Det er ikke alle som vil eller har behov for å bygge et stort hus på to etasjer. Det kan også hende at det rett og slett ikke er plass nok på tomten. Vi leverer både moderne og tradisjonelle husmodeller på under 140 kvadratmeter. 
Når du orienterer deg i ferdighuskataloger vil du ofte se at det skilles mellom to hovedtyper av hus – klassiske og moderne. De klassiske hustypene kan også kalles tradisjonelle, dette er husmodeller som ofte har sprosser på vinduene og gjerne saltak. De moderne boligene har store vindusflater, rette linjer og enten pulttak eller flate tak. I vår huskatalog finner du småhus som har både et tradisjonelt - og moderne utrykk.

Linnea er en liten bolig med alt du trenger plassert på en flate

Arkitekt Anne Britt Kristiansen har tegnet flere av småhusene vi leverer, og forteller at målet er å lage praktiske, lune boliger for blant annet nyetablerte og små familier, men også hus som passer godt inn på smale tomter, eller trange felt hvor utbygger vil ha flere hus.

Arkitekt Anne Britt Kristiansen

Husmodellen Noomi er en av våre bestselgere, boligen er på ca 140 kvadratmeter

Ønsker du en romslig, moderne bolig på under 140 kvadratmeter kan Emilie være den rette boligen for deg

Hus for små tomter

De små husene er arealeffektive, og leveres til en svært god pris. Planløsningen er god, og passer bra for de aller fleste. Dette betyr at til og med små hus kan gi store muligheter til deg som skal bo der.
Ofte er det tomten som bestemmer hvilket hus du kan bygge. Er tomten smal og trang er det lurt å velge en husmodell med så liten grunnflate som mulig. Husmodellen Vindy er en spennende og nett bolig med to fulle etasjer, 3 soverom og 2 bad. Det beste av alt er at boligen har en grunnflate på kun 61 kvadratmeter. Denne moderne eneboligen passer derfor perfekt inn i eplehagen eller på de mindre tomtene.

Kveldsstemning i husmodellen Vindy

Se planløsningen til husmodellen Vindy (1.etasje)

Se planløsningen til husmodellen Vindy (2.etasje)

Vi i ABChus har egne tekniske tegnere og boligkonsulenter som bistår deg med både gratis tomtebefaring og plassering av huset i 3D på tomten. Dette for at vi kan kartlegge, samt vise deg akkurat hvordan det vil bli på eiendommen din.

Fordeler med å kjøpe nytt

Når du skal bygge ditt eget drømmehus, vil du gjerne ha høy kvalitet til en rimelig pris. I tillegg er det selvfølgelig en stor fordel om du kan flytte inn så fort som mulig. Med våre ferdighus er dette en drøm som enkelt kan oppfylles.

6 fordeler med nytt ferdighus

  • Lave omkostninger i forindelse med kjøp av tomt, du betaler kun 2,5 % av tomteverdien i dokumentavgift til staten
  • Ingen budrunder på huset
  • Ingen oppussing - alt er nytt
  • Fem års reklamasjonsrett
  • Mer miljøvennlig og lavere strømregninger. Husene er bygget med balansert ventilasjonssystem som sørger for at frisk og filtrert luft sirkuleres rundt i huset
  • God tid til å planlegge innflyttning
Har du en tomt allerede, anbefaler vi alltid å ta en uforpliktende tomtebefaring og en boligprat med en av våre boligkonsulenter. Vi har tekniske tegnere som også tilbyr gratis plassering av huset på din tomt i 3D. Dette for å se akkurat hvordan det kan bli på din eiendom.
Klikk deg inn for å lese den digitale huskatalogen. Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Innkjøpssjef i ABChus André Bakke inngår samarbeid med Lyssand, leverandør av vinduer
Ferdighusprodusenten ABChus og Lyssand-Frekhaug inngår et strategisk samarbeid til en samlet verdi av 40 millioner kroner. Samarbeidet er i første omgang 2-årig, og innebærer at samtlige av ABCHus sine hus og hyttemodeller vil leveres med vinduer og dører fra Lyssand.
ABChus ferdighuset Nevie Hjemme hos Svein og Victoria
ABChus møter Victoria hjemme hos ekteparet Victoria og Svein i deres nybygde ferdighus Nevie, på Jessheim.
ABChus gir energi Nå kan du få integrerte solceller som tilvalg på våre ferdighus som Nelly
Med høye strømpriser er det mange som ser etter energieffektive løsninger når de skal kjøpe hus. Samtidig er bærekraft noe stadig flere vektlegger, og mange ønsker derfor å kunne benytte seg av energi som er produsert med lavest mulig utslipp.