Bygge hus

null
I år vil vi delta på totalt 4 boligmesser rundt om i landet. Her vil du møte flinke boligkonsulenter fra våre avdelingskontorer rundt om i landet. Du finner en oversikt over hvilke messer vi vil delta på og gratisbilletter lenger ned i artikkelen.Vi gleder oss til å treffe deg! 

ABChus opplever vekst, og avtalen med kjøp av den norskeide elemetfabrikken Econdo Production kompletterer konsernets leveranser og sikrer nødvendig produksjonskapasitet i årene som kommer.

Ferdighusprodusenten ABChus og Lyssand-Frekhaug inngår et strategisk samarbeid til en samlet verdi av 40 millioner kroner.

Velkommen til Victoria og Svein! De har bygget ferdighuset Nevie, og har fått et nydelig, lunt hjem, og en praktisk hybel.

Med høye strømpriser er det mange som ser etter energieffektive løsninger når de skal kjøpe hus. Samtidig er bærekraft noe stadig flere vektlegger, og mange ønsker derfor å kunne benytte seg av energi som er produsert med lavest mulig utslipp.

ABChus og Byggern har frem til nå samarbeidet om leveranser til prosjekter i Bergen og i Trondheim. Nedslagsfeltet for den nye avtalen blir mye større og gjelder for alle underliggende og samarbeidende selskaper har igjennom mange år hatt et innholdsrikt samarbeid.

Vi i ABChus skal tilby komplette boliger til markedets beste priser – til tross for økende priser på materialer og prisjusteringer hos underleverandører. Vi er transparente – og leverer alltid til avtalt pris og tid.

Wide A stue
Ferdighus, prefabrikkert hus, nøkkelferdig hus eller bygge selv? Dette er en av de første avgjørelsene du står ovenfor når du skal bygge hus. Hva du velger vil påvirke pris, budsjett, kostnader og hvor mye du må gjøre selv. Her tar vi deg gjennom alt du trenger å vite.

Det er viktig å bytte filter i din Kardia-enhet minst en gang i året, helst hvert halvår for best mulig ventilasjon. Dette opprettholder den rene luften som kommer fra ventilasjonen og ut i ditt ferdighus.

ABChus har et bredt utvalg av ferdighus, og fleste av våre boliger tilfredsstiller Husbankens krav til finansiering.

Våre ferdighus leveres med smarthusteknologi som standard. Alt kontrolleres i mobil-applikasjonen, der du også har oversikt over morgendagens strømpriser. For deg som kunde betyr at du raskt og enkelt kan redusere strømutgiftene med tusenvis av kroner.

ABChus møter Kari Anne og Øivind hjemme hos paret i deres nybygde ferdighus Arwen i Malvik kommune utenfor Trondheim.

En tomannsbolig er en boligtype som passer utmerket når man ønsker å ha det romslig rundt seg, og samtidig vil bo på en økonomisk og sosial måte.

Signer kontrakt med oss i perioden 01.10.22 - 30.11.22 og få rabatt på tilvalg på kjøkken og hvitevarer til verdi av hele 70.000,-*