Bygge hus

null
Er du på jakt etter drømmeboligen. Husdrømmen er nærmere enn du tror. Nå får du muligheten til å utforske noen av våre boliger. Vi holder visningsdager i hele landet!

Det er viktig å bytte filter i din Kardia-enhet minst en gang i året, helst hvert halvår for best mulig ventilasjon. Dette opprettholder den rene luften som kommer fra ventilasjonen og ut i ditt ferdighus.

ABChus har et bredt utvalg av ferdighus, og flere av våre boliger tilfredsstiller Husbankens krav til finansiering.

Våre ferdighus leveres med smarthusteknologi som standard. Alt kontrolleres i mobil-applikasjonen, der du også har oversikt over morgendagens strømpriser. For deg som kunde betyr at du raskt og enkelt kan redusere strømutgiftene med tusenvis av kroner.

ABChus møter Kari Anne og Øivind hjemme hos paret i deres nybygde ferdighus Arwen i Malvik kommune utenfor Trondheim.

En tomannsbolig er en boligtype som passer utmerket når man ønsker å ha det romslig rundt seg, og samtidig vil bo på en økonomisk og sosial måte.

Signer kontrakt med oss i perioden 01.10.22 - 30.11.22 og få rabatt på tilvalg på kjøkken og hvitevarer til verdi av hele 70.000,-*

Planløsninger
Når dere skal bygge hus er det mange viktige valg å ta, et av dem er å finne planløsningen som er best for akkurat dere. I denne artikkelen finner du mange gode tips.

Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.

ABChus besøkte Olav og Karen i dere herskapelige ferdighus Adele, og de kunne ikke vært mer fornøyde. De har skapt drømmehuset.

Vi bruker store deler av et døgn på å sove, og derfor er det viktig å ha et soverom som er både trygt og funksjonelt. Samtidig ønsker de fleste at soverommet skal ha et flott visuelt uttrykk, enten det er i moderne eller klassisk stil.

Boligens fasade er noe mange vektlegger når de skal bygge drømmehuset, da denne vil være avgjørende for husets visuelle uttrykk. Ved å se på en fasadetegning av et hus, vil du kunne se en detaljert fremstilling av huset.

Mange tyr ofte til plantegninger for hus når de skal finne drømmehuset. Det kan imidlertid også være aktuelt å se på plantegninger for en bolig du allerede har kjøpt. Kanskje du ønsker å visualisere nye måter å møblere eller bygge ut boligen på?

Vi i ABChus er stolte av å ha så mange populære ferdighus, og mye av æren for dette tilfaller arkitektene som bak hvert enkelt hus. Alle våre husmodeller er tegnet av dyktige og kreative arkitekter med øye for detaljer og gode planløsninger.