Herskapelige husHerskapelige hus

Herskapelige hus

Ønsker du luksus og velvære er vår nyhet Adele LUX boligen for deg!

Våre herskapelige ferdighus har store grunnflater med flotte fasader samt saltak og sprosser. Våre herskapelige hus er luftige, med utsmykninger og de rommer mange soverom. Drømmer du om å bygge et herskapelig hus har vi flere flotte boliger.

Meld meg på nyhetsbrev!

Gjør som 800 andre personer i jakt på sitt nye drømmehus.

Få nyheter direkte i innboksen.

2021/03/img-1.jpg

Vi opptrer redelig og aktsomt og viser respekt for alle vi møter.

2020/10/adele_hr-2048x1365.jpg
2021/03/adobestock-191406377-2048x1367.jpeg

Herskapelige hus

Våre herskapelige ferdighus er klassiske, men svært elegante. Husene rommer mange kvadratmeter, har flotte fasader, sprosser på vinduene og med både saltak og valmet tak. De herskapelige husene er luftige, med utsmykninger og de har mange soverom. Både stue, kjøkken og soverom er svært romslig, her er det plass til hele familien, pluss flere overnattingsgjester.

Innen kategorien herskapelige hus har vi flere husmodeller. Dette er noen av de største husene vi leverer. Ønsker du et skikkelig herskapelig hus kan du sjekke ut husmodellen Adele eller Alexandra, dette er to store hus med en innbydende entré, 4-6 soverom, to stuer, stort kjøkken og to baderom. Husene har også selvfølgelig eget vaskerom med dør ut til hagen.

Drømmer du om å bygge et herskapelig ferdighus har vi flere flotte boliger. Les vår huskatalog digitalt via hjemmesiden eller bestill katalogen gratis hjem i postkassen. Har du spørsmål eller ønsker du en uforplikltende tomtebefaring? Våre boligkonsulenter hjelper deg på veien mot drømmehuset. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!