Vi lanserer hytter!

image

God mat, hygge med venner og familie, slalåm og langrenn er ord mange forbinder med en fin helg på hytta. Endelig lanserer vi våre egne hytter og dette konseptet har vi lenge gledet oss til å fortelle dere om!

Etterspørselen etter hytter har vel aldri vært så stor som den er nå, derfor ønsker vi i ABChus tilby deg hytter og feriehus.

Enhver hyttedrøm er forskjellig derfor vi har utviklet to prisgunstige serier av topp kvalitet og vi har lagt stor vekt på gode, arealeffektive planløsninger for ulike familiers behov. Vi tilbyr tradisjonelle og moderne hytter. Hyttene passer både på fjellet og ved sjøen og leveres som ferdig montert byggesett.

Les hyttemagasinet her

Vi tilbyr tradisjonelle og moderne hytter. Hytteseriene passer både på fjellet og ved sjøen og leveres som montert byggesett. Vi har også frittstående anneks til hytte.

Den perfekte fjellhytta

Gryningen 128 passer like godt på fjellet som ved sjøen

Denne hytterserien er designet for deg som ønsker å være i ett med naturen, og denne serien har et helt fantastisk uttrykk. Store vindusflater hvor man kan nyte utsikten, og slippe mye lys inn.

Gjennom hytteserien viser vi hytter i ulike størrelser med gjennomtenkte planløsninger. Serien består av moderne hytter som passer både på fjellet og ved sjøen.

image

Med både utvendig bod til ved, ski og måkeutstyr, samt sekundærinngang via vaskerom, har denne modellen alt en moderne familie trenger av praktiske løsninger og gode funksjoner.

Hytta på 99 kvadratmeter har hele 8-10 soveplasser og to romslige bad, samt en deilig badstu. Med åpen kjøkken- og stueløsning åpnes hyttas sosiale sone opp. Med plass til mange rundt spisebordet kan man kan nyte gode middager og spillkvelder.

Hva er arkitekten inspirert av?

Arkitekt Håvard Olsen

På en fjellhytte, eller en hytte generelt ønsker gjerne familien å senke skuldrene i helger og skoleferier. Det er mange som skal gjøre mye på hytta på kort tid, og bruken blir derfor noe annerledes enn i private hjem.

Det som har vært viktig for oss er å tenke praktisk, smart og tilrettelagt akkurat for denne bruken når vi tegner hytter, sier arkitekten Håvard Olsen i Vårdal Arkitekter. Det er viktig med et overbygget inngangsparti slik at man slipper minst mulig måking av snø, og gjerne en koselig liten benk utenfor inngangsdøren slik at man kan ta en pust i bakken etter skituren.

Funksjonelt og praktisk er ord som går igjen, og derfor er det tegnet et «flerfunksjonsrom» i alle tre hyttene, helt perfekt for oppbevaring av ski, yttertøy og våte klær etter en lang dag ute i løypene. Rommet egner seg også veldig bra som et avlastningsrom for kjøkkenet, til både bæreposer med matvarer og ekstra drikkevarer for lange helger på hytta.

Hyttekos for enhver

Fjellhytte_ABChytta

Denne hytteserien er tradisjonell og tidløs, og disse hyttene er designet for deg som liker det praktisk og nøytralt. Hyttene har vindusflater som er store slik at du kan nyte utsikten over fjell eller sjø, hyttene passer nemlig like godt på både en fjelltomt, som ved vannet. Hytta på 77 kvadratmeter er den mellomste av tre størrelser i denne hytteserien.

Det første som møter deg når du kommer inn i hytta er en nett entre, med direkte tilgang til en praktisk, liten bod. Den innvendige boden kan brukes til for eksempel oppbevaring av skitøy og sko til både store og små. Hytta har også en utvendig bod som er perfekt til lagring av skiutstyr, ved eller redskaper som trengs for å holde uteområdet vedlike.

Kjøkken i fjellhytta 99

Fra entreen får du gjennomlysning direkte fra kjøkkenvinduene som ønsker deg velkommen inn til et romslig L-kjøkken. Hytta har en åpen kjøkken- og stueløsning hvor det er god plass til alle i familien, og rundt spisebordet er det plass til mellom 6-8 personer for hyggelige lag.

I usikre tider er fastpris gull verdt

Med kun 5 meter på møne, vil denne modellen gå innunder de fleste høydebestemmelser.

Tak over inngangsparti og utvendig bod var to ting som var viktig for meg i starten av prosessen, så dette fikk jeg på plass på tegningene i tidlig stadium. Det har også vært viktig for meg å tegne praktiske hytter etter å ha vært på hytteferie med lite lagringsplass og trange inngangspartier, sier arkitekt i ABChus, Anne Britt Kristiansen.

Byggesett hytte

Våre hytter passer både på fjellet og ved sjøen og leveres som ferdig montert byggesett.

Byggesett montert
Her får du yttervegger og tak, montert på en støpt betongplate du selv har besørget. Hytta er da ferdig utvendig og klar til beising. Mange ønsker selv å sette sitt preg på hytten, og yte egeninnsats, derfor er denne leveransen ikke inkludert, isolasjon, gulv, panel og øvrige innvendige materialer.

Prefabrikerte elementer
Hytta kommer i prefabrikerte elementer som er bygget innendørs på fabrikk i tørre og kontrollerte omgivelser. Elementene er sortert på lastebilene slik at de løftes over på sin plass med en gang. Hytta er tett etter ca en uke.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering