ABChus etablerer seg i Telemarks hyttemarked med Spir Bygg AS som ny forhandler

image

– Vi vet at det er et marked som kommer til å ta seg opp igjen, og en satsning vi ønsker å gjøre sammen med ABChus, forteller Nicolai Amundsen, daglig leder og gründer av entreprenørfirmaet Spir Bygg AS.

Nicolai Amundsen, Spir Bygg (Daglig leder)

Entreprenør Spir Bygg AS blir den første forhandleren til ABChus som skal spesialisere seg på hyttekonseptet deres, og vil kunne levere alle modeller i sortimentet for hyttelivet, enten det er ved sjøen eller på fjellet.

Han har selv bakgrunn som snekker og startet opp entreprenørfirmaet Spir Bygg AS i 2022.

ABChus leverer i dag omkring 300 ferdighus i året - fra Agder i sør til Trøndelag i Nord, men ønsker å samarbeide med forhandlere der de selv ikke har kontorer. 

– Vi ser stadig etter nye forhandlere og solide entreprenører som kan faget sitt, og opplevde straks Spir Bygg AS som både faglig dyktige, energiske og handlingskraftige, og med pågangsmot og vilje til å satse, forteller Magnar Sandersen, forhandlersjef i ABChus.

Tror på hyttemarkedet fremover

Forhandleransvarlig i ABChus Magnar Sandersen

Til tross for et tøft boligmarked akkurat nå, har de begge troen på hyttemarkedet fremover.

– Boligmarkedet er konjunktur – det går opp og ned, så det gjelder å tenke fremover og posisjonere seg for neste oppgang, forklarer Sandersen.

ABChus ekspanderer i Telemark gjennom opprettelsen av en ny hytteforhandler, med en optimistisk visjon om en oppgang i hyttemarkedet.

Dette gir en langt smidigere prosess. Amundsen kan fortelle at de samarbeider med lokale underleverandører for alle fag i byggeprosessen, og at det tar omkring 3-4 måneder fra tømmerarbeidet begynner og til kunden kan sette nøkkelen i døren.

Hytta Horisonten 77 i flott vinderlandskap

– Vi har ikke til hensikt å bli en stor aktør, men heller spesialisere oss på våre områder og ha full kontroll på gjennomføring av prosjektet og kvalitet hele veien. Med ABChus kan vi være trygge på at hyttene er nøye utarbeidet og kalkulert, og designet etter siste standarder og krav til dokumentasjon, sier Amundsen.

– Nå gleder vi oss til å komme i gang med de første prosjektene, avslutter han.

Gryningen 128 passer like godt på fjellet som ved sjøen
Gryningen 128
Gryningen 128

Les hyttekatalogen vår digitalt her! Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre hyttemodeller.

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering