Pakk sakene dine – for vi bygger raskt!

Pakk sakene dine – for vi bygger raskt!

Spoler vi tiden noen tiår tilbake var husbygging en lang og krevende prosess. Bare det å sette opp huset kunne ta svært lang tid. Velger å bygge elementhus vil du faktisk oppleve at huset oppføres og er tett i løpet av en ukes tid.

Spoler vi tiden noen tiår tilbake var husbygging en lang og krevende prosess. Bare det å sette opp huset kunne ta svært lang tid. Velger å bygge elementhus vil du faktisk oppleve at huset oppføres og er tett i løpet av en ukes tid.

RASKERE BYGGETID: I dag tar det riktignok også en god stund fra husdrømmen i magen oppstår til nøkkelen står i døra, men selve husbyggingen går unna veldig mye raskere enn før.

Velger du en boligprodusent som bygger elementhus vil du faktisk oppleve at huset oppføres og er tett i løpet av en ukes tid. Nøkkelen til at det går så fort er at gulv-, vegg- og takelementer bygges ferdig på fabrikk. Deretter kjøres elementene ut på byggeplassen og huset settes sammen del for del. Til og med badet lages ferdig på fabrikk og heises på plass i ett stykke på byggeplass. 

Etter at huset er reist, er det egentlig bare takstein som gjenstår utvendig. Det er nærmest utrolig at det er mulig å få til på en ukes tid, men slik er det faktisk når du bygger med elementer.

Mindre risiko og bedre for miljøet

I tillegg til at oppføringen av huset gir raskere byggetid ved bruk av elementer, får du også andre fordeler med på kjøpet. For det første gjør fabrikkproduksjonen at hele huset bygges under kontrollerte forhold innendørs – altså har vi full kontroll hva angår fukt, temperatur osv. Materialene er ganske enkelt i tipp topp stand når de sendes fra fabrikken. For det andre er det svært liten risiko for at været kan lage problemer i løpet av den uken som skal til for å sette opp huset. 

Elementmetoden etterlater dessuten svært lite avfall på byggeplassen ettersom det meste håndteres på fabrikken. Der er det forresten heller ikke mye avfall å snakke om – produksjonen er nemlig så optimalisert at vi kan samle kapp fra et helt hus i en forholdsvis liten beholder. Det er både bra for miljøet og lommeboken.

Faste snekkere gir raskere byggetid

Hos ABChus har vi i tillegg noen ytterligere fordeler. For det første har vi snekkere som kun setter opp våre hus. Det vil si at de kjenner husene svært godt og nærmest vet hvor hver eneste skrue og spiker skal settes. Det reduserer risikoen for feil og gjør byggetiden enda kortere. Dessuten er det som med alle andre ting man gjør mange ganger – for hver gang går det litt fortere enn forrige gang.

I tillegg bygger vi det vi kaller for komplettboliger. Det vil si at våre boliger er ferdig designet og leveres i henhold til en fastsatt leveransebeskrivelse. Designet er basert på hva norske boligeiere oppgir som ønsker for deres drømmebolig og valg knyttet til farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom er gjort av interiørdesignere. Fokus på kvalitet og trender gjennomsyrer alle valg.

Velger du å bygge et hus i komplettkonseptet kan du enten bygge det slik det er designet i utgangspunktet eller velge mellom våre tilvalg. Uansett hva du velger får du et gjennomtenkt og helhetlig ferdighus vi kjenner som vår egen baklomme og med raskere byggetid. I tillegg får du faktisk våre hus til fastpris – det er det få andre som kan matche. 

Web- og SEO-ansvarlig

Anette Kristiansen

Web- og SEO-ansvarlig

Relaterte artikler

Vi er på vei til å møte Per Kristian og Camilla med familie for å ta en prat om deres nye hus. Vi svinger opp en nyasfaltert vei og skjønner med en gang at vi er på riktig plass. Huset er moderne med store vinduer og litt stram utførelse. Huset ligger på et platå med en flott utsikt.

søvn

Søvn er viktig for oss alle, og i forbindelse med den internasjonale søvndagen som var den 13. mars har vår egen interiørdesigner kommet med 5 gode tips til hvordan du kan sove bedre!

ABChus har besluttet å midlertidig ikke utføre mer enn helt nødvendige service eller reklamasjonsoppdrag på våre boliger, grunnet koronaviruset.