Prosjekt Arwen på Romerike: se innvendig!

image

Grunnmuren til Arwen er endelig på plass, og lastebilene kan ankomme byggeplassen med huselementene. Nå blir byggeprosessen plutselig enda mer virkelig! Vi følger prosessen videre med innvendige arbeider som maling, kjøkken og andre interiørdetaljer. 

Velger du en ferdighusleverandør som bygger ferdighus av elementer vil du oppleve at huset oppføres og er tett i løpet av svært kort tid (opptil en uke). Nøkkelen til at det går så fort er at gulv-, vegg- og takelementer bygges ferdig på fabrikk. Deretter kjøres elementene ut på byggeplassen og huset settes sammen del for del.

Kunden bor i nærheten av tomten, så de kunne se lastebilene komme på morgenen fra leiligheten. Den nye eiendommen har en vei som er litt vanskelig å komme til med store biler, men dette veldig gikk fint.

Imponerende å se hvor presis og effektiv hele husleveransen var. Dette var en stor dag for oss, hvor det bare gikk fra en plate på bakken til at veggene var oppe på kun 2 dager, sier en stolt kunde.

Går du med en drøm om å bygge deg ditt eget drømmehus? Vi anbefaler å booke en privat visning med en av våre boligkonsulenter i et av våre visninghus. Vi tilbyr også 3D-visning av flere av våre husmodeller. Ta kontakt med din lokale boligkonsulent for videre avtale.

image

Vårt konsept

Våre ferdighus er designet ut i fra hva våre kunder har fortalt oss om sine ønsker for drømmebolig. Disse har vi kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan du bygger best og mest effektivt. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for familielivets ulike stadier.


Bygge hus? se prislisten her.

Møbelplan Arwen_hovedetasje

Hva er inkludert i leveransen?

  • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet
  • Hvitevarer fra Siemens
  • Smarthus; styr lys, varme, ventilasjon og ytterdøren via smarthusappen
  • Flislagte bad med store, moderne fliser, varmekabler og downlights
  • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen
  • Parkett i begge etasjer
  • Teknisk enhet fra Kardia; alt det tekniske til huset er samlet i ett skap med hvite, slette skyvedører
  • Støpt plate / grunnmur er inkludert

Har du en tomt allerede, anbefaler vi alltid å ta en uforpliktende, gratis tomtebefaring og en boligprat med en av våre boligkonsulenter. Våre tekniske tegnere tilbyr også gratis plassering av huset på din tomt i 3D. Dette for å se akkurat hvordan det kan bli på din eiendom.

Vi ønsker maleren velkommen

Huset beregnes nå som "ferdig gipset" og vi ønsker maleren velkommen inn. Prosessen har gått fort fra elementene ankom byggeplassen til huset ble tett, og veggene ferdig gipset. Dette betyr at alle rommene i huset straks er ferdig malt, og at kjøkkenet er rett rundt hjørnet.

Kunden har valgt den standard fargepakken som er utarbeidet av våre egne interiørdesignere. Vi syns det var noen veldig fine farger, så vi har ikke gjort noen endringer på dette, sier kunden.

Funkishuset

Vi trengte mer plass med 3, snart 4 barn, og vi fant husmodellen Arwen som passet oss perfekt med 5 soverom og en veldig fin planløsning. Vi syns også at vi har hatt mange fine tilvalgsmuligheter, som type gulv, peis, kjøkken og trapp. Dette gjorde at vi kunne bestille akkurat det huset vi ville ha. Jarle, Kunde.

image

Det som er morsomst med denne prosessen er at man endelig kan få romfølelsen. Å gå fra å kun se tegninger, er det kjempe gøy å nå kunne se og oppleve rommene i huset.

Nå er det siste del av prosessen, hvor det skal males og snart legges gulv. Så det blir spennende å se hvordan huset blir helt ferdig innvendig. Kjøkkenet kommer også om noen få uker, som vi også gleder oss til, sier kunden.

image

Går du med en drøm om å bygge deg eget hus? Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering