Mest lest

Pris på nøkkelferdige hus
Vi tilbyr nøkkelferdige hus til fast pris. Vi har laget en prisliste over nøkkelferdige hus som gir forutsigbarhet til kundene om hvor mye det vil koste.

Når du skal bygge drømmehuset, vil du gjerne ha høy kvalitet til en attraktiv pris.

Hva koster det å bygge hus selv? Det er mulig å bygge et drømmehjem til en rimelig pris. Nøyaktig hvor mye det vil koste, avhenger av flere faktorer. Blant annet tomt, grunnarbeid, materialer, arkitekter, håndverkere og designere. I tillegg skal prosessen koordineres og planlegges. Så hvilke kostnader er det ved å bygge hus selv? Og […]

Vi ønsker å presentere månedens bolig, og denne måneden er det selveste Aurora for skrå tomt. Husets utforming er spennende og unik, med rette linjer som gir den klassiske funkisstilen.

Når du skal bygge hus, må du ha en godt tilpasset tomt. Grunnarbeidet på tomten er derfor en viktig del av byggeprosessen.

Kanskje du er så heldig at du har tilgang på billige tomteareal gjennom familie eller venner? Da får du jo i utgangspunktet en langt rimeligere billett inn i markedet, særlig om du skal bygge i pressområder i eller rundt de store byene.

Selv om du eier en tomt, betyr det likevel ikke at du kan gjøre hva du vil med den. Her vil vi gi deg en oversikt over hvilke forhold som påvirker muligheten for fradeling og for bygging på en tomt.

Bygge hus med utleiedel på skrå tomt?
Et hus med utleiedel gir deg mange økonomiske fordeler. Vi har snakket med ekspertene om hvilke fordeler som finnes ved å bygge med utleiedel.