Hyttekatalogen

Ønsker du å spare miljøet, og lese vår hyttekatalog nå? Fyll inn din epost, mobilnumer og ditt nærmeste ABChus-kontor og du får tilgang direkte! I hyttekatalogen har vi samlet alle våre hyttemodeller, flere nyheter, spennende artikler og rikelig med inspirasjon til deg som planlegger å bygge din drømmebolig.

Huskatalog
Har du tomt?

Vi har mottatt din bestilling

Les katalogen nå

Takk for at du ønsker å lese hyttekatalogen, klikk på lenken for å lese nå!

Les hyttekatalogen på nett

2021/03/horisonen-77-v1.jpg

Våre hytter

2021/03/fjellhytte85-v3-2048x1152.jpg

104 sider med inspirasjon. Bygg din nye hytte i dag!

Last ned hyttemagasinet til ABChus her. Ønsker du å bygge hytte? «Hyttedrømmen» Ja, det kan vi hjelpe deg med.

Etterspørselen etter hytter har vel aldri vært så stor som den er nå, derfor ønsker vi i ABChus tilby deg hytter og feriehus.

Enhver hyttedrøm er forskjellig derfor har vi utviklet to hytteserier hvor man kan få de i tre ulike størrelser.

Vi tilbyr tradisjonelle og moderne hytter. Hytteseriene passer både på fjellet og ved sjøen. Vi har også frittstående anneks til hytte.

Vi leverer hyttene som byggesett montert: Her får du yttervegger og tak, montert på en støpt betongplate du selv har besørget. Hytta er da ferdig utvendig og klar til beising. Mange ønsker selv å sette sitt preg på hytten, og yte egeninnsats, derfor er denne leveransen ikke inkludert, isolasjon, gulv, panel og øvrige innvendige materialer.

Hytta kommer i prefabrikerte elementer som er bygget innendørs på fabrikk i tørre og kontrollerte omgivelser. Elementene er sortert på lastebilene slik at de løftes over på sin plass med en gang. Hytta er tett etter ca en uke.
2021/03/horisonten-spiseplass-sommer.jpg