Er du på jakt etter drømmeboligen? Husdrømmen er nærmere enn du tror. Nå får du muligheten til å utforske noen av våre boliger. Vi holder visningsdager i hele landet!

Visningsdag 05.06 - Follo

Vi inviterer deg til visningsdag på husmodellen Nelly! Nelly er et stilfullt, toetasjes ferdighus med god planløsning på 170,5 kvadratmeter. Med fire soverom, to bad, to flotte stuer og eget vaskerom, tilbyr dette moderne huset både praktisk funksjonalitet og estetisk appell. Med store vinduer som fyller rommene med lys, et lekkert kjøkken med hvitevarer og et hovedsoverom i andre etasje med mønet himling og walk-in garderobe, er Nelly det perfekte hjemmet for komfort og trivsel.
På visningsdagen kan du utforske huset og se hvordan den åpne og praktiske planløsningen fungerer i praksis. Våre erfarne ansatte vil også være tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.
Kom og se hvorfor Nelly er en av våre mest populære husmodeller! Visningsdagen finner sted mandag 5.juni fra kl. 18-19, i Oppegårdveien 10A, 1423 Ski. Vel møtt!
Abchus
AbchusAbchus
Merk at bildene som er vist er ment som illustrasjoner, og kan fravike fra boligene som blir vist.
Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Jannicke Valen og familien valgte ferdighus fra ABChus
Å bygge enebolig kan være en krevende og tøff prosess. Men da Jannicke Valen fant et rimelig ferdighus fra ABChus gikk prosessen raskt, og hun bor nå i drømmehuset på Nesodden!
Ferdighuset Wide utvendig
Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.   Av: Chili Media
ABChus signeringskampanje mai juni juli 2023

Signeringskampanje!

Signer kontrakt med oss i perioden mai-juli 2023  og få RABATT på tilvalg til en verdi av hele 90.000kr*