Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Vindy - en liten bolig på to plan

Vindy er en svært spennende bolig på 106 kvadratmeter over to plan. Her har vi laget en liten og smal bolig som er tenkt til eplehagen og de mindre tomtene.

Huset rommer tre soverom og to bad. Her har vi laget en liten og smal bolig som er tenkt til eplehagen og de mindre tomtene.

Vindy har fleksible løsninger som gir mange muligheter i forhold til terreng, lysforhold og utsikt. Ja, dette er en veldig spennende bolig som kan passe mange ulike tomter. Denne boligen leveres for plate på mark.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Det er ikke alle som vil eller har behov for å bygge et stort hus på to etasjer. Det kan også hende at det rett og slett ikke er plass nok på tomten. Vi leverer både moderne og tradisjonelle husmodeller på under 140 kvadratmeter.