Vi er stolte av å kunne presentere vår egen ambassadør Franciska. Hun driver Instagramprofilen @franciskasvakreverden og har hjemmesiden www.fraciskasvakreverden.no. Samarbeidet begynte i det små med konkurranser på sosiale medier, og har nå utviklet seg til å bli et ambassadørsamarbeid. Vi gleder oss til fortsettelsen og til å vise dere hva vi jobber med. 

Stolt samarbeid

Markedsavdelingen i ABChus gleder seg over samarbeidet

For oss er det viktig med variert innhold til våre sosiale kanaler. Vi er opptatt av å inspirere, samt dele fakta, nyheter og tips og triks til følgere og nye og gamle kunder. Franciska er en allsidig influencer vi mener passer godt inn på våre profiler, hun har et øye for interiør og design, i tillegg til at hun er fantastisk flink på kjøkkenet.
Jeg er stolt av å være ambassadør for ABChus. De gjør det enkelt å bygge drømmehuset. De har mye flott å velge mellom. Fra klassiske familiehus til herskapelige villaer og moderne funkis. Men de har ikke bare flotte hus. Det er en god trygghet for at de vet hva de holder på med, sier Franciska.

Vår ambassadør, Franciska, syns huskatalogen er utrolig inspirerende

De leverer boliger av høy kvalitet som samtidig har en god pris. Det er også utrolig smart at de bygger innendørs og monterer utendørs. Da blir det tørt og godt, og man får høy kvalitet på boligen. De har også fokus på miljøet og har ikke minst veldig god kundeservice, sier hun mens hun blar i huskatalogen.

Gullfjæren

Gullfjæren arrangeres av Franciska Munck-Johansen og Marianne Haga Kinder. Begge startet som noen av de første i Norge med interiørblogging for mer enn 10 år siden. Både Franciska og Marianne er utvalgte interiørbloggere hos United Influencers og de har begge en viktig posisjon i bransjen.
Gullfjæren er årets interiørevent der vi kårer og hedrer Norges viktigste Influencere innen interiør på Instagram. Dette er ikke bare en prisutdeling, det er også et spennende og innholdsrikt event for alle med interesse og lidenskap for interiør. 

Fraciska har holdt på med interiørblogging på både blogg og sosiale medier i over 10 år. Foto: Franciskasvakreverden

Ca 130 av Norges største og beste interiør-profiler på Instagram vil delta på arrangementet. Til sammen vil deltakerne ha nærmere 3 millioner følgere.
Gullfjæren er årets interiørevent der vi kårer og hedrer Norges viktigste Influencere innen interiør på Instagram. Dette er ikke bare en prisutdeling, det er også et spennende og innholdsrikt event for alle med interesse og lidenskap for interiør. 
Om FranciskasVakreVerden
Franciska har jobbet som fotograf, stylist og skribent i mer enn 10 år og har levert artikler til Norge og Europa til magasiner som Vakre Hjem & Interiør, Interiørmagasinet, Bonytt etc. Hun hjelper i tillegg bedrifter med sosiale medier.
Franciska har grafisk utdanning og har jobbet i flere grafiske bedrifter. Hun har også drevet eget forlag i 11 år og har hatt egen kursvirksomhet med mer enn 800 kursledere. 
I tillegg er hun grunnleggeren av Norsk Interiørskole, har gitt ut ti bøker, blant annet tre interiørbøker Sanselig Sommer, Sanselig Jul og Sanselige Rom. Siste bok i rekken er Franciskas fristende kaker.
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Vår nye huskatalog for 2020 er endelig her! Du får 196 sider med inspirasjon og fakta til deg som drømmer om å bygge hus. Her finner du eneboliger, flermannsboliger og boliger til skrå tomt!

Relaterte artikler

null
Drømmer du om å bygge hytte? Hyttedrømmen er stor hos mange som ønsker et sted å koble av i helger og ferier – men hva er egentlig best av fjellhytte eller hytte ved sjøen?
Arwen
Vi er på vei for å møte Jarle og Conny med familie for å ta en prat om deres nybygde hus. Vi svinger av mot Fjellhamar og bare noen minutters kjøring så er vi på rett plass.
null
Et nydelig pyntet bord hører hjemme på 17. mai. Enten du har mange eller få gjester skaper pynten den rette stemingen for den store dagen. Vi har tatt en prat med influencer, stylist og fotograf Franciska Munch-Johansen som driver FranciskasVakreVerden og hun har gitt oss de beste tipsene til borddekkingen!