Det er ikke alle som vil eller har behov for å bygge et stort hus på to etasjer. Det kan også hende at det rett og slett ikke er plass nok på tomten. Vi leverer både moderne og tradisjonelle husmodeller på under 140 kvadratmeter. 
Når du orienterer deg i ferdighuskataloger vil du ofte se at det skilles mellom to hovedtyper av hus – klassiske og moderne. De klassiske hustypene kan også kalles tradisjonelle, dette er husmodeller som ofte har sprosser på vinduene og gjerne saltak. De moderne boligene har store vindusflater, rette linjer og enten pulttak eller flate tak. I vår huskatalog finner du småhus som har både et tradisjonelt - og moderne utrykk.

Linnea er en liten bolig med alt du trenger plassert på en flate

Arkitekt Anne Britt Kristiansen har tegnet flere av småhusene vi leverer, og forteller at målet er å lage praktiske, lune boliger for blant annet nyetablerte og små familier, men også hus som passer godt inn på smale tomter, eller trange felt hvor utbygger vil ha flere hus.

Arkitekt Anne Britt Kristiansen

Husmodellen Noomi er en av våre bestselgere, boligen er på ca 140 kvadratmeter

Ønsker du en romslig, moderne bolig på under 140 kvadratmeter kan Emilie være den rette boligen for deg

Hus for små tomter

De små husene er arealeffektive, og leveres til en svært god pris. Planløsningen er god, og passer bra for de aller fleste. Dette betyr at til og med små hus kan gi store muligheter til deg som skal bo der.
Ofte er det tomten som bestemmer hvilket hus du kan bygge. Er tomten smal og trang er det lurt å velge en husmodell med så liten grunnflate som mulig. Husmodellen Vindy er en spennende og nett bolig med to fulle etasjer, 3 soverom og 2 bad. Det beste av alt er at boligen har en grunnflate på kun 61 kvadratmeter. Denne moderne eneboligen passer derfor perfekt inn i eplehagen eller på de mindre tomtene.

Kveldsstemning i husmodellen Vindy

Se planløsningen til husmodellen Vindy (1.etasje)

Se planløsningen til husmodellen Vindy (2.etasje)

Vi i ABChus har egne tekniske tegnere og boligkonsulenter som bistår deg med både gratis tomtebefaring og plassering av huset i 3D på tomten. Dette for at vi kan kartlegge, samt vise deg akkurat hvordan det vil bli på eiendommen din.

Fordeler med å kjøpe nytt

Når du skal bygge ditt eget drømmehus, vil du gjerne ha høy kvalitet til en rimelig pris. I tillegg er det selvfølgelig en stor fordel om du kan flytte inn så fort som mulig. Med våre ferdighus er dette en drøm som enkelt kan oppfylles.

6 fordeler med nytt ferdighus

  • Lave omkostninger i forindelse med kjøp av tomt, du betaler kun 2,5 % av tomteverdien i dokumentavgift til staten
  • Ingen budrunder på huset
  • Ingen oppussing - alt er nytt
  • Fem års reklamasjonsrett
  • Mer miljøvennlig og lavere strømregninger. Husene er bygget med balansert ventilasjonssystem som sørger for at frisk og filtrert luft sirkuleres rundt i huset
  • God tid til å planlegge innflyttning
Har du en tomt allerede, anbefaler vi alltid å ta en uforpliktende tomtebefaring og en boligprat med en av våre boligkonsulenter. Vi har tekniske tegnere som også tilbyr gratis plassering av huset på din tomt i 3D. Dette for å se akkurat hvordan det kan bli på din eiendom.
Se prislisten på våre ferdighus her
Klikk deg inn for å lese den digitale huskatalogen. Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Vår nye huskatalog for 2020 er endelig her! Du får 196 sider med inspirasjon og fakta til deg som drømmer om å bygge hus. Her finner du eneboliger, flermannsboliger og boliger til skrå tomt!

Relaterte artikler

null
Drømmer du om å bygge hytte? Hyttedrømmen er stor hos mange som ønsker et sted å koble av i helger og ferier – men hva er egentlig best av fjellhytte eller hytte ved sjøen?
Arwen
Vi er på vei for å møte Jarle og Conny med familie for å ta en prat om deres nybygde hus. Vi svinger av mot Fjellhamar og bare noen minutters kjøring så er vi på rett plass.
null
Et nydelig pyntet bord hører hjemme på 17. mai. Enten du har mange eller få gjester skaper pynten den rette stemingen for den store dagen. Vi har tatt en prat med influencer, stylist og fotograf Franciska Munch-Johansen som driver FranciskasVakreVerden og hun har gitt oss de beste tipsene til borddekkingen!