Arwen et av våre mest populære funkishus

Når du trenger plass, og tomten er smal er Arwen det passende huset. Arwen er et moderne funkishus med hele 5 soverom, to bad, et romslig vaskerom, og en åpen og praktisk planløsning. Boligen er helt perfekt for den aktive familien.

Dette er et funkishus hvor oppholdsrommene er i 2. etasje. Her finner vi stue og kjøkken, samt et soverom med tilhørende bad og walk in garderobe. Den åpne planløsningen gir mulighet for gode samtaler, uansett hvor i etasjen du befinner deg. Nyt lange sommerkvelder eller en fin ettermiddag om høsten på den overbygde terrassen i andre etasje.

Skulle du ha behov for litt færre enn 5 soverom? Du har mulighet til å endre på husets planløsning ved å legge til en carport, og heller ha 3 soverom i huset. Pris på Arwen med carport: 3.444.000 kr*

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Funkishus Arwen

Arwen er designet ut ifra et behov etter en bolig med liten grunnflate. Vi ser jo at tomter i tettbebygde strøk blir mindre og mindre og vi trengte derfor en slik bolig. Og vi er svært fornøyd med hvordan vi har klart å designe Arwen!

Øyvind Nilsen, Produktsjef

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

Arwen- et av våre flotte funkishus
Fra eplehage til romslig tomt og funiskhus. Vår kunde på Romerike bygger husmodellen Arwen og vi er glad for at vi får ta del i hele prosessen. Her skal vi følge deres prosjekt fra start til slutt. Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for flere bilder fra hele prosessen.