arwen

Når du trenger plass, og tomten er smal er Arwen det passende huset.

Arwen er et moderne funkishus med 3 soverom, to bad og et romslig vaskerom, og er helt perfekt for den aktive familien. Her får du også en praktisk carport med sportsbod i nær tilknytning til inngangspartiet.

product icon

Funkishus

3 (5) soverom

product icon

P-rom: 134,6 m2

BRA: 142,4 m2


Dette er et funkishus hvor oppholdsrommene er i 2. etasje. Her finner vi stue og kjøkken, samt et soverom med tilhørende bad og walk in garderobe. Den åpne planløsningen gir mulighet for gode samtaler, uansett hvor i etasjen du befinner deg. Nyt lange sommerkvelder eller en fin ettermiddag om høsten på den overbygde terrassen i andre etasje.

Skulle du ha behov for flere soverom?  Nå har du mulighet til å endre på husets planløsning ved å fjerne carporten og ha 2 ekstra soverom der carporten var, om du skulle ønske dette.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Funkishus Arwen

Arwen er designet ut ifra et behov etter en bolig med liten grunnflate. Vi ser jo at tomter i tettbebygde strøk blir mindre og mindre og vi trengte derfor en slik bolig. Og vi er svært fornøyd med hvordan vi har klart å designe Arwen!

Øyvind Nilsen, Produktsjef

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Nora er det perfekte hjemmet for deg som drømmer om et funkishus. Den moderne boligen har et klart funkispreg, med stramme linjer og spennende løsninger.

Noomi er et av våre mest populære ferdighus. Dette er en moderne og billig enebolig av høy kvalitet.