ABChus er den første av de norske aktørene i elementhusmarkedet som tilbyr smarthusteknologi som standard i alle husmodeller. Det betyr at man i tillegg til tradisjonelt elektrisk anlegg nå kan styre lys, varme og ventilasjon på en enkel og brukervennlig måte med systemet Smarthus fra Kardia.

ABChus satser Smart

─ Smarthusteknologien er viktig for helse, miljø og sikkerhet. I tillegg gir det en enklere hverdag for kundene våre. Vi skal levere funksjonelle, fremtidsrettede hjem som bidrar til høy livskvalitet. Kardias teknologi er en viktig brikke i dette, sier administrerende direktør i ABChus, Dagfinn Lindberg.

Brukervennlig kvalitet til rett pris

Daglig leder i Kardia Jonathan Lenk

Mange har opplevd smarthusteknologien som komplisert og lite brukervennlig. Den viktigste grunnen til at ABChus falt ned på Kardia som leverandør, var selskapets fokus på å skape kostnadseffektive løsninger med brukeren i fokus.
─ ABChus og Kardia har mange sammenfallende verdier. For oss er det viktig at teknologien bidrar til at hjemmet blir et bedre sted å bo. Det skal ivareta miljøet og helsen til de som bor der, samtidig som det øker komforten og sikkerheten, sier daglig leder i Kardia, Jonathan Lenk.

Gir store besparelser

ABChus og Kardia har i første omgang inngått avtale for 5 år. Begge selskapene har imidlertid tro på et langt og godt samarbeid, og fordelene dette gir kundene. Kardia gjorde en Enovafinansiert undersøkelse i 2019 som viste at man i ABChusmodellen Noomi ville spare fire tusen kroner i året, bare ved å senke temperaturen til 16 grader mellom 23 og 07 hver natt.
Les mer om Smarthus her.
Abchus
AbchusAbchus
─ Avtalen sikrer kundene en trygg og god leverandør med høy kvalitet og servicegrad. Det viktigste er imidlertid alle fordelene kundene vil oppleve når de velger et ABChus. Det handler om en bedre økonomi, og en enklere og tryggere hverdag, sier Lindberg.

Voldsom utvikling

Smarthusteknologi er et voksende marked i rivende utvikling. Denne utviklingen vil øke omfang og tempo i årene som kommer.
─ Det er viktig å ligge i forkant av utviklingen, men det viktigste er å ha et bevisst forhold til hva teknologien skal bidra til. Teknologien er kun attraktiv når den er enkel å bruke, og tilfører verdi til kundene. Samarbeidet med ABChus gir oss mulighet til å høste viktig erfaring vi kan ta med oss i utviklingen videre, sier Lenk.

Brukervennlig app

ABChus er en norsk bolighusleverandør, som siden oppstarten i 2000 har levert mer enn 3600 boliger til det norske markedet. Selskapet har hovedkontor i Ski i Viken, omsetter årlig for rundt 500 millioner kroner, og sysselsetter rundt 300 mennesker i produksjonen av sine boliger.
Kardia AS leverer tekniske enheter og smarthusløsninger til boligmarkedet. Gjennom innsikt og tverrfaglighet fra alle de ulike områdene i byggebransjen fra strøm til VVS, ventilasjon, elektro og produksjon utvikler selskapet løsninger til alle typer bosituasjoner.

Markedsavdelingen i ABChus og Kardia Smart

Helene Smogeli

Helene Smogeli

Markedssjef

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Stuen i husmodellen Arwen - mørkt og maskulin stil
Stuen er hjemmets samlingspunkt. Det er her vi slapper av etter en lang dag, og her vi møtes med venner og familie. Stuen bør være et sted du trives og liker å være i. Med farger og interiør kan vi lage veldig ulike uttrykk. Her er samme stue i ferdighuset Arwen innredet i tre ulike stiler. Vi gir deg tipsene til hvordan du skaper stilen. 
Nelly tilpasset skråtomt
Dersom du drømmer om å bygge hus på tomten din, har du kanskje sett for deg at huset skal stå klart innen en viss tid. Før huset er nøkkelferdig, er det imidlertid mye som skal planlegges, fraktes, bygges og ferdigstilles. For mange er det store spørsmålet som følger: hvor lang tid tar det å bygge hus om du benytter deg av ferdighus? Her finner du svaret!
Uterom Adele skråtomt
Finnes det noe bedre enn deilig varme sommerdager og lange lyse sommerkvelder? Uteplassen er kanskje det viktigste rommet vårt, i hvert fall nå når vi har muligheten for å være mye ute. Men hva kan man gjøre for å skape et koselig uterom som man virkelig har lyst til å være i? Her får du 10 gode tips, som kan hjelpe deg til å skape den gode stemningen.