Hvordan spare strøm
Smarthus fra Kardia - ABChus

Smarthus

ABChus satser SMART!  

Vi er første norske aktør i ferdighusmarkedet som tilbyr smarthusteknologi som standard i
alle våre husmodeller. Med en egen Smarthus app blir styringen av din bolig enklere og mer oversiktlig. Styr lys, varme og ventilasjon på en enkel og brukervennlig måte - med systemet Kardia Smart.

Smarthusteknologi

Smarthus

ABChus er først i Norge med Smarthusteknologi inkludert som standard i alle våre ferdighus!

Smarthus fra Kardia gjør styring av din bolig enklere og mer oversiktlig. Med Smarthus styrer du alt fra lamper til låser.

Smarthusappen

Smarthus fra Kardia gjør styring av din bolig enklere og mer oversiktlig.

Med Smarthus styrer du alt fra lamper til låser.

Smarthus_sikkerhet

Sikkerhet

Med kodelås kan du reise på ferie og være trygg.

Appen gir deg full kontroll i hele huset.

Smarthus varmestyring

Automatisk styring

Med automatisk varmeregulering og styring av lys kan du spare mellom 3000-5000 kroner i året.

Med smarthus:

  • Kan du slå av alle lys i et ABChus ved å trykke på en enkel knapp.
  • Kan du spare mellom 3-5000kr per år i energikostnader i ditt hus ved å senke termostaten til 16°C mellom kl 23 og kl 07 hver natt.
  • Kan du sette dine egne scener for alle rommene i huset. Barnerom med rosa lys - check, fredagsstemning i stua - ingen problem!
  • Kan du skru opp varmen i huset når du lander på flyplassen, slik at det er varmt når du kommer hjem.
  • Kan du overvåke luftkvaliteten og få varsel hvis usunne partikler eller gasser blir oppdaget.
  • Kan du låse inn håndverkeren eller vaskehjelpen. Ved et enkelt tastetrykk på mobilen, kan du ordne kode til vedkommende.
image


Kardia Smart setter komfort, helse, sikkerhet og miljø i fokus med smarte og enkle løsninger.


Scener hjelper deg til å sette hjemmet ditt i den riktige modusen ved et enkelt tastetrykk. Vi skiller mellom fire ulike scener.


Luftkvaliteten måles med sensorer i hjemmet ditt. Systemet viser deg nivået på luftkvaliteten slik at du alltid er oppdatert på om du bør iverksette tiltak.


Adgangskontroll - med digital dørlås lever du i et nøkkelfritt hjem. Betjen låsen med pin-kode, brikker og med appen.

Smarthus kodelås

Brukervennlig

Kvalitet til riktig pris og enkelt display

Smarthus_bryter innvendlig

Smart og enkelt

Med enkle brukervennlige knapper

Smarthus_lysjustering

Komfort

Øk komforten i hjemmet

Smarthus helse

Helse

Ha oversikt over luftkvaliteten

Smarthus_brukervennlig app

Sikkerhet

Gjør boligen sikrere

Smarthus_miljø spar strøm

Miljø

Spar strøm

Smarthus kodelås

Brukervennlig

Kvalitet til riktig pris og enkelt display

Smarthus_bryter innvendlig

Smart og enkelt

Med enkle brukervennlige knapper

Smarthus_lysjustering

Komfort

Øk komforten i hjemmet

Smarthus helse

Helse

Ha oversikt over luftkvaliteten

Smarthus_brukervennlig app

Sikkerhet

Gjør boligen sikrere

Smarthus_miljø spar strøm

Miljø

Spar strøm

Spørsmål og svar

Her kan du finne de mest stilte spørsmålene. Om du ikke finner svar her så kan du alltids starte opp en chat eller sende e-post direkte til ditt nærmeste kontor.

