Kundeservice

FAQ

Her kan du finne de mest stilte spørsmålene. Om du ikke finner svar her så kan du alltids sende e-post direkte til ditt nærmeste kontor. Har du en reklamasjon, kan du sende inn via skjemaet under.

Byggeprosessen

Hvor bygger dere elementene?
Vi bygge elementene innendørs på vår egen fabrikk. Se våre byggeprosess filmer her, bla deg lengst ned på siden: /visningshus
Leverer dere til Nord-Norge?
Per dags dato leverer vi dessverre ikke til Nord-Norge. Vi har vårt "nordligste" avdelingskontor i Trondheim, og de leverer til og med til Nord-Trøndelag.

Priser

Har dere en prisliste?
Vi har en prisliste for alle våre ferdighus. For å få denne tilsendt må du legge igjen epostadressen din her. Prisene kan du også se på vår hjemmeside;  /ferdighus-priser/

Reklamasjon

Hvordan registrerer jeg en reklamasjon?
Her kan du registrere din reklamasjon. /kontakt/reklamasjonsskjema/

Tomt

Hjelper dere med fradeling av tomt?
Det bistår vi med når kunde kjøper hus av oss.
Hvor lang tid kan man påberegne seg for fradeling av tomt/jord?
De fleste kommuner opererer med 16 uker saksbehandlingstid.
Hvor mye tar dere for å sjekke om det er mulig å dele av tomten jeg har i dag?
Dette gjøres vanligvis av boligkonsulentene som en del av salgsprosessen (og tomtebefaring) når kunden er aktuell for kjøp av bolig hos oss.
Jeg leter etter tomt. Finnes det andre steder på nettet hvor jeg finner tomter for salg?
Vi anbefaler å følge med på finn.no, eventuelt kontakte en lokal eiendomsmegler om de kjenner til tomter for salg. Våre boligkonsulenter kjenner også markedet godt og kan bistå om det finnes ledige tomter i ditt område.

Våre husmodeller

Bygger dere hus for skrå tomt?
Ja, flere av våre husmodeller passer på skrå tomt. Ta kontakt med din lokale boligkonsulent slik at dere kan se nærmere på husmodellene sammen.
Har dere en prisliste?
Vi har en prisliste for alle våre ferdighus. For å få denne tilsendt må du legge igjen epostadressen din her. Prisene kan du også se på vår hjemmeside;  /ferdighus-priser/
Leter etter ferdighus med tre soverom og hybel. Ser etter billigste alternativ.
Har du spørsmål rundt våre boliger, ta kontakt med en av våre dyktige boligkonsulenter som kan hjelpe deg med å finne den husmodellen som passer best for dere.

Spør oss!

Vi er her for å hjelpe deg. Trenger du mer informasjon om produkter, tjenester, tilgjengelighet og lignende? Ta kontakt med oss på sosiale medier eller ditt lokale ABChus-kontor så skal vi hjelpe deg.

ABChus hovedkontor

Kveldroveien 7, 1407 Vinterbro

Tel: 474 71 550

Epost: post@abchus.no

Reklamasjonsskjema

    Last opp dine filer (*)

    (Den maksimale størrelsen for hver fil er 12 MB)
    (Vi oppfordrer til å sende inn dokumentasjon
    for raskere behandlingstid)