Drømmer du om å bygge ferdighus i Trøndelag? Da bør du ta turen innom våre flotte kontorer sentralt i Trondheim by. Her møter du våre flinke medarbeidere som bistår deg på veien mot ditt drømmehjem. Kontoret server kunder fra Trøndelag fylke. Velkommen skal du være!
Vi hjelper deg på veien mot drømmehuset! Du finner oss i flotte kontorer sentralt i Trondheim, og treffer deg gjerne for en gratis og uforpliktende boligprat og tomtebefaring. Du treffer oss her: Brøsetvegen 164, 7069 Trondheim.

Har du byggeplaner i Trondheim? Ta kontakt med oss for en hyggelig boligprat

Se nyheten Wide!

Denne måneden lanserte vi nyheten Wide! Wide er en designperle med rette linjer og en godt utnyttet planløsning. Dette er boligen for deg som ønsker plass til å ha hele familien samlet. Her kan du nyte sommerkveldene på terrassen eller invitere til lystige lag i den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Jobber du hjemmefra har vi gjort plass til et eget kontor i 1. etasje, dette ligger i tilknytning til et stort, ekstra rom som også kan brukes til både TV-stue eller gjesterom.

Wide er en designperle med rette linjer og en godt utnyttet planløsning

Nøkkelferdige boliger til en attraktiv pris

Hva er inkludert i vår faste pris?

  • Smarthus
  • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet/Hvitevarer fra Siemens
  • Parkett i begge etasjer
  • Trapp fra Trapperingen.
  • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen
  • Flislagte bad - varmekabler på baderom og entré
  • Teknisk enhet fra Kardia og Støpt plate/grunnmur
  • Vi har kort byggetid!
Vi i ABChus tilbyr gratis tomtebefaring og plassering av huset i 3D på tomten.

Møt oss i Trondheim

Hils på våre boligkonsulenter i Trondheim! Her treffer du faglig sterke boligkonsulenter og tekniske tegnere!

Hos Jeanette skal kunden føle seg ivaretatt

Jeanette har utdanning innenfor interiørdesign og journalistikk, og har lang erfaring med kundeservice. Hun har jobbet i ABChus i snart 3 år og kjenner prosessen og produktene godt, ettersom hun også har jobbet som kunderådgiver i ABChus. For Jeanette skal kunden føle seg ivaretatt på veien mot sitt drømmehus, fra første kundemøte og gjennom hele byggeprosessen.
Tlf: 482 00 140 / Mail: jeanette.saether@abchus.no

Frode har kunden alltid vært i fokus

Frode har sin bakgrunn fra interiørdesign og konseptutvikling gjennom egen retail-virksomhet. I ABChus har han jobbet med byggeledelse og prosjektstyring, før han flyttet over til oss i salgsavdelingen. Frode er en erfaren fagmann som er vant med å jobbe for, og med mennesker. For Frode har kunden alltid vært i fokus.
Tlf: 928 33 440 / Mail: frode.pedersen@abchus.no

Ragne opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg

Ragne har vært i ABChus siden 2014 og har god kjennskap til produktene og har god erfaring med hele salgsprosessen fra A-Å. Ragne er løsningsorientert, ryddig og gir aldri opp. Å bygge hus er en stor investering og noe man ofte gjør kun en gang i livet, derfor er Ragne opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt i hele prosessen.
Tlf: 408 69 611 / Mail: ragne.solheim@abchus.no

Se vår husmodell Arwen

Ønsker du å se nærmere på husmodellen Arwen? Vi holder privatvisninger i flere boliger utover høsten og vi er fleksible for tidspunkt. Ta kontakt med oss i dag for å avtale nærmere tidspunkt som kan passe for deg.
Når du trenger plass, og tomten er smal er Arwen det passende huset. Arwen er et moderne funkishus med hele 5 soverom, to bad, et romslig vaskerom, og en åpen og praktisk planløsning. Boligen er helt perfekt for den aktive familien.

Bli med på visning

Arwen passer for ulike livssituasjoner, både for barnefamilier og voksne med store barn. Det er et stort pluss med alt på ett plan i 2.etasje. Vår boligkonsulent Ragne ønsker deg velkommen til visning, og er fleksibel i forhold til tidspunkt.

-Ragne Solheim
Ta kontakt med Ragne Solheim for å avtale tidspunkt for visning i husmodellen Arwen på Sveberg i Malvik kommune. Mail: ragne.solheim@abchus.no / Tlf: 408 69 611
Dette er et funkishus hvor oppholdsrommene er i 2. etasje. Her finner vi stue og kjøkken, samt et soverom med tilhørende bad og walk in garderobe. Den åpne planløsningen gir mulighet for gode samtaler, uansett hvor i etasjen du befinner deg. Nyt lange sommerkvelder eller en fin ettermiddag om høsten på den overbygde terrassen i andre etasje.
Hos oss treffer du faglig sterke tekniske tegnere. Vi i ABChus tilbyr gratis tomtebefaring og plassering av huset i 3D på tomten.

Hos oss treffer du faglig sterke tekniske tegnere

Velkommen til årets boligmesse

I høst vil vi delta på 3 boligmesser rundt om i landet. I Trondheim treffer du oss i Trondheim Spektrum 19.november - 21.november. På de ulike messene vil den lokale ABChus avdelingen stille opp på messen. Disse vil kunne svare på det du måtte lure på innen husbygging, byggeprosessen eller spørsmål du eventuelt har rundt våre ferdighus og leveranser.
På standen vil du også kunne få eksperthjelp innen byggesak, tomt/tomtebefaring og ikke minst få presentert ferdig priser på våre ferdighus.
Trondheim, Trondheim Spektrum, 19. november – 21. november.
Link til gratis inngangsbillett: Billetter - Boligmesse
Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Jannicke Valen og familien valgte ferdighus fra ABChus
Å bygge enebolig kan være en krevende og tøff prosess. Men da Jannicke Valen fant et rimelig ferdighus fra ABChus gikk prosessen raskt, og hun bor nå i drømmehuset på Nesodden!
Ferdighuset Wide utvendig
Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.   Av: Chili Media
ABChus signeringskampanje mai juni juli 2023

Signeringskampanje!

Signer kontrakt med oss i perioden mai-juli 2023  og få RABATT på tilvalg til en verdi av hele 90.000kr*