehar dette.

Bli med på laget

  • Et kjedekontor med arkitekter, markedsførere og innkjøpere
  • Vi står for leveranse av elementer
  • Baderomskabiner som er ferdig flislagt med baderomsinnredning
  • Kardia som er en teknisk enhet med varmtvannsbreder, sikringsskap og vannfordeler med mer
  • Noen modeller har også sentralstøvesuger

Bli en av oss og legg til i tallet!

0

Husmodeller

0

Forhandlere

0+

Hus og hytter bygget

Du finner oss her

Du finner oss her

Ferdighus Aurora

Ikke rart at stadig flere velger ferdighus

Når du skal bygge drømmehuset, vil du gjerne ha høy kvalitet til en rimelig pris. I tillegg er det en fordel hvis du kan flytte inn så raskt som mulig. Takket være konseptet «ferdighus», er dette en drøm som enkelt kan oppfylles.

Bygge bolig

Er du en boligbygger? Vi ser etter flere ABChus-forhandlere

Som ABChus-forhandler får du tilgang til et effektivt og prisgunstig boligkonsept fra en bransjeledende aktør. Vi bistår deg med systemer, markedsmateriell, innkjøpsavtaler og leads, som sørger for at din bedrift kan ekspandere og øke marginer.

image

Kontakt meg for ABChus forhandleravtale