Trenger du hjelp fra en husleverandør? Det kan være vanskelig å velge husleverandør i Norge, da det er over 80 forskjellige aktører i markedet. Flere av disse kan mest sannsynlig levere en bolig i det området der du ønsker å bygge.
Hvordan velger du riktig boligleverandør for ditt tilfelle? I denne artikkelen tar vi en nærmere titt på faktorer som du bør overveie..

Undersøk tidligere prosjekter

Enhver husbygger vil fronte sine tidligere prosjekter. Ved å ta en rask titt på disse, får du fort inntrykk av om denne boligleverandøren vil passe ditt behov. Se gjennom «Prosjekter»-siden på nettsiden deres for bilder og beskrivelser.
Selv om du naturligvis kan være en sentral del av opptegningen, vil det være behjelpelig å samarbeide med en husbygger som har samme stil som deg. Dermed kan dere sammen finne frem til hvordan drømmehuset skal se ut.

Sammenlign priser

Pris er viktig når du skal bygge et hus. Husleverandører i Norge har ganske så forskjellige priser, så her er det viktig å være obs. Sparer du noen tusenlapper her og der, hjelper det på et budsjett som sikkert uansett vil være ganske trangt.
Den enkleste måten å sammenligne priser på, er å be om estimater fra leverandørene. Vær sikker på at du kommuniserer de samme behovene til husbyggerne, slik at estimatene kan sammenlignes. Merk at lave priser ikke alltid er et godt tegn, men du kan fortsatt spare en del på å sammenligne.
Vi bygger nytt og vi er en husleverandør med priser, se våre priser her

Ettersøk referanser

Referanser er viktige, og spesielt når du skal investere store summer. Noen husleverandører har referanser tilgjengelige direkte på siden sin, da ofte sammen med prosjektbeskrivelser. Du kan også finne referanser i sosiale medier, blogger, forum og andre kanaler.
Ta en titt her @abchus. Instagram her legger vi ut inspirerende bilder hver dag.
Dessuten kjenner de fleste et familiemedlem eller en venn som har bygget hus. Ikke vær sjenert, og spør dem gjerne hvordan deres opplevelse var. Mange bruker samme husbygger som kjente har gjort før, da de har en sikker referanse på at leverandøren var seriøs.

Lokale kontorer et et pluss

Lokale kontorer er et stort pluss, spesielt om du foretrekker å møtes i person. Ved bygging av hus vil det forekomme flere møter. Her skal planer diskuteres, tegninger legges frem, og rett og slett et forhold bygges mellom kunde og husbygger.
Dersom din boligleverandør har lokale kontorer, kan du enkelt møte opp i person. Dette blir vanskeligere om leverandøren kun har kontorer i én storby, eller kanskje ikke fysiske kontorer overhodet. Tenk nøye gjennom på hvilken måte du ønsker å kommunisere med husbygger.
Ta en titt her på hvor vi har våre kontorer https://abchus.no/kontakt/

Finn din boligleverandør i dag!

Med disse tipsene i tankene, kan du sammenligne boligleverandører over hele Norge. Noen kan du kanskje luke ut ganske raskt, om prisene er for stive for ditt budsjett, eller de ikke har kontorer i området ditt. Andre kan det ta lang tid å vurdere og sammenligne.
Det vil uansett være verdt det å bruke god tid på å sammenligne husleverandører, da investering med å bygge hus er stor. Bruk faktorene nevnt ovenfor til å sammenligne, så finner du helt sikker en god leverandør for ditt behov!
Ta en titt i vår huskatalog, eller bestill den hjem i posten.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
Helene Smogeli

Helene Smogeli

Markedssjef

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Innkjøpssjef i ABChus André Bakke inngår samarbeid med Lyssand, leverandør av vinduer
Ferdighusprodusenten ABChus og Lyssand-Frekhaug inngår et strategisk samarbeid til en samlet verdi av 40 millioner kroner. Samarbeidet er i første omgang 2-årig, og innebærer at samtlige av ABCHus sine hus og hyttemodeller vil leveres med vinduer og dører fra Lyssand.
ABChus ferdighuset Nevie Hjemme hos Svein og Victoria
ABChus møter Victoria hjemme hos ekteparet Victoria og Svein i deres nybygde ferdighus Nevie, på Jessheim.
ABChus gir energi Nå kan du få integrerte solceller som tilvalg på våre ferdighus som Nelly
Med høye strømpriser er det mange som ser etter energieffektive løsninger når de skal kjøpe hus. Samtidig er bærekraft noe stadig flere vektlegger, og mange ønsker derfor å kunne benytte seg av energi som er produsert med lavest mulig utslipp.