Smarthus

Hva er fordelene med å bytte filter?
Det gir mange fordeler ved å bytte filter, noen av de er blant annet: godt inneklima, bedre funksjonalitet på ventilasjonsanlegg, lavere energiforbruk (krever mer energi for å dra luft gjennom filteret), redusere sykefravær, lavere vedlikeholdskostnader.
Hva er inkludert i mitt Smarthus?
Via Smarthusappen kan du styre både varme, lys, luftkvalitet og dørlås. Dette gir deg full oversikt og kontroll over din bolig vet et tasteklikk.
Hva er scener?
Scener er egendefinerte moduser som kan sette huset ditt i for eksempel hjemme-, borte-, natt- eller feriescene, dette styrer du enten via appen eller din modusbryter i huset.
Hva koster Smarthus?
Smarthus er inkludert som standard i alle våre boliger, og koster ikke noe ekstra for deg som kjøper hus av oss.
Hvem kontakter jeg ved feil i mitt Smarthus?
Ved reklamasjoner eller andre feil og mangler ønsker vi at du benytter deg av vårt reklamasjonsskjema: /kundeservice/. Vår ettermarkedsavdeling vil ta kontakt med deg så snart som mulig.
Hvor finner jeg mer informasjon om mitt Smarthus?
Finner du ikke den informasjonen du leter etter på denne siden kan du sende oss en mail på post@abchus.no eller besøke www.kardia.no
Hvor ofte bør jeg bytte ventilasjonsfilter?
Dette avhenger av hvor høy luftforurensningen er i området du befinner deg. For de fleste skal filter byttes minst én gang i året. Helsepersonell anbefaler å bytte filter to ganger i året for: personer som bor i større byer, strøk hvor det er mye svevestøv, pollenalleregikere. gang i året.
Hvordan bytter man filter?
Du kan bytte filter i ventilasjonssystemet ditt på egenhånd ved å følge 6 enkle trinn. Start med å slå av ventilasjonsenheten ved å holde av/på-knappen inne i 5 sekunder, trekk så ut strømledningen. Åpne døren til ventilasjonsenheten og fjern det gamle filteret. Rengjør deretter området med en fuktig klut og plasser de nye filtrene. Til slutt lukker du døren, kobler til strømmen og trykker på av/på-knappen.
Når bør jeg bytte filter i mitt tekniske skap?
Ventilasjonsfiltrene bør fortrinnsvis byttes før og etter pollensesongen. Dersom man bytter filter en gang i året så er det anbefalt i september/oktober.

Vårt fokus i boligen din

Smarthus fra Kardia setter komfort, helse, sikkerhet og miljø i fokus med smarte og enkle løsninger i din bolig.

Komfort - Øk komforten i hjemmet
Kom hjem til perfekt temperatur, uansett hvordan været er utendørs. Smarthus gjør ditt hjem til et behagelig og komfortabelt sted. Smarthus huben kobles til termostater i hjemmet ditt og justerer innetemperaturen. Lyssensoren rapporterer lysnivået innendørs slik at systemet kan dimme belysningen til et behagelig nivå.

Dårlig inneluft er svært ubehagelig. Det kan gjøre deg tung i hodet, gi hodepine og konsentrasjonsproblemer. Spesielt når du har gjester, tømmes oksygenet i luften raskt og må byttes ut med frisk luft utenfra. Dette håndterer Smarthus og tilførselen av frisk luft inn i huset økes etter behov når sensorene i ventilasjonsaggregatet oppdager høye nivåer av CO2.

Smarthus_brukervennlig app

Helse - Ha oversikt over luftkvaliteten
Dårlig luftkvalitet i huset kan påvirke helsen din alvorlig. Kortsiktige virkninger er irritasjon i øyne, nese og hals, svimmelhet, hodepine og tretthet. Langsiktige effekter kan omfatte luftveissykdommer, hjertesykdommer og kreft. (Folkehelseinstituttet, 2018)

Hvordan påvirker luftkvaliteten din helse? Med Smarthus er hjemmet ditt utstyrt med sensorer som oppdager miljøgifter i luften. Vårt system bruker data fra disse sensorene til å beregne en luftkvalitetsscore, slik at du alltid er oppdatert og kan iverksette tiltak hvis det er behov for det.

Sikkerhet - Gjør boligen sikrere
Gå til sengs helt ubekymret om du er langt borte på ferie eller sover på ditt eget soverom. Den smarte inngangsdøren låses automatisk når ingen er hjemme og du kan forandre koden på låsen når som helst og hvor som helst. 

Miljø - Spar strøm
Hvordan påvirkes verden rundt deg av valgene du tar ? Energisensorer overvåker strømforbruket ditt, og systemet vårt vil kunne fortelle deg om din innvirkning på miljøet. Er det tiltak du kan gjøre for å redusere energifotavtrykket ditt ? Hvordan gjør husholdningen din det sammenlignet med andre husholdninger av lignende størrelse ? Smarthus gir deg fullstendig oversikt i appen. Med appen vår får du tilgang til statistikk som viser hvor mye strøm du bruker i løpet av dagen, i løpet av en uke, måneder og år.

Fordelene med Smarthus. Les artikkelen her

Smarthus våkner med deg om morgenen

Smarthus

Med en egen Smarthus app blir styringen av din bolig enklere og mer oversiktlig. Styr lys, varme og ventilasjon på en enkel og brukervennlig måte - med systemet Kardia Smart.

Se våre Smarthusvideoer her!

Meld meg på nyhetsbrev!

Gjør som 10.000 andre personer i jakt på sitt nye drømmehus. Få nyheter direkte i innboksen.