Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Er du på jakt etter en bolig med spennende arkitektur?

Wide er en designperle med rette linjer og en godt utnyttet planløsning. Dette er boligen for deg som ønsker plass til å ha hele familien samlet. Her kan du nyte sommerkveldene på terrassen eller invitere til lystige lag i den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Jobber du hjemmefra har vi gjort plass til et eget kontor i 1. etasje, dette ligger i tilknytning til et stort, ekstra rom som også kan brukes til både TV-stue eller gjesterom.

Boligen har både garasje og carport integrert i huset, og fra garasjen og sportsboden har du direkte tilgang inn til et praktisk vaskerom. I første etasje er det også mulighet for en praktikantdel. Tar du trappen opp til hovedetasjen blir du møtt av store glassflater som gir rikelig med lys inn. Vinduene er også med på å trekke naturen godt inn i rommet.

Det første du ser er et stort og moderne kjøkken som inviterer til fellesskap rundt både spisebordet og kjøkkenøyen. I tilknytning til kjøkkenet har du også en romslig stue med en deilig peis som er plassert sentralt i rommet. I denne etasjen finner du husets hovedsoverom med eget bad og walk-in-garderobe. Fra hovedsoverommet er det også utgang til en egen sone på terrassen, her kan du nyte kaffen i morgensolen i fred og ro.

Denne boligen finnes i flere varianter i funkisserien Wide: Wide, Wide A, Wide tilpasset skråtomt. Ta kontakt med din lokale boligkonsulent for mer informasjon.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødvendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Når du skal bygge drømmehuset, vil du gjerne ha høy kvalitet til en rimelig pris. I tillegg er det en fordel hvis du kan flytte inn så raskt som mulig. Takket være konseptet «ferdighus», er dette en drøm som enkelt kan oppfylles.