Trondheim

Drømmer du om å bygge ferdighus i Trondheim? Da bør du stikke innom våre. nye og flotte kontor sentralt i Trondheim by. Her møter du våre flinke medarbeidere som bistår deg på veien mot ditt drømmehjem. Kontoret server kunder fra Trøndelag fylke. Velkommen skal du være!

Brøsetvegen 164, 7069 Trondheim

Tel: 48200140

Epost: post@abchus.no

Employee

Frode Pedersen

Boligkonsulent

Frode har sin bakgrunn fra interiørdesign og konseptutvikling gjennom egen retail-virksomhet. I ABChus har han jobbet med byggeledelse og prosjektstyring, før han flyttet over til oss i salgsavdelingen. Frode er en erfaren fagmann som er vant med å jobbe for, og med mennesker. For Frode har kunden alltid vært i fokus.
Employee

Ragne Solheim

Boligkonsulent

Ragne har vært i ABChus siden 2014 og har god kjennskap til produktene og har god erfaring med hele salgsprosessen fra A-Å. Ragne er løsningsorientert, ryddig og gir aldri opp. Å bygge hus er en stor investering og noe man ofte gjør kun en gang i livet, derfor er Ragne opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt i hele prosessen.
Employee

Jeanette Sæther

Teamleder Midt-Norge

Jeanette har utdannelse innen bl.a interiør og journalistikk, og har mange års erfaring med salg. Hun har jobbet i ABChus siden 2019, og med erfaring som både kunderådgiver og boligkonsulent i firmaet har hun fulgt mange av våre kunder gjennom hele byggeprosessen. Det viktigste for Jeanette er forutsigbarhet for sine kunder, og at de hele veien føler seg trygg og ivaretatt.

KONTAKT OSS

Har du mer generelle spørsmål kan du bruke skjemaet under så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig