Tipsogtriksihverdagen – ABChus

image

Vi vil dele en rekke nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen enklere og mer underholdende i samarbeid med @tipsogtriksihverdagen. Videoene vil fokusere på alt fra smarte husløsninger til kreative og enkle "lifehacks" som alle kan dra nytte av. Bli med oss på TikTok for å oppdage nye måter å forbedre din daglige rutine, lære nye ferdigheter og ha det gøy mens du lærer. Husk å følge ABChus på TikTok (@abc_hus) for å ikke gå glipp av våre nyeste videoer.

Slik vasker du putene dine - vaskehack!

Her kommer vi med et tips som tar knekken på både midd og gulfargen på putene dine. Har du prøvd dette før? ⁠Du kan se filmen på TikTok her.

Slik vasker du putene dine - ABChus - tipsogtriksihverdagen

Den beste ostevaffelen - MÅ prøves!

Elsker du sprøstekt ost? Da må du se her!
Denne oppskriften må du bare prøve. Nyt en deilig ostevaffel med pålegg. Se klippet på TikTok her.

Sprø ostevaffel - oppskrift som må prøves - ABChus - tipsogtriksihverdagen

Vanskelige fettflekker

Har du flekker på kjøkken- eller baderomsinnredningen din som du ikke får vekk med vann, eddik eller andre vaskemidler? Da må du prøve dette trikset! Se klippet på TikTok her.

Tips til vanskelige fettflekker på kjøkken og baderomsinnredning

Vond lukt i slukene

Lukter det vondt på badet ditt, og du ikke har skyld i lukten selv? Så er det mest sannsynelig vannlåsen som har gått tørr. Alt du trenger å gjøre er å skru på vannet, eller helle vann i frittstående sluk. Du kan også blande oppi litt eddik i vannet i tillegg - det er alt. Se klippet på TikTok her.

tips og triks - vond lukt i slukene - ABChus

Hater du å vaske dusjdørene dine?

Her får du et mirakel! Hvis du hater å vakse dusjdørene dine må du se her. Du kan impregnere dusjdørene dine, slik at du slipper den raden med kalk og såperester nederst på dørene dine. Hvis du impregnerer dusjdørene dine så preller vannet rett av, dette kan vare opptil 6 måneder. Se klippet på TikTok her.

Tips og triks - impregner dusjdørene dine - ABChus

Ikke kast asken din!

Lag diamanter av asken din. Nummer 1 - du kan bruke asken din i hagen til å gjødsle med, og det er spesielt lurt å legge dette oppå snøen på vinteren, slik at det synker gradvis ned. Nummer 2 - alt du trenger for å vaske peisen innvendig er papir, litt vann og aske. Nummer 3 - du kan bruke asken til å strø med når det er glatt, da sklir du ikke. Se klippet på TIkTok her.

Tips og triks - gjør dette med asken din - ABChus

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering