Proff

Proff
ABChus Proff er et konsept rettet mot deg som er entreprenør, eiendomsutvikler, utbygger eller investor. Du som enten ønsker å utføre mye eller litt av jobben med egne folk eller du som rett og slett bare ser verdien av å sette bort hele jobben. Uansett hvilket behov du har, om du skal bygge en tomannsbolig eller fire rekkehus er ABChus PROFF den absolutt beste samarbeidspartneren for deg.

Vi bygger

Velger du ett av våre forhåndsprosjekterte modeller sparer du både tid og penger. Du trenger ikke arkitekt og vi trenger ikke å omprosjektere. Under ser du noen av våre modeller og referanseprosjekter. Ta kontakt så finner vi de gode løsningene sammen.

Våre leveranser

Vi har 3 ulike leveranser for vårt Proff-konsept, på denne måten kan du selv velge hva som passer for din organisasjon og ditt prosjekt. Når vi leverer ferdig utvendig er bygget tett med isolasjon i ytterveggene uten plast og innlekting. Dette sikrer tørt og godt byggverk og gjør det enkelt for deg å ta jobben videre. Ved ferdig gipset leveranse kommer vi tilbake når du har lagt opp rør og el. Vi sikrer dermed korrekt montering og dine underentreprenører har en enkel jobb når de skal sluttføre. Ved nøkkelferdig leveranse leverer vi huset ferdig i henhold til leveransebeskrivelsen.

HVORFOR VELGE ABChus PROFF?

Velger du oss som leverandør får du:

  • En trygg samarbeidspartner med solid økonomi som har bygget mer enn 3000 hus.
  • ABChus jobber aktivt for å møte de høyeste kravene til kvalitet, kundetilfredshet og miljø.
  • Klare avtaler basert på NS 8407, noe som ikke bare sikrer deg som kunde av ABChus men også sluttkunden.
  • Konkurransedyktige priser og kort byggetid.
    (Eks.: Ferdig utvendig – 30 dager)