Som en lokal bedrift er vi glade for å støtte vår lokale idrettslag, og håndball er en sport som vi føler oss spesielt knyttet til. Vi er veldig stolte av å kunne bidra til utviklingen av talentfulle håndballspillere i regionen.
Follo håndball er et fantastisk idrettslag med mange talentfulle spillere og dedikerte trenere og ledere. Vi er begeistret for å kunne bidra til lagets suksess og utvikling. Som en del av sponsoravtalen vil ABChus bidra økonomisk til Follo håndball, og vi vil også støtte laget på sosiale medier og ved arrangementer.
Vi ser frem til å samarbeide tett med Follo håndball og være en del av deres suksesshistorie. Vi ønsker alle spillerne lykke til i sesongen som kommer og ser frem til å følge lagets fremgang. Heia Follo håndball!
Helene Smogeli

Helene Smogeli

Markedssjef

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Jannicke Valen og familien valgte ferdighus fra ABChus
Å bygge enebolig kan være en krevende og tøff prosess. Men da Jannicke Valen fant et rimelig ferdighus fra ABChus gikk prosessen raskt, og hun bor nå i drømmehuset på Nesodden!
Ferdighuset Wide utvendig
Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.   Av: Chili Media
ABChus signeringskampanje mai juni juli 2023

Signeringskampanje!

Signer kontrakt med oss i perioden mai-juli 2023  og få RABATT på tilvalg til en verdi av hele 90.000kr*