Pakk sakene dine – for vi bygger raskt!

image

Spoler vi tiden noen tiår tilbake var husbygging en lang og krevende prosess. Bare det å sette opp huset kunne ta svært lang tid. Velger du å bygge elementhus vil du faktisk oppleve at huset oppføres og er tett i løpet av en ukes tid.

Elementhus - raskere byggetid

Elementhus, også kjent som ferdighus, er et byggesystem hvor hovedelementene i en bygning, som vegger, tak, gulv og til og med bad, er produsert i en fabrikk under kontrollerte forhold før de transporteres til byggeplassen for å monteres. Hver prefabrikkerte enhet er designet for å passe sømløst sammen med de andre, noe som forenkler monteringsprosessen betraktelig. 

Denne metoden gir byggeprosessen en unik fleksibilitet, effektivitet, og nøyaktighet, noe som gjør det mulig å ha huset oppført og tett i løpet av en ukes tid.

Elementhus-revolusjonen gir en fascinerende ny tilnærming til byggeprosessen, og den er godt posisjonert for å møte fremtidens boligbehov ved å tilby kvalitetsbygg, tilpasningsdyktighet og hastighet i en enkelt, integrert pakke.

I dag tar det riktignok også en god stund fra husdrømmen oppstår til nøkkelen står i døra, men selve husbyggingen med elementhus går unna veldig mye raskere enn ved tradisjonelt bygging. Til og med badet lages ferdig på fabrikk og heises på plass i ett stykke på byggeplass. Dette gjør at flisleggeren som legger fliser på våre bad har lagt de samme flisene, på det samme badet hundrevis av ganger. Slik får vi et perfekt resultat hver gang, og minimalt med reklamasjoner.

Etter at huset er reist, er det nesten bare takstein som gjenstår utvendig.

Ferdighuset Wide utvendig

Mindre risiko og bedre for miljøet

I tillegg til at oppføringen av huset gir raskere byggetid ved bruk av elementer, får du også andre fordeler med på kjøpet. For det første gjør fabrikkproduksjonen at hele huset bygges under kontrollerte forhold innendørs – altså har vi full kontroll hva angår fukt, temperatur osv. Materialene er ganske enkelt i tipp topp stand når de sendes fra fabrikken. For det andre er det svært liten risiko for at været kan lage problemer i løpet av den uken som skal til for å sette opp huset. 

Elementmetoden etterlater dessuten svært lite avfall på byggeplassen ettersom det meste håndteres på fabrikken. Der er det forresten heller ikke mye avfall å snakke om – produksjonen er nemlig så optimalisert at vi kan samle kapp fra et helt hus i en forholdsvis liten beholder. Det er både bra for miljøet og lommeboken.

Faste snekkere gir raskere byggetid

Hos ABChus har vi i tillegg noen ytterligere fordeler. For det første har vi snekkere som kun setter opp våre hus. Det vil si at de kjenner husene svært godt og nærmest vet hvor hver eneste skrue og spiker skal settes. Det reduserer risikoen for feil og gjør byggetiden enda kortere.  

Dessuten er det som med alle andre ting man gjør mange ganger – for hver gang går det litt fortere enn forrige gang.

I tillegg bygger vi det vi kaller for komplettboliger. Det vil si at våre ferdighus er ferdig designet og leveres i henhold til en fastsatt leveransebeskrivelse. Designet er basert på hva norske boligeiere oppgir som ønsker for deres drømmebolig og valg knyttet til farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom er gjort av interiørdesignere. Fokus på kvalitet og trender gjennomsyrer alle valg.

Loftstuen Noelle XL - vi har rask byggetid

Velger du å bygge et av våre ferdighus kan du enten bygge det slik det er designet i utgangspunktet eller velge mellom våre tilvalg. Uansett hva du velger får du et gjennomtenkt og helhetlig ferdighus vi kjenner som vår egen baklomme og med raskere byggetid. I tillegg får du faktisk våre hus til fastpris – det er det få andre som kan matche. 

Se våre nøkkelferdige priser her.

Gode råd i byggeprosessen

  • Ikke vær redd for å be om hjelp!
  • Benytt deg av den kompetansen boligleverandøren besitter.
  • Er du usikker på hvordan huset skal plasseres på tomten?
  • Tekniske tegnere hos boligleverandøren kan bistå med tomtebefaring for å finne beste plassering, helt kostnadsfritt.

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller.

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering