Spoler vi tiden noen tiår tilbake var husbygging en lang og krevende prosess. Bare det å sette opp huset kunne ta svært lang tid. Velger du å bygge elementhus vil du faktisk oppleve at huset oppføres og er tett i løpet av en ukes tid.

Raskere byggetid

I dag tar det riktignok også en god stund fra husdrømmen i magen oppstår til nøkkelen står i døra, men selve husbyggingen går unna veldig mye raskere enn før.
Velger du en boligprodusent som bygger elementhus vil du faktisk oppleve at huset oppføres og er tett i løpet av en ukes tid. Nøkkelen til at det går så fort er at bjelkelag, vegg- og takelementer bygges ferdig på fabrikk. Deretter kjøres elementene ut på byggeplassen og huset settes sammen del for del. Til og med badet lages ferdig på fabrikk og heises på plass i ett stykke på byggeplass. Dette gjør at flisleggeren som legger fliser på våre bad har lagt de samme fisene, på det samme badet hundrevis av ganger. Slik får vi et perfekt resultat hver gang, og minimalt med reklamasjoner.

Husmodellen Wide - en spennende designperle!

Etter at huset er reist, er det nesten bare takstein som gjenstår utvendig. Det er nærmest utrolig at det er mulig å få til på en ukes tid, men slik er det faktisk når du bygger med elementer.

Mindre risiko og bedre for miljøet

I tillegg til at oppføringen av huset gir raskere byggetid ved bruk av elementer, får du også andre fordeler med på kjøpet. For det første gjør fabrikkproduksjonen at hele huset bygges under kontrollerte forhold innendørs – altså har vi full kontroll hva angår fukt, temperatur osv. Materialene er ganske enkelt i tipp topp stand når de sendes fra fabrikken. For det andre er det svært liten risiko for at været kan lage problemer i løpet av den uken som skal til for å sette opp huset. 
Elementmetoden etterlater dessuten svært lite avfall på byggeplassen ettersom det meste håndteres på fabrikken. Der er det forresten heller ikke mye avfall å snakke om – produksjonen er nemlig så optimalisert at vi kan samle kapp fra et helt hus i en forholdsvis liten beholder. Det er både bra for miljøet og lommeboken.
Abchus
AbchusAbchus

Faste snekkere gir raskere byggetid

Hos ABChus har vi i tillegg noen ytterligere fordeler. For det første har vi snekkere som kun setter opp våre hus. Det vil si at de kjenner husene svært godt og nærmest vet hvor hver eneste skrue og spiker skal settes. Det reduserer risikoen for feil og gjør byggetiden enda kortere.  
Dessuten er det som med alle andre ting man gjør mange ganger – for hver gang går det litt fortere enn forrige gang.
I tillegg bygger vi det vi kaller for komplettboliger. Det vil si at våre boliger er ferdig designet og leveres i henhold til en fastsatt leveransebeskrivelse. Designet er basert på hva norske boligeiere oppgir som ønsker for deres drømmebolig og valg knyttet til farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom er gjort av interiørdesignere. Fokus på kvalitet og trender gjennomsyrer alle valg.

Du kan enten bygge huset slik det er designet i utgangspunktet eller velge mellom våre tilvalg.

Velger du å bygge et av våre ferdighus kan du enten bygge det slik det er designet i utgangspunktet eller velge mellom våre tilvalg. Uansett hva du velger får du et gjennomtenkt og helhetlig ferdighus vi kjenner som vår egen baklomme og med raskere byggetid. I tillegg får du faktisk våre hus til fastpris – det er det få andre som kan matche. 
Ønsker du å se nærmere på våre nøkkelferdige priser, kan du klikke deg inn her.

Gode råd i byggeprosessen

Her er en tidligere kunde sine beste råd i byggeprosessen

  • Ikke vær redd for å be om hjelp!
  • Benytt deg av den kompetansen boligleverandøren besitter.
  • Er du usikker på hvordan huset skal plasseres på tomten?
  • Tekniske tegnere hos boligleverandøren kan bistå med tomtebefaring for å finne beste plassering, helt kostnadsfritt.
 
Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
Helene Smogeli

Helene Smogeli

Markedssjef

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

null
Er du på jakt etter et ferdighus med spennende arkitektur? Wide er en designperle med rette linjer og en godt utnyttet planløsning. Dette er boligen for deg som ønsker plass til å ha hele familien samlet. Her kan du nyte sommerkveldene på terrassen eller invitere til lystige lag i den åpne stue- og kjøkkenløsningen.
null
Torsdag 30. september holder utvalgte avdelingskontorer åpent fra kl. 08-19. Her vil du treffe boligkonsulenter hele dagen for en uforpliktende og hyggelig boligprat. Det er fårikålens dag, så det vil bli servering av deilig fårikål til alle som kommer fra kl.16.00. Vi vil i tillegg lansere årets huskatalog og en spennende og ny husmodell denne dagen. 
Wide kveldsstemning
Helgen, 29. - 31. oktober er vi å treffe på årets boligmesse i Drammen. Messen holdes i Drammenshallen. Dette er en messe hvor du kan møte både lokale og nasjonale utstillere.